11 Ağustos 2026 Salı

16:33   ÖMER ÇELIK’TEN "ÇERÇEVE YASA" DEĞERLENDIRMESI: "BU, TERÖRSÜZ BÖLGEYI ARZULAYAN BÜTÜN KARDEŞ HALKLAR IÇIN YANKı OLUŞTURACAKTıR"   16:31   CEVDET YıLMAZ: 2028’DE KADıNLARıN IŞGÜCÜNE KATıLıMıNı YÜZDE 40’ıN ÜZERINE YÜKSELTMEYI HEDEFLIYORUZ   16:30   KATAR: MEKKE ORTAK SAVUNMA ANLAŞMASı’Nı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   15:53   CHP MYK YARıN TOPLANACAK   13:52   ENERJI VE TABII KAYNAKLAR BAKANLıĞı’NA YÜRÜMEK ISTEYEN MADENCILERE ABLUKA: İŞÇILER AÇ, ÇOCUKLARı EKMEK BEKLIYOR   13:51   FILISTIN BAŞBAKANı ABBAS, TÜRKIYE’YE GELIYOR   13:49   MANSUR YAVAŞ: "EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK’I ÖLÜM YıL DÖNÜMÜNDE RAHMET VE MINNETLE ANıYORUM"   09:06   KOLOMBIYA DEPREMINDE SON DURUM: ÖLÜ SAYıSı 132’YE YÜKSELDI, ARAMA KURTARMA SÜRÜYOR   09:05   VATANDAŞ İSTEDI, EKIPLER HAREKETE GEÇTI: AKDENIZ’DE ALTYAPı ONARıM SEFERBERLIĞI   08:59   TBMM’DEN GEÇTI! İŞTE 12 MADDELIK "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" YASASıNıN TÜM DETAYLARı   08:56   MERSIN’IN TESCILLI LEZZETI DÜNYACA ÜNLÜ MUFFIN’E DÖNÜŞTÜ: HAMZABEYLI’DE MIS GIBI KOKULAR YÜKSELDI!   04:04   CHP’DEN İSTIFA EDEN BELEDIYE BAŞKANı VE 19 MECLIS ÜYESI YENI PARTI’YE GEÇTI   03:49   KOLOMBIYA’DA KÂBUS GECESI! 7,4’LÜK DEPREM ÜLKEYI SALLADı: CAN KAYBı HıZLA ARTıYOR   02:42   BÖLGEDE TÜM DENGELERI DEĞIŞTIREN İMZALAR İTILAF Mı YARATTı? İRAN BÜYÜKELÇILIĞI SESSIZLIĞINI BOZDU!   02:36   TUTUKLU İL BAŞKANı İLKSEN ÖZALPER’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’HAKLı MÜCADELEMIZ DEVAM EDECEK’   01:55   EĞITIM-İŞ’TEN TBMM’DEKI ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE SERT TEPKI: ’SIYASI HESAP UĞRUNA KABUL EDILEMEZ!’   01:24   TBMM’DE KRITIK ’ÇERÇEVE YASA’ OYLAMASı TAMAMLANDı! İŞTE PARTI PARTI FIRELER VE TÜM OY DÖKÜMÜ   17:16   BAHÇELI ILE ÖZEL ARASıNDA YENİ PARTI DIYALOĞU: “BIR GECEDE 91 MILLETVEKILINE NASıL ULAŞTıNıZ”   17:15   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA... ÖZGÜR ÖZEL, “‘HAYıR’ DEME HAKKıNA EN ÇOK SAHIP OLAN YENİ PARTI’NIN, KENDI HAKKıNı MILLETIN BARıŞ HAKKıNıN ÖNÜNE KOYMAYACAĞıNı” SÖYLEDI   16:14   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA"YA TEPKI: "BU, YENI BIR SEVR TASARıMıDıR"  
 
     
 
 
image

Okunma : 90186  Tarih : 23.6.2018  E-Mail : bilgi@mersinerji.com

 
Fatma YAKARYILMAZ

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir.

Oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. Ülkemizde oy kullanmamak aynı zamanda suç kabul edilmiş ve müeyyide olarak cezai yaptırım konmuştur. Cezai yaptırım olarak para cezası verilmektedir.

           Vatandaş olmanın gereği olarak seçim günü sandığa gidip, oyumuzu kullanacağız. Tabi ki iş burada bitmiyor. Oyumuzu kullandıktan sonra seçmen olarak oyumuzun takibini yapacağız. Oylar sayılırken seçmen olarak sandık başında bulunma hakkımız var. Sandık başkan ve kurulunun işlemlerine karşı şikayet ve itiraz hakkımız var.

           Bir oydan birsey olmaz diye oyumuzu kullanmamazlık yapmayalım. Çünkü böyle düşünecek başka insanlar da olacaktır. Bir oy bu ülkenin kaderini değiştirecektir. Pazar günü mutlaka gidelim oyumuzu kullanalım. Kullandıktan sonra da oyumuza sahip çıkalım. Sandık kurulu tarafından oy sayım dökümü bittikten sonra araçla oylar adliyeye taşınırken vatandaş olarak oyların taşındığı arabayı takip edebiliriz.

            Gelin bu seçimde ülkemize karşı sorumlu vatandaş olarak önce oyumuzu kullanalımoyumuzu kullandıktan sonra oyumuza sahip çıkalım.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 




 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA