11 Aralık 2025 Perşembe

16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:07   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:45   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”  
 
     
 
 
image

Okunma : 87970  Tarih : 23.6.2018  E-Mail : bilgi@mersinerji.com

 
Fatma YAKARYILMAZ

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir.

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. Ülkemizde oy kullanmamak aynı zamanda suç kabul edilmiş ve müeyyide olarak cezai yaptırım konmuştur. Cezai yaptırım olarak para cezası verilmektedir.

           Vatandaş olmanın gereği olarak seçim günü sandığa gidip, oyumuzu kullanacağız. Tabi ki iş burada bitmiyor. Oyumuzu kullandıktan sonra seçmen olarak oyumuzun takibini yapacağız. Oylar sayılırken seçmen olarak sandık başında bulunma hakkımız var. Sandık başkan ve kurulunun işlemlerine karşı şikayet ve itiraz hakkımız var.

           Bir oydan birsey olmaz diye oyumuzu kullanmamazlık yapmayalım. Çünkü böyle düşünecek başka insanlar da olacaktır. Bir oy bu ülkenin kaderini değiştirecektir. Pazar günü mutlaka gidelim oyumuzu kullanalım. Kullandıktan sonra da oyumuza sahip çıkalım. Sandık kurulu tarafından oy sayım dökümü bittikten sonra araçla oylar adliyeye taşınırken vatandaş olarak oyların taşındığı arabayı takip edebiliriz.

            Gelin bu seçimde ülkemize karşı sorumlu vatandaş olarak önce oyumuzu kullanalımoyumuzu kullandıktan sonra oyumuza sahip çıkalım.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 



  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA