20 Ocak 2026 Salı

20:03   CHP’DEN EMEKLILER İÇIN SAMIMIYET TESTI: MYK’DA KRITIK KARARLAR, ANKETLERDE BIRINCI PARTI   19:45   “MERSIN’DE TEMIZLIKTE TEKNOLOJI DÖNEMI: BÜYÜKŞEHIR FILOYA 22 YENI ARAÇ EKLEDI”   19:35   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARA SANAT DOLU SÖMESTR HEDIYESI: “TATIL BAŞLASıN, PERDE AÇıLSıN”   18:35   “CHP’DEN EMŞAV’A ANLAMLı ZIYARET: ŞEHIT AILELERI VE GAZILERIN SORUNLARı MASADA”   18:28   “MURAT ÇALıK’A HASTANEDE GIZLI MUAMELE: ‘BIR KARE GÖRÜNTÜDEN KORKUYORLAR’”   16:20   EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA YÜKSELTILMESINE ILIŞKIN TEKLIF… KONYALı EMEKLI: “SABAHA KADAR BEKÇILIK YAPıYORUM”   15:15   YARGıTAY’DA YSK ÜYELIĞI IÇIN SEÇIM BAŞLADı, ILK TURDA SONUÇ ALıNAMADı, SEÇIME YARıN DEVAM EDILECEK   14:14   MURAT ÇALıK, ÖNCE İZMIR ŞEHIR HASTANESI’NE ARDıNDAN KATIP ÇELEBI ÜNIVERSITE HASTANESI’NE SEVK EDILDI   13:12   ÖZGÜR ÖZEL’DEN HRANT DINK MESAJı: "TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇıKANA, TÜM SORUMLULAR YARGıLANAN KADAR UNUTTURMAYACAĞıZ"   13:05   TRUMP’TAN GRÖNLAND MESAJı: “NOBEL VERILMEDIYSE, ARTıK BARıŞı DÜŞÜNME GIBI BIR YÜKÜMLÜLÜK HISSETMIYORUM; ABD ÇıKARLARıNı ÖNCELEME ÖZGÜRLÜĞÜM VAR”   12:24   CHP’LI KıŞ: İKTIDAR ‘KRIZ VAR’ DIYEREK OVP’YI ŞIŞIRDI, VATANDAŞTAN FAZLA VERGI TOPLADı; EMEKLIYE, ÇALıŞANA, ÇIFTÇIYE VERMEDIĞI PARAYı FAIZE ÖDEDI   10:55   MERSIN’DE ZABıTA’DAN SAĞLıK OPERASYONU: 300 KILO SUCUK VE ÇIĞKÖFTEYE EL KONULDU!   22:04   TARSUS, YEREL YÖNETIMLERIN ZIRVE BULUŞMASıNA EV SAHIPLIĞI YAPTı   18:59   “MERSIN’IN CARETTALARı TARIHI ZAFERLE PARLADı: BAŞKAN SEÇER TRIBÜNDE, MSK PARKEDE ŞOV YAPTı”   18:50   “TALAT DINÇER’DEN ÇARPıCı ÇıKıŞ: MADEN KEŞIFLERI GERÇEKTEN YENI MI, YOKSA YASAYLA Mı GÜNDEME GELDI?”   15:58   ULUSLARARASı ALıCıLAR MERSIN’DE BULUŞTU: 10 MILYON ÜRÜN SATıŞı GERÇEKLEŞTI   13:55   “ADA’DAN ÇARPıCı UYARı: TUTUKLU AILELERINE SAHTE OPERASYON MESAJLARıYLA DOLANDıRıCıLıK TUZAĞı”   10:44   SURIYE ORDUSU RAKKA’DA KRITIK PETROL VE GAZ SAHALARıNı ELE GEÇIRDI: FıRAT BARAJı KONTROL ALTıNDA!   10:40   “TARıM ALARM VERIYOR: GIRDI FIYATLARı ÇIFTÇIYI İCRAYA, TÜKETICIYI RAF KRIZINE SÜRÜKLÜYOR”   10:25   “CUMHURBAŞKANLıĞı BÜTÇESI AŞıLDı: 2026’DA %35 ARTıŞLA REKOR ÖDENEK!”  
 
     
   

SEREZ DONDURMACISI’NDAN BAĞDAT CADDESİ VE TUZLA’YA İKİ YENİ ŞUBE


Yeni nesil dondurmacılık akımının Türkiye’deki ilk temsilcilerinden Serez Dondurmacısı, büyüme yılı olarak belirlediği 2022’de yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Anadolu Yakası’nın en prestijli lokasyonları arasında yer alan Bağdat Caddesi’ne yeni bir şube açan gurme dondurmacı, İstanbul Tuzla’da açılacak şubesiyle de mağaza sayısını 10’a çıkarıyor. “Topraktan tezgâha doğru dondurma” misyonuyla hareket eden Serez Dondurmacısı, hiçbir kimyasal veya hazır şurup kullanılmadan yüzde 100 doğal ve gerçek malzemelerle hazırlanan lezzetlerini yeni şubeleriyle daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor.

 

Tarih : 22 Haziran 2022 Çarşamba 17:51   Okunma : 1128

Yeni nesil dondurmacılık akımının Türkiye’deki ilk temsilcilerinden Serez Dondurmacısı, büyüme yılı olarak belirlediği 2022’de yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Anadolu Yakası’nın en prestijli lokasyonları arasında yer alan Bağdat Caddesi’ne yeni bir şube açan gurme dondurmacı, İstanbul Tuzla’da açılacak şubesiyle de mağaza sayısını 10’a çıkarıyor. “Topraktan tezgâha doğru dondurma” misyonuyla hareket eden Serez Dondurmacısı, hiçbir kimyasal veya hazır şurup kullanılmadan yüzde 100 doğal ve gerçek malzemelerle hazırlanan lezzetlerini yeni şubeleriyle daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefliyor.

Türkiye'deki butik dondurmacılar içerisinde laboratuvarında tam zamanlı gıda mühendisi çalıştıran, kendi bünyesinde ham madde denetim ve kontrollerini yapabilen tek işletme olan Serez Dondurmacısı, sektöre değer katan atılımlarına devam ediyor. Bağdat Caddesi şubesini açan ve Tuzla’da yeni şube açmaya hazırlanan Serez Dondurmacısı’nın Kurucusu Serdar Kemahlı, yeni mağazaların büyüme hedeflerine ivme kazandıracağını ifade etti.

İmza attıkları yeni lezzetlerle hızlı bir giriş yaptıkları 2022 yılını yeni yatırımlarla taçlandırdıklarını ve atılan adımlarla sektörde fark yaratmayı hedeflediklerini belirten Serdar Kemahlı; “Çocukluk hayalimin bir başarı hikâyesine dönüştüğü bu yolculukta yeni duraklarımız Bağdat Caddesi ve Tuzla oldu. İstanbul’da konumlanan şubelerimiz arasına katılan Bağdat Caddesi mağazamızın markamız adına çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Binlerce insanın yıllardır buluşma noktası olan bu lokasyonda doğru dondurmanın yeni adresi olacağımız konusunda da iddialıyız. Aynı şekilde İstanbul’un yükselen yıldızı Tuzla’daki şubemiz de yakaladığımız büyüme ivmesinin itici gücü olacak. Her zaman yatırım ve büyüme odaklı strateji izleyen bir firma olarak yatırımlarımızın yanı sıra operasyonel ve organizasyon alanlarda da öne çıkıyoruz. Yatırımlarımızı müşterilerimizi bilinçlendirmek ve doğru ürün/doğru hizmet anlayışıyla dondurma sektörünü geliştirmek adına yaptığımız Dondurmacılar Buluşması etkinliğiyle de destekliyoruz. Bu noktadaki nihai hedefimiz, Serez Dondurmacısı öncülüğünde ülkemizde yeni nesil dondurmacılık anlayışını yaygınlaştırmak” şeklinde konuştu.

“Doğru dondurma mutfakta değil, toprakta başlar”

2012 yılında İstanbul Maltepe’de tek bir şube ile başlayan, bugün ise Bağdat Caddesi ve Tuzla’nın da eklendiği İmes, Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy mağazalarıyla devam eden faaliyetlerinin arkasında çok disiplinli bir çalışma anlayışı olduğuna dikkat çeken Kemahlı; “Doğru dondurma meselesini çok önemsiyor, sadece bir tatlı olarak görmediğimiz lezzetler için İMES Organize Sanayi Sitesi'ndeki 400 metrekarelik tesisimizde yalnızca doğal ve gerçek malzemelerle üretim yapıyoruz. Çünkü bizim için dondurma yapımı mutfakta değil, toprakta başlıyor. Dolayısıyla imalatımıza gösterdiğimiz özeni malzemelerimizi tedarik ettiğimiz üreticilerimizi seçerken de gösteriyoruz. Şeffaf bir üretim anlayışıyla hazırlanan sağlıklı, besleyici ve lezzetli dondurmalarımızı ‘Çiğ Süt İşleme Belgesi ve ISO22000 Belgesi'ne tek sahip olan işletmemizde formülize ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA