30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

Mersin ESOB’tan Tarsus’ta Ahi sofrası..


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince Tarsus’ta kurulan ahi sofrasına ilçede kurulu 17 meslek odası başkan ve yöneticileri tam kadro katılarak birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

 

Tarih : 23 Haziran 2017 Cuma 08:19   Okunma : 1295

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince Tarsus’ta kurulan ahi sofrasına ilçede kurulu 17 meslek odası başkan ve yöneticileri tam kadro katılarak birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Ahi sofrasına, Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal ve kamu kurumunun diğer temsilcileri de katılım göstererek, güç birliğine destek oldular.

İşletmeciliğini Tarsus Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman’ın yaptığı  Yakamoz Restaurantta verilen iftar davetine Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, SGK Şube Müdürü Osman Barış Akgül, İş-Kur  Merkez Müdürü Kürşad Dal; SGK 4/b  Müdür Yardımcısı Ali Esirgemez, Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Hatipoğlu,   Birlik Başkan Yardımcıları Nesil Aydın, Alper Deniz,Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Uçal Mavili, İsmet Erdoğan, Ömer Şahbudak, Mehmet Torun, Birlik Denetim Kurulu Başkanı ve Tarsus Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri,  Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ve yönetim kurulu üyeleri, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş ve yönetim kurulu, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Ateş ve yönetim kurulu Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır ve yönetim kurulu, Servis Araçları Odası Başkanı Mehmet Tıraş ve yönetim kurulu, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş ve yönetim kurulu, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ve yönetim kurulu, Kahveciler Odası Başkanı Hali Şekerci ve yönetim kurulu, Tenekeciler ve İnşaat ;Malzemecileri Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ve yönetim kurulu, Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Özbaşoğlu ve yönetim kurulu, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık ve yönetim kurulu, Şoförler Odası Başkanvekili  Adem Göçer ve yönetim kurulu üyeleri, Ayakkabıcılar Odası Başkanvekili Ersin Deveci ve yönetim kurulu, Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan ile çok sayıda esnaf ve sanatkarlar katılım gösterdi.

İftar davetinin açılış konuşmasını yapan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı, Ahi geleneğinden gelen esnaf ve sanatkarların kurulan iftar davetlerinde birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğini belirtti. İftar davetlerinin esnafın sofrasını paylaştığı, gönül zenginliğini arttırdığı etkinlikler olduğunu kaydeden Başkan Dinçer, “ Bugün siz oda başkanları ve yöneticilerimizi kamu kurum temsilcileriyle dayanışmalarını kaynaşmalarını sağlamak amacıyla kurduğumuz iftar soframıza tüm oda başkanlarımız ve yöneticilerimiz katılımlarıyla bizlere güç verdiler. Sergilediğiniz bu birliktelik ve dayanışma için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Dinçer şöyle devam etti: “ Kurulan iftar davetlerindeki amacımız esnaf ve sanatkarlarımız ile ilçe bürokratlarımızı bir araya getirerek tanışıp kaynaşmalarını sağlamak.  Hepimiz biliyoruz ki ramazanda kurulan iftar sofraları, birliğin dirliğin, beraberliğin ve paylaşmanın en anlamlı örneğidir. Ramazan ayının bereketi ile soframızı paylaşan başta sayın milletvekilimiz, kaymakamımız, olmak üzere tüm katılımcılar ile oda başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine ve esnaf sanatkarlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan’a yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinerek, bu birlikteliği sağlayan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e teşekkür etti. Özkan, esnaf ve sanatkarların mecliste daha çok temsil edilmesinin önemine de değindi. Kaymakam Yüksel Ünal’da ahi sofrasında ekmeğini paylaşan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e teşekkür ederek, bu günlerin günahlardan arınma adına büyük önem taşıdığını kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  esob, hacı özkan, talat dinçer, ahi sofrası.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA