23 Temmuz 2026 Perşembe

16:57   ÇANKAYA BELEDIYESI BAŞKAN VEKILLIĞI’NE HALDUN GÜLER SEÇILDI   16:56   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ SERBEST BıRAKıLDı   15:39   KıLıÇDAROĞLU’NDAN YENI PARTIYE ILIŞKIN ILK DEĞERLENDIRME: “AYRıLANLAR HAKKıNDA OLUMSUZ YORUM YAPMAYACAĞıZ"   15:37   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, SIYASI PARTI TURUNU TAMAMLADıKTAN SONRA AÇıKLAMA YAPACAK   15:35   ADALET BAKANı GÜRLEK AÇıKLADı: ANKARA’DAKI HELIKOPTER KAZASıNDA PILOT EMEKLI ALBAY YAŞAMıNı YITIRDI   15:33   GÖREVDEN ALıNAN CHP AKSARAY İL BAŞKANı ÖZDEMIR PARTI BINASıNDAN AYRıLDı   13:25   ÖRSAN ÖYMEN ÖLÜMÜNÜN 39. YıLıNDA ANıLDı: "GERÇEĞIN PEŞINDEN GITMEYI GAZETECILIĞIN VAZGEÇILMEZ ILKESI OLARAK GÖRDÜ"   13:23   DERVIŞOĞLU’NDAN KURTULMUŞ’A: "AĞZıNA KADAR GAFLET DOLU BU DÜZENLEME FIKRINI, TÜRK MILLETININ MI, İMRALı’NıN Mı ONAYıNA SUNACAKSıNıZ?"   13:15   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI PARTI AÇıKLAMASı DÜNYA BASıNıNDA: MUHALEFET LIDERI, ERDOĞAN’A KARŞı YENI BIR PARTI KURACAK   13:12   "AHBAPLAR SUÇ ÖRGÜTÜ" SORUŞTURMASıNDA ECE ÜNER, FATIH PORTAKAL, FEYZA ALTUN, GÖKHAN ÖZOĞUZ VE ÖYKÜ SERTER’IN IFADELERINE BAŞVURULACAK   17:04   ÖZGÜR ÖZEL IL BAŞKANLARıYLA TOPLANDı: BUGÜN TÜRKIYE’DE BIR ‘YENI’ KURULUYOR   17:02   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ, “DEVLETI AŞAĞıLAMA” VE “HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA” SUÇLARıNDAN GÖZALTıNA ALıNDı   17:01   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN, NUMAN KURTULMUŞ ILE GÖRÜŞMEYE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:58   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI PARTI AÇıKLAMASıNıN ARDıNDAN CHP’DEN ILK ISTIFA MURAT BAKAN’DAN   16:56   SUAT KıLıÇ’TAN ÖZGÜR ÖZEL AÇıKLAMASı: “CHP’DE KALMAK IÇIN BÜYÜK MÜCADELE VERDILER AMA KıLıÇDAROĞLU YÖNETIMI ILE ANLAŞMAK MÜMKÜN OLMADı”   14:48   ÖZGÜR ÖZEL, CHP GRUP TOPLANTıSıNA GIRERKEN "HER SON BIR BAŞLANGıÇTıR" MESAJı VERDI   14:47   CHP’DEN EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNı DÜZENLEYEN KANUN TEKLIFINE ŞERH: "BU BIR ZAM DEĞILDIR"   14:46   NUMAN KURTULMUŞ’UN DEVLET BAHÇELI’YI ZIYARETI BAŞLADı: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" GÜNDEMI MASADA   14:45   DEM PARTI İMRALı HEYETI, ÖCALAN’ıN DEĞERLENDIRMESINI PAYLAŞTı: "KARŞıLıKLı HASSASIYETLERIN GÖZETILDIĞI YASAL BIR ZEMININ OLUŞTURULMASıNıN VAKTI GELMIŞTIR"   16:43   MUSTAFA BOZBEY HAKIM KARŞıSıNDA... CHP’LI ZEYBEK: "BILINÇLI BIR ŞEKILDE OLDUBITTI YARATıLMAYA ÇALıŞıLDı, NE YAPARLARSA YAPSıNLAR BOYUN EĞMEYECEĞIZ"  
 
     
 
 
image

Okunma : 89949  Tarih : 23.6.2018  E-Mail : bilgi@mersinerji.com

 
Fatma YAKARYILMAZ

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir.

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. Ülkemizde oy kullanmamak aynı zamanda suç kabul edilmiş ve müeyyide olarak cezai yaptırım konmuştur. Cezai yaptırım olarak para cezası verilmektedir.

           Vatandaş olmanın gereği olarak seçim günü sandığa gidip, oyumuzu kullanacağız. Tabi ki iş burada bitmiyor. Oyumuzu kullandıktan sonra seçmen olarak oyumuzun takibini yapacağız. Oylar sayılırken seçmen olarak sandık başında bulunma hakkımız var. Sandık başkan ve kurulunun işlemlerine karşı şikayet ve itiraz hakkımız var.

           Bir oydan birsey olmaz diye oyumuzu kullanmamazlık yapmayalım. Çünkü böyle düşünecek başka insanlar da olacaktır. Bir oy bu ülkenin kaderini değiştirecektir. Pazar günü mutlaka gidelim oyumuzu kullanalım. Kullandıktan sonra da oyumuza sahip çıkalım. Sandık kurulu tarafından oy sayım dökümü bittikten sonra araçla oylar adliyeye taşınırken vatandaş olarak oyların taşındığı arabayı takip edebiliriz.

            Gelin bu seçimde ülkemize karşı sorumlu vatandaş olarak önce oyumuzu kullanalımoyumuzu kullandıktan sonra oyumuza sahip çıkalım.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 



  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA