16 Ocak 2026 Cuma

17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA   12:10   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “MECLIS’TE ÇÖZÜM YOK, SADECE CEZA VE VERGI ARTıŞı VAR”   11:35   “MERSIN’DE KADıN EMEĞI KENT MEYDANıNDA HAYAT BULUYOR”   11:25   SEKTÖR DARALıRKEN AHKİB REKOR KıRDı: İHRACAT 550 MILYON DOLARA ULAŞTı   11:01   ÖZGÜR ÖZEL’DEN MIRAÇ KANDILI MESAJı: “SAĞLıK, BARıŞ VE ADALET DILIYORUM”   09:59   ADANA, YEŞIL DÖNÜŞÜME EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:20   MERSIN, AKDENIZ’IN YÜKSELEN YıLDıZı: ULUSLARARASıLAŞMA VIZYONU DÜNYAYA AÇıLıYOR   15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞLETMECILIĞI’NDE 185 IŞÇI, DAHA INSANI ÇALıŞMA KOŞULLARı ISTEDIKLERI IÇIN IŞTEN ÇıKARıLDı"   15:35   ÇYDD: "BIR KADıN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCı TARAFıNDAN SILAHLı SALDıRıYA UĞRAMASı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPıCı BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIŞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, İSTIKLAL MARŞı’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIĞE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   İHD ESKI İZMIR ŞUBE EŞ BAŞKANı ALI AYDıN, ÇIĞLI’DE SABAH YÜRÜYÜŞÜ SıRASıNDA ÖLDÜRÜLDÜ  
 
     
   

29 KİŞİ VE 1 ŞİRKETİN MAL VARLIĞI DONDURULDU, İSMAİL BAYALTUN`A UYGULANAN MAL VARLIĞINI DONDURMA KARARI KALDIRILDI


DEAŞ ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. DEAŞ`a mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun`un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

 

Tarih : 23 Haziran 2022 Perşembe 01:44   Okunma : 736

DEAŞ ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. DEAŞ`a mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun`un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Terör örgütü ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişi ve bir şirketin mal varlığının dondurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete`de bugün yayınlandı.

DEAŞ BAĞLANTILI 27, EL KAİDE BAĞLANTILI 2 KİŞİNİN MAL VARLIĞI DONDURULDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati`nin imzasını taşıyan kararla DEAŞ`la bağlantılı olduğu gerekçesiyle 27 kişi, El Kaide ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle iki kişinin mal varlığı donduruldu. Karara göre; mal varlığı dondurulan El Kaide ile ilişkili kişiler Mahmoud Jalab ve Emrah Kuşçu oldu. Ankara merkezli Profesyoneller Elektronik Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi`nin ise DEAŞ`la bağlantılı olduğu gerekçesiyle mal varlığı donduruldu.

DEAŞ ile bağlantısı nedeniyle mal varlığı dondurulan 27 kişinin isimleri ise şöyle: Obid Alyousef, Yaman Alhasan, Mohamad Azram, Muhammed Bereket, Nuri Alahhmed, Omar Qabaleh, Ahmad Zaher Muhanna, Abdurrahman Abdulkarem, Ahmad Sahwan, Abdulkadır Khatıb, Ammar Salo, Mohamad Zakarıa Alabdullah Alrazouk, Ahmet Karaağaç, Ubeyde Yiğitbaşı, Ahmet Elsaid, Turgut Küçükefe, Delal Abdullatif Aluç, Mehmet Zeki Yıldız, Yunus Emre Sakarya Mohammed Raed Kaka, Hussam Jamous, İbrahim Bahsiti, Bakhtiiar Abdurashıdov.

İSMAİL BAYALTUN`UN MAL VARLIĞINA İLİŞKİN DORDURMA KARARI KALDIRILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın imzası ile 29 Ekim 2021 tarihinde DEAŞ`a finansman sağladığı gerekçesiyle İsmail Bayaltun`un mal varlığı için dondurma kararı ise kaldırıldı. Resmi Gazete`de yayınlanan kaldırma karanında Süleyman Soylu ve Nureddin Nebati`nin imzası yer aldı.

İsmail Bayaltun, ABD Hazine Bakanlığı`nın 2019 yılında IŞİD/DEAŞ`a kritik önemde finansal ve lojistik destek sağladıkları gerekçesi ile yaptırım kararı aldığı Şanlıurfa merkezli bir şirket ve bu şirketin sahibi iki kardeşten biri olarak gündeme gelmişti. Bu yaptırım kapsamında, İsmail Bayaltun`un ABD`deki mal varlığı dondurulmuş ve ABD vatandaşlarının bu kişilerle herhangi bir ticari ilişki kurması engellenmişti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA