1 Ocak 2026 Perşembe

19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı   06:52   “GÜROL AKBAŞ’TAN 2026’YA GÜÇLÜ MESAJ: BIRLIK, DAYANıŞMA VE UMUT”   21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”  
 
     
   

BÜYÜKŞEHİR’İN KREŞLERİNDE İLK GÜN HEYECANI


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Teyze ve Münir Özkul kreşlerinde, minikler ilk gün heyecanı yaşadı. İlk gün birbirleriyle tanışıp kaynaşan minikler, öğretmenleri eşliğinde etkinliklerle eğitime başladı.

 

Tarih : 14 Eylül 2022 Çarşamba 18:08   Okunma : 2354

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Adile Teyze ve Münir Özkul kreşlerinde, minikler ilk gün heyecanı yaşadı. İlk gün birbirleriyle tanışıp kaynaşan minikler, öğretmenleri eşliğinde etkinliklerle eğitime başladı.

Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Adile Teyze ve Hal Kompleksi’nde bulunan Münir Özkul kreşleri, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile yeni öğrencilerini ağırlamaya başladı.Adile Teyze’de 30, Münir Özkul’da 50 olmak üzere toplam 80 çocuk,bu yıl Büyükşehir Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim ve öğretim görecek.

“Minikler, yeni bir şeyler keşfetmeye meraklılar”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Adile Teyze Çocuk Gelişim Merkezi’nde Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapan Cemre Kurşun, çocukların ilk gün heyecanını paylaşarak,“Çocuklarımızla beraber bizler de çok heyecanlıyız.Dolu dolu bir yıl bizi bekliyor. Çocuklarımız gün içerisinde kaynaştırma etkinliklerini yapıyor, sınıflarını ve öğretmenlerini tanıyorlar. Keşfediyorlar, arkadaşlarıyla tanışıyorlar, şarkılar söylüyorlar. Çocuklar çok heyecanlı geliyorlar. İlk kez okul heyecanı yaşıyorlar ve yeni bir şeyler keşfetmek için çok meraklılar. Bir sürü sorular soruyorlar, onlarla olmaktan çok mutluyuz”dedi.

Kreşe yeni başlayan miniklerden Ayla Yeşilot, “Mutluyum, sayıları öğreniyoruz, resim yapmayı öğreniyoruz” derken,Mustafa Eymen Saymaz, “Deney, sanat etkinlikleri yapıyoruz, dans ediyoruz” dedi.

Ela Seda Kıvılcım ise mutluluğunu, “Dans ettim, çok heyecanlıyım”cümleleriyle paylaştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA