2 Mayıs 2024 Perşembe

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

Kuyucuoğlu, Anamur ve Bozyazı’da Muhtarlarla buluştu..


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programlarını Anamur’da sürdürdü.

 

Tarih : 23 Haziran 2017 Cuma 10:02   Okunma : 1317

Kuyucuoğlu, Anamur programı öncesinde Mut ilçesinde kayısı ve erik üreticilerini ziyaret ettikten sonra partisinin Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ilçe örgütlerinde partililerle bir araya geldi. Kuyucuoğlu’nun ziyaretlerine CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Hakkı Işık da eşlik etti.

Kuyucuoğlu’nun Anamur’da düzenlendiği iftar programına Anamur ve Bozyazı’da görev yapan muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Serdal Kuyucuoğlu, ülkenin son bir yıldır OHAL kapsamında çıkarılan KHK’larla yönetildiğini, meclisin devre dışı bırakıldığını, KHK’lar nedeniyle on binlerce insanın işinden atıldığını belirterek, “FETÖ ile mücadele edeceğiz diyerek OHAL ilan ettiler ama ne hikmetse FETÖ’nün siyasi uzantılarına dokunulmadı. Bir bankada hesap açtı diye insanları işten attılar ama FETÖ’nün ekonomik yapısını açığa çıkaralım, haksız yere aldığı kamu ihalelerini tespit edelim diye verdiğimiz araştırma önergesini reddettiler” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle bir ortamda Adalet Yürüyüşü başlattığına işaret eden Kuyucuoğlu, “Bir anamuhalefet partisi lideri, ülkede adalet yok diyerek yollara düşüyorsa iktidarın on kere düşünmesi lazım. Şimdi birileri diyor ki, ‘CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu tutuklandı diye Kılıçdaroğlu yürüyüş başlattı.’ Berberoğlu’nun tutuklanması bu yürüyüşün başlatılmasında tek etken değildir. Berberoğlu’nun tutuklanması bardağı taşıran son damla oldu” diye konuştu.

Darbe girişiminin ardından yargıda 4300 civarında hakim ve savcının tasfiye edildiğini, bunların yerine AKP’de yöneticilik yapmış kişilerin atandığını kaydeden Kuyucuoğlu, “Böyle bir ortamda Sayın Genel Başkanımızın Adalet Yürüyüşü’nü başlatmasından daha doğal ne olabilir? Meclis devredışı bırakılmışsa, yargıda parti kadrolaşması başlatılmışsa, mahkemeler siyasetin etkisi altına girmişse ‘bu ülkede adalet yoktur’ diyerek yürüyüş yapmaktan başka çare kalmaz. Sayın Genel Başkanımız ne diyor? ‘Herkes için adalet’ diyor. Adalet herkese lazım olacak,Recep Tayyip Erdoğan için de yarın Adalet diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  adalet yürüyüşü, chp, kuyucuoğlu, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA