6 Haziran 2024 Perşembe

01:10   BASıN KARTı YÖNETMELIĞINDE DEĞIŞIKLIK YAPıLMASıNA DAIR YÖNETMELIK RESMI GAZETE`DE YAYıMLANDı   19:34   TBMM`DE DEM PARTILI VE AKP`LI MILLETVEKILLERI ARASıNDA "KÜFÜR" TARTıŞMASı...   19:10   TBB BAŞKANLıĞı`NA EKREM İMAMOĞLU SEÇILDI... İMAMOĞLU: "TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI`NI HIÇBIR MENSUBUNA AYRıMCıLıK HISSI YAŞATMAYAN BIR KURUM HALINE HıZLıCA GETIRECEĞIZ.   18:13   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EMEK PARTILILERLE GÖRÜŞTÜ   18:05   ÖZGÜR ÖZEL, EMINE ŞENYAŞAR`ı ZIYARET ETTI: “ÖNÜMÜZDEKI HAFTA CUMHURBAŞKANı`NA BU KONUYU DOĞRUDAN ILETECEĞIM”   17:29   ERKAN BAŞ: "AKP ILE YENI BIR ANAYASA YAPıLAMAZ. BIZE GÖRE AKP VE GENEL BAŞKANı`NıN BU ÜLKEYE TEK HAYRı IKTIDAR KOLTUĞUNDAN KALKMAK OLUR"   17:18   TBB BAŞKANLıK SEÇIMLERI... GÖKAN ZEYBEK: EKREM İMAMOĞLU TBB TARIHINDE BIR ÇıĞıR AÇACAK   16:42   ABD TEMSILCILER MECLISI`NIN ULUSLARARASı CEZA MAHKEMESI`NE YAPTıRıM KARARı NE ANLAMA GELIYOR?   16:30   TBB SEÇIMINDE "KAYYUM" GERGINLIĞININ ARDıNDAN "OY SAYıMı" TARTıŞMASı   16:06   MUSTAFA ADıGÜZEL: "ERDOĞAN DIYOR KI ÇOCUK YAPıN. `AKıL VERME, PARA VER` DIYESIM GELIYOR"   16:05   EĞITIMCILERDEN ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUNU TASLAĞı`NDA YER ALAN 34. MADDEYE TEPKI: "İSTISMARA, MOBBINGE SEBEBIYET VERECEK TEHLIKELI BIR MADDEDIR"   15:57   PROF. DR. METIN GÜNDAY, AYM KARARıNı DEĞERLENDIRDI: "CUMHURBAŞKANı, 3 SAYıLı KARARNAME ILE ATAMALARı YAPMAYA DEVAM EDECEK. BÖYLE BIR GARABETLIK VAR"   15:54   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI`NI BAŞARıYLA YÖNETMEYE TALIBIZ”   15:44   KAP`A BILDIRILEN ÜCRET ORTAYA ÇıKTı: MOURINHO, FENERBAHÇE`DEN BIR SEZONDA 370 MILYON LIRA ALACAK   15:39   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ`U ZIYARET ETTI      15:37   SEZGIN TANRıKULU: KAYYUMDA ıSRAR ETMEK, SEÇILMIŞLERE KARŞı DARBE YAPMAK BIR GERILIM SIYASETIDIR. AKP, GERILIMLE IKTIDARıNı AYAKTA TUTMAYA ÇALıŞıYOR   14:45   HAKKARI BELEDIYE BAŞKANıNA 19 YıL 6 AY HAPIS CEZASı VERILDI... HAKKARI`DE EYLEMLER SÜRÜYOR   14:06   HUKUKÇU EMINAĞAOĞLU: "HAKKARI`DEKI KAYYıM ATAMA IŞLEMI HAKKıNDA IDARI YARGıDA IPTAL DAVASı AÇıLMALıDıR"   13:57   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN MÜSAVAT DERVIŞOĞLU`NA YANıT: "BIZ HIÇBIR PARTIDEN MILLETVEKILI TRANSFERI YAPMıYORUZ, BUNA IHTIYACıMıZ YOK"   13:47   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJı: “DAHA YAŞANABILIR, DAHA SAĞLıKLı, DAHA YEŞIL BIR DÜNYA MÜMKÜN”  
 
     
   

Adalet yürüyüşünde kalp krizi geçiren Hasan Tatlı hayatını kaybetti..


CHP Mamak İlçe Örgütü üyesi Hasan Tatlı, CHP’nin İstanbul yürüyüşü sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

 

Tarih : 19 Haziran 2017 Pazartesi 11:28   Okunma : 2145

CHP'nin Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği yürüyüş sırasında, dün kalp krizi geçiren Hasan Tatlı hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü sırasında dün kortejde bulunan Hasan Tatlı kalp krizi geçirmiş, sağlık görevlilerinin müdahale ettiği partilinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilmişti.

CHP Mamak ilçe örgütünden olduğu öğrenilen Hasan Tatlı sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

CHP'Lİ VEKİL "KALBİ TAMAMEN DURMUŞ, 7-8 DEFA GERİ DÖNDÜ" DEMİŞTİ

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı'nın Ankara'ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığlıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kazan Devlet Hastanesi'ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor ve şu anda tıbbi tedavisi devam ediyor. Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara'daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi son derece kritik, çünkü yaklaşık bir saat geri döndürme süreci oldukça kritik bir süredir ve umuyoruz ki iyileşecek" açıklamasında bulunmuştu.

Paylaş :
Etiketler :  adalet yürüyüşü, chp, kılıçdaroğlu, hasan tatlı, chp mamak ilçe örgütü.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA