2 Temmuz 2025 Çarşamba

17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL   11:25   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:25   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:50   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:09   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:59   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ, GENÇLER VE AİLELERİNİN YKS HEYECANINI PAYLAŞTI


Akdeniz Belediyesi, hafta sonu iki oturum halinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavına giren öğrencileri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Başkan Gültak da yayınladığı yazılı mesajında sınava giren gençlere başarılar diledi, hayalini kurdukları üniversiteleri kazanmalarını temenni etti.

 

Tarih : 20 Haziran 2022 Pazartesi 22:57   Okunma : 793

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, hafta sonu, Cumartesi ve Pazar günü düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ter döken öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı, heyecanlarına ortak oldu.  Akdeniz ilçesi sınırlarında bulunan birçok farklı okulun önüne açılan stantlarda, sınava giren öğrencilere ve onları bahçede heyecanla bekleyen velilerine soğuk su ikram edildi. Aileler ve öğrenciler, duyarlılıkları nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti. 

Başkan Gültak’tan başarı mesajı…

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yayınladığı yazılı mesajında, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na giren tüm öğrencilere başarılar diledi; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yıllardır ulaşmak amacıyla ter döktükleri hayallerine kavuşmalarını, diledikleri meslekleri ve hedefledikleri üniversiteleri kazanmalarını temenni ediyorum. Akdeniz Belediyesi olarak, başta eğitim, spor, kültür ve sanat olmak üzere, hayatlarının her anında ve alanında geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA