18 Kasım 2025 Salı

15:04   GELECEK PARTISI’NDEN ISTIFA EDEN BAĞıMSıZ İSTANBUL MILLETVEKILI DOĞAN DEMIR CHP’YE KATıLDı   15:02   ÖZDAĞ’DAN BAHÇELI’NIN "İMRALı’YA GITMEKTEN GOCUNMAM, ÇEKINMEM" AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:56   BAHÇELI: "ALıRıM YANıMA 3 ARKADAŞıMı KENDI IMKANLARıMıZLA İMRALı’YA GITMEKTEN BIR MASA ETRAFıNDA DA YÜZ YÜZE GELMEKTEN IMTINA ETMEM"   14:55   ÖZGÜR ÖZEL VE TÜLAY HATIMOĞULLARı HAKKıNDA DOKUNULMAZLıK DOSYASı TBMM BAŞKANLıĞı’NA GÖNDERILDI   14:51   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI, YARıN TÜRKIYE’YE GELIYOR   14:47   CHP, “ŞIMDI İKTIDAR ZAMANı” SLOGANıYLA 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A HAZıRLANıYOR   10:43   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KESINTISIZ SOKAK YENILEME HAMLESI   01:03   TARSUS’TA İSTIRIDYE MANTARı HASADı: BAŞKAN BOLTAÇ KURSIYERLERLE İLK ÜRÜNÜ TOPLADı   20:25   BAŞKAN SEÇER’IN YÜREK BURKAN KAYBı: DOÇ. DR. ARZU SEÇER’E SON VEDA   16:06   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI SONA ERDI   16:04   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN AŞEVINE ZIYARET   16:02   BEŞIKTAŞ JK: SERGEN YALÇıN, BU SABAH ANJIYO OPERASYONU GEÇIRDI   16:01   MUAZZEZ ABACı, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:59   EGE ÜNIVERSITESI ÖĞRENCI KÖYÜ’NDE, DEPREMZEDE ÖĞRENCILERDEN GERIYE DÖNÜK KIRA ISTENDI   15:57   36 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN AKADEMISYEN EMRAH GÜLSUNAR HAKKıNDA ILK DURUŞMADA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:56   VELI AĞBABA: BELEDIYE BAŞKANLARıMıZıN 70 YıLLıK MALLARıNA EL KONULDU VE BU ORGANIZE KÖTÜLÜĞÜ AKP YAPıYOR   13:35   ARA TATILDE ZUMBA KIDS COŞKUSU: ÇOCUKLAR VE AILELERI ENERJI DEPOLADı   11:40   MUAZZEZ ABACı’NıN SON ŞARKıSı: ANKARA’DA SESSIZ VEDA   11:25   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN ACı GÜNÜ: KARDEŞI ARZU SEÇER’I KAYBETTI   10:18   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇLÜ BIR SES: ‘HAYıR DEME SANATı’ ATÖLYESI BAŞLADı  
 
     
   

DAVUTOĞLU`NUN DİNLEDİĞİ ADIYAMANLI: “YOK ETTİ BİZİ, YOK. EKMEK 3 LİRA OLDU. VALLAHİ OLMUYOR”


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`nun Adıyaman`da dinlediği bir yurttaş; “Yeter, yeter bıçağı çıkartacağım, kemiğe dayanmıştır. Yok etti bizi, yok. Bugün Adıyaman`da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsaydı intihar ederdik. Vallahi olmuyor” dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2022 Cuma 19:40   Okunma : 920

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`nun Adıyaman`da dinlediği bir yurttaş; “Yeter, yeter bıçağı çıkartacağım, kemiğe dayanmıştır. Yok etti bizi, yok. Bugün Adıyaman`da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsaydı intihar ederdik. Vallahi olmuyor” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adıyaman`da yurttaşların yaşadıkları ekonomik sıkıntılarını anlattıkları bir video yayınladı. Davutoğlu videoyu, “Ey bir eli balda, bir eli manda yoğurdunda olan efendiler! Adıyaman`dan yükselen feryadı duyun ve utanın” notuyla sosyal medya hesabında paylaştı.

“ONLARIN HESABINI SORACAĞIZ”

Videoda, bir Adıyamanlının Davutoğlu`na sarılıp ağladığı görüldü. Davutoğlu, yurttaşa, “Sizin hakkınızı hukukunuzu 3-5 tane yolsuz adama yedirdiler. Biz onların hesabını soracağız ve size hakkınızı geri getireceğiz” dedi.

“DİNİMİZDE YASAL OLSAYDI İNTİHAR EDERDİK”

Bir başka yurttaş ise Davutoğlu`na şunları söyledi:

“Yeter, yeter bıçağı çıkartacağım, kemiğe dayanmıştır. Yok etti bizi, yok! Bugün Adıyaman`da ekmek 3 lira oldu. Dinimizde yasal olsaydı intihar ederdik. Vallahi olmuyor. Yeter artık, bunlardan tiksindik. Ben AK Parti`ye oy vermiş bir kişiyim. Ben 1993`te korucuydum, 18 yıl çalıştım. Bana emeklilik hakkımı vermediler. 18 yıl dağda teröristlerle çarpıştım; benim emeklilik hakkımı vermediler. Bir konut akşam 1 trilyon, sabah 2 trilyon. Faizi indiriyor, zengine peşkeş çekiyor. Ben bir fakir olarak aylık 14 milyar ödeyip de konut alabilir miyim? Kusura bakma biraz doluyum. Başbakanım, biraz doluyum. Ekmek alacak paramız yok şu anda. Beş tane oğlum otuz yaşında ama evlendiremiyorum. Ne yapayım hırsızlık mı yapsınlar.”

Davutoğlu ise kendisine dert yanan yurttaşa “Yukarıda hırsızlıklar yapanlar var onlar millete verecek hesabını” yanıtını verdi.

“EKMEĞİM YOK”

Davutoğlu`nun paylaştığı videoya göre bir başka yurttaş ise, “Bak ekmeğim yok ekmeğim. Bizi kurtar ağabey, bizi kurtar. Bak tarlaya gitmişim, bunları toplamışım ekmek davasına satışım da olmuyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah. Millet beni duyun. Duyun ağabey duyun. Açız aç. Bak dağa çıkmışım, dağa. Dağa gitmişim bunları getirmişim. Ekmek davası. Görün ağabey görün. İşi yoluna koyacak olan bu babamız! Allah seni başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA