8 Mart 2026 Pazar

15:27   CHP’LI AYLIN NAZLıAKA’DAN TARIHI ‘MOR VE YEŞIL’ ÇıKıŞı! "HER ÇOCUĞUN BIR KREŞI OLACAK"   15:19   EMEKLI KADıNLARDAN 8 MART’TA SERT MESAJ: “YOKSULLUĞA, SÖMÜRÜYE VE ŞIDDETE KARŞı EŞIT BIR YAŞAM İSTIYORUZ”   13:37   SEMIH PALAMUT’TAN 8 MART’TA MESAJ: "FıRSAT EŞITLIĞI LÜTUF DEĞIL, DEMOKRASININ TEMELIDIR!"   11:35   KADıNLARıN ACıSı, DIRENIŞI VE UMUDU TÜRKÜLERLE SAHNEYE TAŞıNDı...   10:01   MEZITLI’DE DEV İFTAR: BAŞKAN TUNCER VE YÜZLERCE VATANDAŞ AYNı SOFRADA BULUŞTU!   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘8 MART DÜNYA KADıNLAR GÜNÜ’ MESAJı   19:51   MERSINLI KADıNLAR HAYALLERINI ÇIÇEK AÇTıRıYOR: EV HANıMLıĞı ARŞIVDE, GIRIŞIMCILIK ZIRVEDE!   16:39   İPA: "KADıNLARıN EN BÜYÜK KORKUSU, CINAYET VE ŞIDDET"   16:33   BAKıRKÖY CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: "CASPERLAR" SILAHLı SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELIK OPERASYONDA 5 ŞÜPHELI GÖZALTıNA ALıNDı   15:33   İRAN CUMHURBAŞKANı PEZEŞKIYAN: ARABULUCULUK, ÇATıŞMAYı ATEŞLEYENLERI HEDEF ALMALı   14:32   AZERBAYCAN, İRAN’DAKI DIPLOMATIK PERSONELINI ÇEKIYOR; BAKÜ İHA SALDıRıSıNDAN TAHRAN’ı SORUMLU TUTTU   13:30   ANKA’YA KONUŞAN EMEKÇI KADıNLAR: ÖLMEK, ŞIDDETE, TACIZE UĞRAMAK ISTEMIYORUZ... KADıNı EZMEYE ÇALıŞAN HERKESE; ERKEĞE, PATRONA, SISTEME KARŞı MÜCADELE IÇERISINDEYIZ   13:29   CHP MILLI EĞITIM POLITIKA KURULU BAŞKANı SUAT ÖZÇAĞDAŞ: “OKULLARA 65 BIN GÜVENLIK GÖREVLISI IÇIN KANUN TEKLIFI VERDIK”   09:36   MERSIN’DE ÇÖP DEĞIL “HAZINE” ÜRETILIYOR: TAM 835 TON ATıK TOPRAĞA CAN OLDU!   23:58   CHP’DE EMEKLI SEFERBERLIĞI!,    19:25   KÜRESEL ENERJI KORIDORUNDA KRITIK EŞIK: MESİAD BAŞKANı GÜNDOĞDU’DAN ’MERSIN’ ÇıKıŞı!   16:19   ÇEŞME BELEDIYE BAŞKANı LAL DENIZLI: "KIMSENIN ENDIŞESI OLMASıN, HIÇBIR ZAMAN BANA INANANLARıN BAŞıNı ÖNÜNE EĞDIRMEM"   16:18   İSPANYA SAVUNMA BAKANı ROBLES: İSPANYOL PATRIOT BATARYASı, TÜRKIYE’YE YÖNELEN FÜZENIN DÜŞÜRÜLMESI IÇIN BILGI VERDI   16:16   İRAN: AZERBAYCAN’ı HEDEF ALMADıK   16:15   EKREM İMAMOĞLU: "BUGÜN BANA YAPıLANıN YARıN BAŞKASıNA YAPıLMAYACAĞıNı KIM GARANTI EDEBILIR?"  
 
     
 
 
image

Okunma : 88231  Tarih : 23.6.2018  E-Mail : bilgi@mersinerji.com

 
Fatma YAKARYILMAZ

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir.

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. Ülkemizde oy kullanmamak aynı zamanda suç kabul edilmiş ve müeyyide olarak cezai yaptırım konmuştur. Cezai yaptırım olarak para cezası verilmektedir.

           Vatandaş olmanın gereği olarak seçim günü sandığa gidip, oyumuzu kullanacağız. Tabi ki iş burada bitmiyor. Oyumuzu kullandıktan sonra seçmen olarak oyumuzun takibini yapacağız. Oylar sayılırken seçmen olarak sandık başında bulunma hakkımız var. Sandık başkan ve kurulunun işlemlerine karşı şikayet ve itiraz hakkımız var.

           Bir oydan birsey olmaz diye oyumuzu kullanmamazlık yapmayalım. Çünkü böyle düşünecek başka insanlar da olacaktır. Bir oy bu ülkenin kaderini değiştirecektir. Pazar günü mutlaka gidelim oyumuzu kullanalım. Kullandıktan sonra da oyumuza sahip çıkalım. Sandık kurulu tarafından oy sayım dökümü bittikten sonra araçla oylar adliyeye taşınırken vatandaş olarak oyların taşındığı arabayı takip edebiliriz.

            Gelin bu seçimde ülkemize karşı sorumlu vatandaş olarak önce oyumuzu kullanalımoyumuzu kullandıktan sonra oyumuza sahip çıkalım.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 




 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA