9 Ocak 2026 Cuma

21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı   21:10   CHP 2026’YA VITES YÜKSELTTI: ÖZGÜR ÖZEL’DEN “EN UZUN SEÇIM KAMPANYASı” MESAJı   20:55   SINAN ATEŞ DAVASıNDA KRITIK DURUŞMA: “BU BIR TESADÜF DEĞIL, PLANLı BIR CINAYET”   20:42   MERSIN BAROSU’NDAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “BU BIR MESLEK MESELESI DEĞIL, HUKUKUN YAŞAMA MESELESIDIR”   20:28   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 7/24 TEMIZLIK SEFERBERLIĞI   16:38   ABD’NIN MINNEAPOLIS KENTINDE GÜMRÜK MUHAFAZA GÖREVLISI TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN KADıNıN ÜÇ ÇOCUK ANNESI OLDUĞU ÖĞRENILDI   16:35   DEM PARTI’DEN TBMM’DE ’HALEP’ TEPKISI: "BUGÜN TÜRKIYE’YE DÜŞEN ORADAKI ÇETELERIN SıRTıNı SıVAZLAMAK DEĞILDIR"   15:21   ÜMIT ÖZDAĞ: “PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SURIYE ÜZERINDEN MEŞRULAŞTıRMA GIRIŞIMI, TÜRKIYE’YE KURULMUŞ BIR SIYASI TUZAKTıR”   15:15   CHP’DEN İYİ PARTI’YE ZIYARET... TURHAN ÇÖMEZ: "30 MILYON VATANDAŞ AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA YAŞıYORSA, IKTIDAR SAHIPLERININ HESAP VERMESI GEREKIR"   15:13   19 MART EYLEMLERINDE GÖZALTıNA ALıNAN ODTÜ ÖĞRENCILERI BERAAT ETTI   15:01   NUMAN KURTULMUŞ: SANKI MECLIS’TE TECAVÜZ VE ISTISMAR HER GÜN OLUYORMUŞ GIBI BIR ALGıYı ORTAYA KOYMAK TBMM’YE HAKARETTIR   14:58   CHP’DEN YENI YOL GRUBU’NA ZIYARET… GÖKHAN GÜNAYDıN: "16 MILYON EMEKLIMIZ KAN AĞLARKEN, MECLIS’IN, TÜRKIYE’NIN GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLMASı GEREKIR"   14:57   CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı 16-18 OCAK’TA MERSIN’DE BIR ARAYA GELECEK   13:42   “TOROSLAR’DA ORTAK AKıL BELEDIYECILIĞI: BAŞKAN YıLDıZ, KıRSAL MAHALLELERDE ÇÖZÜM İÇIN SAHADA”   13:36   “METIN GÖKTEPE’NIN 30. YıLıNDA: BASıN ŞEHITLERINE SAYGı VE MINNET”   13:32   “ÇIĞ SÜT FIYATı ÜRETICIYI ZORLUYOR: GÜRER’DEN SERT TEPKI!”   13:25   YENIŞEHIR’DE 2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: MECLISTEN TEMIZLIK VE YEŞIL KENT VIZYONU!   13:19   “GENÇLERE MÜJDE DEĞIL, GEÇIM HESABı: GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI”   13:11   MERSIN’DE ÇEVRE SEFERBERLIĞI: BÜYÜKŞEHIR DOĞAYı 7/24 KORUYOR   13:11   MERSIN’DE ÇEVRE SEFERBERLIĞI: BÜYÜKŞEHIR DOĞAYı 7/24 KORUYOR  
 
     
   

29 KİŞİ VE 1 ŞİRKETİN MAL VARLIĞI DONDURULDU, İSMAİL BAYALTUN`A UYGULANAN MAL VARLIĞINI DONDURMA KARARI KALDIRILDI


DEAŞ ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. DEAŞ`a mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun`un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

 

Tarih : 23 Haziran 2022 Perşembe 01:44   Okunma : 734

DEAŞ ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. DEAŞ`a mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun`un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Terör örgütü ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişi ve bir şirketin mal varlığının dondurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete`de bugün yayınlandı.

DEAŞ BAĞLANTILI 27, EL KAİDE BAĞLANTILI 2 KİŞİNİN MAL VARLIĞI DONDURULDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati`nin imzasını taşıyan kararla DEAŞ`la bağlantılı olduğu gerekçesiyle 27 kişi, El Kaide ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle iki kişinin mal varlığı donduruldu. Karara göre; mal varlığı dondurulan El Kaide ile ilişkili kişiler Mahmoud Jalab ve Emrah Kuşçu oldu. Ankara merkezli Profesyoneller Elektronik Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi`nin ise DEAŞ`la bağlantılı olduğu gerekçesiyle mal varlığı donduruldu.

DEAŞ ile bağlantısı nedeniyle mal varlığı dondurulan 27 kişinin isimleri ise şöyle: Obid Alyousef, Yaman Alhasan, Mohamad Azram, Muhammed Bereket, Nuri Alahhmed, Omar Qabaleh, Ahmad Zaher Muhanna, Abdurrahman Abdulkarem, Ahmad Sahwan, Abdulkadır Khatıb, Ammar Salo, Mohamad Zakarıa Alabdullah Alrazouk, Ahmet Karaağaç, Ubeyde Yiğitbaşı, Ahmet Elsaid, Turgut Küçükefe, Delal Abdullatif Aluç, Mehmet Zeki Yıldız, Yunus Emre Sakarya Mohammed Raed Kaka, Hussam Jamous, İbrahim Bahsiti, Bakhtiiar Abdurashıdov.

İSMAİL BAYALTUN`UN MAL VARLIĞINA İLİŞKİN DORDURMA KARARI KALDIRILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın imzası ile 29 Ekim 2021 tarihinde DEAŞ`a finansman sağladığı gerekçesiyle İsmail Bayaltun`un mal varlığı için dondurma kararı ise kaldırıldı. Resmi Gazete`de yayınlanan kaldırma karanında Süleyman Soylu ve Nureddin Nebati`nin imzası yer aldı.

İsmail Bayaltun, ABD Hazine Bakanlığı`nın 2019 yılında IŞİD/DEAŞ`a kritik önemde finansal ve lojistik destek sağladıkları gerekçesi ile yaptırım kararı aldığı Şanlıurfa merkezli bir şirket ve bu şirketin sahibi iki kardeşten biri olarak gündeme gelmişti. Bu yaptırım kapsamında, İsmail Bayaltun`un ABD`deki mal varlığı dondurulmuş ve ABD vatandaşlarının bu kişilerle herhangi bir ticari ilişki kurması engellenmişti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA