26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Özel Basut Eğitim Kurumları Çocuklar ve Ailelerini Boyama Şenliğinde Ağırladı..


Batman’ın ardından Mersin’de de eğitim vermeye başlayan Özel Basut Eğitim Kurumları düzenlediği Boyama Şenliğinde anaokulu çağındaki çocukları ve ailelerini ağırladı, çocukların yaptıkları resimler yarıştırıldı ve okulun eğitim yöntemleri, teknolojileri hakkında bilgi verildi.

 

Tarih : 19 Nisan 2017 Çarşamba 02:33   Okunma : 2510

Batman’ın ardından Mersin’de de eğitim vermeye başlayan Özel Basut Eğitim Kurumları düzenlediği Boyama Şenliğinde anaokulu çağındaki çocukları ve ailelerini ağırladı, çocukların yaptıkları resimler yarıştırıldı ve okulun eğitim yöntemleri, teknolojileri hakkında bilgi verildi. Okul müdürü Kemal Pekgöz “Çocuklarınızın geleceğe daha güvenli ve emin adımlarla yelken açabilmesi için gerekenleri biliyor ve bu gereklilikleri yerine getiriyoruz. Sayısal ve sözel eğitimlerin yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç duyduğu sosyal ve spor aktivitelerini öne çıkarmaya çabalamaktayız. Böylece öğrencilerimiz derslerde daha motive ve moralleri yüksek bir şekilde eğitim almakta. Uzman eğitim ekibimiz konuyu dikkatle takip ve idare etmektedir. Binamızın yanında bulunan iki adet kapalı spor kompleksi öğrencilerimizin daima hizmetinde. Ufuklarını açık tutmak ve kabiliyetlerini buna göre geliştirmek için en iyisini onlara sunuyoruz” dedi.

Resim yarışması sonrasında okul müdürü Kemal Pekgöz tarafından dereceye giren minik öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Kemal Pekgöz konuşmasında Basut Eğitim Kurumları’nın geçmişinden de bahsetti: “Özel Basut Eğitim Kurumları 1991 yılında Batman’da hizmet vermeye başladı. 26 yıllık bir deneyimin ardından Mersin’de bir senede inşaasını tamamlayıp hizmet vermeye başladık. 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Döneminde farkımızı ortaya koyacak işler yapmaya çalıştık, ayrıca bu yılın başında düzenlediğimiz kayıt kampanyalarını halen devam ettirmekteyiz. Öğrencilerimizi baskıcı ve klişe bir eğitime değil; yeteneklerine göre resim, müzik, tiyatro ve spor gibi farklı dallarda eğitimlere tabii tutuyoruz; ezberci bir eğitim sistemiyle değil; yapıcı olan, sıkıcı olmayan bir eğitimi hedefliyoruz.

REFORMİST, İLERİCİ EĞİTİM VERİLİYOR

Özel Basut Eğitim Kurumları’nda 1. sınıf öğretmenliği yapan Salim Doğan düzenlenen Boyama Şenliği ve okulun genel portföysü hakkında konuştu: “Düzenlenen bu etkinlik Basut Kurumları açısından henüz bir başlangıç, devam edecek bir etkinlik takvimimiz var. Bu etkinliklerle hem öğrencilerimizi motive etmek, hem ailelere kendimizi daha yakından tanıtmak amacındayız. Yetenekli öğrencilerimiz var, onların yeteneklerini okulumuz açığa çıkarmak ve sergilemek için böylesi etkinlikleri sürdürecek. Spor, müzik ve resim dışında yabancı dil konusunda Basut Eğitim Kurumları’nın kalitesine güvenilebilir. Öğrencilerimize sıkmadan, yormadan, onların anlayabileceği seviyede en iyi altyapıyı oluşturuyoruz.”

Boyama Şenliğinde yarışmada dereceye giren Cemre Erçetin, Dilay Arslan, Mine Buğlem Yalçın’a Basut Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Basut tarafından ödülleri takdim edildi. İrem Dirik, Ali Mert Açık ve Güney Işık isimli öğrencilere de mansiyon ödülleri verildi.


 

 

Paylaş :
Etiketler :  özel basut eğitim kurumları, boyama şenliği, milli eğitim, mersin, batman.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA