23 Haziran 2024 Pazar

16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI   15:24   AKP SEÇIMI KAYBEDINCE YOL VAADINI UNUTTU...    14:04   GAZETECI CÜNEYT ARCAYÜREK VEFATıNıN DOKUZUNCU YıL DÖNÜMÜNDE MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   13:04   DIYARBAKıR-MARDIN ARASıNDAKI YANGıN... MARDIN TABIP ODASı`NıN ÖN RAPORU AÇıKLANDı   12:06   TBMM, BAYRAM TATILININ ARDıNDAN MESAIYE BAŞLıYOR...   10:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, SILIFKELI YURTTAŞLARLA BULUŞTU   15:10   KESK`TEN DIYARBAKıR-MARDIN YANGıYLA İLGILI AÇıKLAMA   15:03   CHP KAYSERI İL BAŞKANı FEYZULLAH KESKIN, SAĞDUYU ÇAĞRıSı YAPTı   13:27   BAKAN ŞIMŞEK: "MOTOKURYE FAALIYETLERIYLE BAHŞIŞ GELIRLERININ VERGILENDIRILMESINI KOLAYLAŞTıRıYORUZ"   13:21   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "HALKı ADETA BIR KıSKACA ALAN AKP IKTIDARı, BESLENME, BARıNMA VE ULAŞıM DıŞıNDA INSANıMıZıN INSANCA BIR YAŞAM SÜRMESINE IZIN VERMIYOR"   13:08   TÜRKIYE GAZETECILER CEMIYETI, DÖRT GAZETECININ HEDEF GÖSTERILMESINI KıNADı   13:06   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL: "30 HAZIRAN`DA KOCAELI`DE `GEÇINEMIYORUZ MITINGI` DÜZENLEYECEĞIZ"   12:09   MANISALı KARPUZ ÜRETICISI: "BU IŞTEN PARA KAZANAMıYORUZ"   11:41   KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI`NDEN YANGıN AÇıKLAMASı: "ÇOK ÜZGÜN VE ÖFKELIYIZ"   11:36   İSTANBUL BAROSU, AMASYA GENELGESI`NIN 105. YıL DÖNÜMÜNÜ KUTLADı: BAĞıMSıZLıK MIRASıNıN YıLMAZ TAKIPÇISI OLMAYı SÜRDÜRECEĞIZ   11:20   AYHAN BARUT, KOZAN`DA ÇIFTÇILERIN SORUNLARıNı DINLEDI: "TÜM TARıM ALANLARı NEREDEYSE TAMAMEN KURUDU"   11:20   KıZıLHAÇ`ıN GAZZE OFISINE SALDıRı: EN AZ 22 KIŞI ÖLDÜ   10:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ŞEHIT PIYADE ASTSUBAY ÇAVUŞ MEHMET ALI HOROZ`UN AILESINE BAŞSAĞLıĞı MESAJı   10:37   VANSPOR`DA GERGIN KONGRE   10:27   BILECIK`TE DEFINE ARAYAN KAÇAK AVCıLAR KAZDıKLARı ÇUKURDA ÖLÜ BULUNDU  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’den Ödüllü Roman Ve Fotoğraf Yarışması


Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Mersin Roman Yarışması” ve “Pandemide Mersin” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. İki yarışmanın da son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 olarak belirlendi. Roman yarışmasının birincisine 10 bin lira ödül verilirken, fotoğraf yarışmasında ise birinci olan 3 bin lira değerinde dijital fotoğraf makinesine sahip olacak.

 

Tarih : 9 Ekim 2021 Cumartesi 10:48   Okunma : 886

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Mersin Roman Yarışması” ve “Pandemide Mersin” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. İki yarışmanın da son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 olarak belirlendi. Roman yarışmasının birincisine 10 bin lira ödül verilirken, fotoğraf yarışmasında ise birinci olan 3 bin lira değerinde dijital fotoğraf makinesine sahip olacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mersine Değer Katanlar Kurulu (MEDEKA) tarafından düzenlenen roman ve fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Yarışmaların şartnameleri mersin.bel.tr/romanyarismasi ve mersin.bel.tr/fotografyarismasi sayfalarında yayımlandı.

10 BİN LİRA ÖDÜLLÜ MERSİN ROMAN YARIŞMASI

Edebiyatın insana kazandırdığı değerleri çoğaltmak, yazın dünyasına devinim katmak ve yeni yazarlar ile yapıtlar kazandırmak amacıyla düzenlenen Mersin Roman Yarışması’nın son başvuru tarihi 15 Kasım 2021 saat 17.00 olarak belirlendi. Ali F. Bilir, Sadık Arslan ve Orhan Özdemir tarafından 15 Kasım-30 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak Ön Seçici Kurul değerlendirmesinin ardından yarışmaya başvuran eserler, Seçici Kurul değerlendirmesine sunulacak.

İpek Ongun, Jale Sancak, Turan Ali Çağlar, Öner Yağcı ve Hidayet Karakuş’tan oluşan Seçici Kurul değerlendirmesinin ardından birinci olan esere 10 bin lira ödül verilecek. Yarışmada ayrıca 5 bin lira değerinde bir Seçici Kurul Özel Ödülü de verilecek. Gelen dosyalar arasında ödüle layık bir eserin bulunmaması durumunda ise yarışmaya katılan hiçbir esere ödül verilmeyecek.

“PANDEMİDE NELER ÇEKTİK?”

15 Kasım saat 24.00’e kadar başvuruları devam eden fotoğraf yarışmasının konusu “Pandemide Mersin” olarak belirlendi. “Pandemide Neler Çektik” sloganıyla yapılan yarışmaya başvurular, en fazla 4 fotoğrafla yapılabilecek.

Jüri komitesinde Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Hulki Muradi, Erol Özer, Hayrettin Kırdı, Tahsin Altınok, Sevtap İnal, Necdet Canaran, Turan Sezer, İspir Kırbeci gibi isimlerin yer aldığı yarışmanın sonuçları 29 Kasım 2021’de açıklanacak.

Yarışmanın 1’incisine 3 bin lira değerinde dijital fotoğraf makinesi, 2’ncisine 2 bin lira değerinde dijital kompakt fotoğraf makinesi, 3’üncüsüne 1500 lira değerinde mini 11 siyah fotoğraf makinesi ve 10’lu film verilecek. 650 lira değerinde teknolojik market alışveriş çeki ödüllü Sevgi ve İyileşme Yılı Jüri Özel Ödülü’nün de bulunduğu yarışmada ayrıca 3 adet 450 lira değerinde teknolojik market alışveriş çekinden oluşan mansiyon ödülü sahibini bulacak.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, ÖDÜLLÜ, ROMAN, FOTOĞRAF, YARIŞMASI, PANDEMİDE MERSİN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA