29 Mayıs 2024 Çarşamba

16:15   AYSU BANKOĞLU`NDAN, 9`UNCU YARGı PAKETI`NE ELEŞTIRI   15:52   GAZETECILER CEMIYETI BAŞKANı BILGIN: ”SGK`NıN ILAN YAYıMLAMA RAYIÇ BEDELINI BEŞ KAT YÜKSELTMESI YEREL MEDYA IÇIN CIDDI TEHDITTIR”   15:21   İLHAN UZGEL-HAKAN FIDAN GÖRÜŞMESI GERÇEKLEŞTI   13:57   ÖZEL SEKTÖR ÇALıŞANı ÖĞRETMENLER MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI BAŞLATTı   13:36   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "TÜZÜK DEĞIŞTIĞINDE KADıN KOLLARıNıN GÜÇLENDIRILMESINI İSTIYORUZ"   13:24   AYLIN NAZLıAKA, CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANLıĞı İÇIN YENIDEN ADAY OLDUĞUNU AÇıKLADı   12:21   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ: "SOKAK HAYVANLARıYLA İLGILI TASLAK MECLIS`E ULAŞTı"   10:31   AVUKATLAR ``CMK TARIFESINE`` TEPKILI   10:01   SOKAK HAYVANLARıNıN UYUTULMASı HAZıRLıĞıNA HAYVANSEVERLER TEPKILI   09:49   “MERSIN ATıK SU YÖNETIMI VE EKOLOJIK DENGE PROJESI” GÜÇLENIYOR   01:51   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN KARARıYLA MEB, TÜRKIYE MAARIF VAKFı`NA 2024 YıLıNDA 5 MILYAR 702 MILYON TL`YE KADAR KAYNAK AKTARABILECEK   23:45   SAFRANBOLU`DAKI OKULLARA "TASARRUF TEDBIRI" YAZıSı: "ÇAY MAKINELERINI KULLANMAYıN"   22:54   ÖZGÜR ÖZEL, AB ÜYESI ÜLKELERIN BÜYÜKELÇILERI ILE BIR ARAYA GELDI   21:52   İSIAS OTELI DAVASıNDA 4 KIŞI HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI... ADALET ARAYAN AILELER, "BU KARARı OLUMLU KARŞıLıYORUZ"   21:02   ODTÜ`DE ÖĞRENCILERIN DEVRIM STADYUMU`NDA YAPACAĞı ŞENLIĞI ENGELLEME ÇABASı CHP HEYETINE TAKıLDı   19:36   CHP`NIN "MESEM`LERDEKI IŞ CINAYETLER ARAŞTıRıLSıN" ÖNERISI AKP VE MHP MILLETVEKILLERININ OYLARıYLA REDDEDILDI   18:14   ALI MAHIR BAŞARıR: “ULAŞTıRMA BAKANı, BIR AYıBıNı AÇıKLAMAK IÇIN ÇOK DAHA BÜYÜK BIR AYıP YAPTıĞıNı ITIRAF ETTI”   18:11   KıLıÇDAROĞLU DEMIRTAŞ`ı ZIYARET ETTI: “DEMIRTAŞ DıŞARıDA OLSAYDı TERÖR OLAYLARı BITERDI”   17:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “İLK SEÇIMLERDE PARTIMIZI IKTIDARA TAŞıYACAĞıZ"   17:10   TBMM İLIÇ MADEN KAZASıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU`NA SUNUM YAPAN PROF. DR. CANDAN GÖKÇEOĞLU: "4. LIÇ FAZıNDA DAHA ÖNCE DE BIR KAYMA OLDU. BEN OLSAM BUNU DIDIKLERDIM"  
 
     
   

Toroslar Belediyesi Personeli, Dart Turnuvasında Buluştu


Toroslar Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında personeller arası Adım Atma Yarışması ve Dart Turnuvası düzenleyerek, hareketliliğe dikkat çekti.

 

Tarih : 22 Eylül 2020 Salı 18:00   Okunma : 2175

2020 teması "Herkes için Sıfır Emisyonlu Hareketlilik" olan Avrupa Hareketlilik Haftası, Toroslar'da hareketli geçiyor.

Toroslar Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın birçok noktasında kutlanan hafta kapsamında; Tenis, Masa Tenisi Turnuvası ve Doğa Yürüyüşünün ardından personeller arası Adım Atma Yarışması ve Dart turnuvası organize etti.

Adım Atma yarışmasında; birinciliği Kültür İşleri Müdürlüğü personeli 39478 adımla Alper Ünal elde ederken, ikinci 38120 adımla Sivil Savunma Müdürlüğü personeli Berat Taşkın, üçüncü ise 25780 adımla Sosyal İşleri Müdürlüğü personeli Hasan Erdem oldu.

Dart Turnuvası'nda da personeller, birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Turnuvanın birincisi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ömer Küp, ikincisi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Akgül olurken, üçüncülüğü ise yine Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Cengiz Ülkü elde etti. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen Adım Atma yarışmasında ve Dart Turnuvası'nda dereceye giren ilk üç personele elektrikli scooter hediye edilecek

"Gelecek Nesillere Daha Sağlıklı Çevre Bırakmak İçin Çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, doğayı korumak, gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak ve hareketli yaşama farkındalık oluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliklere katılan personeline ve hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; "AB Türkiye Delegasyonu ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğinde, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden Avrupa Hareketlilik Haftası'nı Toroslarımızda çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Geçtiğimiz yıl Avrupa Hareketlilik Haftası'nda düzenlediğimiz etkinliklerle 'Avrupa Hareketlilik Haftası Ulusal Ödülünü' kazanmış ve ilçemizin adını ulusal anlamda duyurmuştuk. Bu yıl da inşallah bu ödüle layık görülmeyi temenni ediyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR, BELEDİYESİ, DART TURNUVASI, BAŞKAN, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA