14 Ocak 2026 Çarşamba

15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞLETMECILIĞI’NDE 185 IŞÇI, DAHA INSANI ÇALıŞMA KOŞULLARı ISTEDIKLERI IÇIN IŞTEN ÇıKARıLDı"   15:35   ÇYDD: "BIR KADıN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCı TARAFıNDAN SILAHLı SALDıRıYA UĞRAMASı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPıCı BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIŞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, İSTIKLAL MARŞı’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIĞE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   İHD ESKI İZMIR ŞUBE EŞ BAŞKANı ALI AYDıN, ÇIĞLI’DE SABAH YÜRÜYÜŞÜ SıRASıNDA ÖLDÜRÜLDÜ   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   15:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SOKAK HAYVANLARı IÇIN KURULAN DOĞAL YAŞAM ALANLARıYLA ILGILI KRITIK UYARıLARDA BULUNDU   13:26   KESK MERSIN’DE HAYATı DURDURDU: "BU KAYNAKLAR HALKıN DEĞIL, BIR AVUÇ ASALAĞıN CEBINE GIDIYOR!"   13:19   ADD MERSIN ŞUBESI’NDEN ZÜBEYDE HANıM ANıSıNA ANLAMLı ZIYARET: "BIR MILLETIN KADERINI BÜYÜTTÜ"   13:01   PAWEL ADAMOWICZ ÖDÜLÜ, EKREM İMAMOĞLU’NA VERILDI... "ÖDÜLÜ DEMOKRASI IÇIN YıLMADAN MÜCADELE EDEN VATANDAŞLARıMıZA ITHAF EDIYORUM"   12:53   DEM PARTILI VARLI’DAN AILE VE SOSYAL HIZMETLER, ADALET VE İÇIŞLERI BAKANLARıNA "ROJIN KABAIŞ" SORUSU: ROJIN’IN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ NEDEN AYDıNLATıLMAMAKTADıR?   12:52   ÜSKÜDAR’DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖREVDEN EL ÇEKTIRILDI   12:50   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... MAHMUT ARıKAN: "BUGÜN İRAN’DA YAŞANANLARA KARŞı SUSKUN KALANLARDA, ALKıŞLAYANLARDA BILSIN KI, YARıN SıRADAKI HEDEF KENDILERIDIR"   10:24   “AKBELEN KAVŞAĞı’NA İLK TARIH: 2026 SÖZÜ, 8 YıLLıK BEKLEYIŞE SON VERECEK MI?”    09:46   MERSIN’DE YENI YıLıN İLK KONSERI: KENT ORKESTRASı’NDAN NOSTALJIK ESINTILER   20:09   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU: OKTAY KAYNARCA VE EMEL MÜFTÜOĞLU SERBEST, İKI İSIM TUTUKLANDı!   19:59   YÖK’TEN ÜNIVERSITELERE CUMA NAMAZı DÜZENLEMESI: EĞITIM VE İNANÇ BIRLIKTE KORUNACAK   19:50   MERSIN, 2025’I SANATLA DOYURDU: 2026’DA DAHA BÜYÜK VIZYON GELIYOR   16:38   CHP’LI ATALAR’DAN E-TICARETTE GÜMRÜK MUAFIYETININ KALDıRıLMASıNA TEPKI: "UYGULAMADAN DERHAL VAZGEÇILMELIDIR"   16:37   MURAT ÇALıK’ıN AMELIYATı SONRASı AVUKATı KOÇHAN’DAN AÇıKLAMA GELDI   16:35   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “İSTANBULLULARı DARBENIN 300’ÜNCÜ GÜNÜNDE MEYDANA AKMAYA DAVET EDIYORUM”  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ’DAN, KANSER HASTASI BERKAY’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI


4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde 13’üncü yaşını kutlayan onkoloji hastası Berkay Kutup, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sürpriz doğum günü pastasıyla duygulandı.

 

Tarih : 4 Şubat 2023 Cumartesi 19:53   Okunma : 5595

4 Şubat Dünya Kanser Günü’nde 13’üncü yaşını kutlayan onkoloji hastası Berkay Kutup, Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın sürpriz doğum günü pastasıyla duygulandı.

Optik gliom-nörofibromatozis hastası olan ve uzun süredir kanser tedavisi gören Berkay, 8 yaşındaki kız kardeşi Berra ile annesi Hacer Kutup’un katıldığı doğum günü kutlamasında mutluluğunu gizleyemedi.

Yapılan bu sürpriz kutlama ile çok heyecanlandığını belirten Berkay; “Atsız Başkanıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

“Berkay’a, Doğum Günü Hediyesi Beşiktaş Forması”

Berkay’ı ve ailesini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ağırlayan Başkan Yılmaz, bir sürpriz daha yaparak Berkay’a çok sevdiği Beşiktaş Takımının formasını ve futbol topu hediye etti.13 yaşına giren Berkay ise Başkan Yılmaz’dan futbol topunu imzalamasını istedi.

Göz arkasında ortaya çıkan tümör nedeniyle kanserle savaşan Berkay Kutup, tedavi sürecinde kendisine destek veren Başkan Yılmaz’a, her zaman yanında olduğu için ayrıca teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha önce de en büyük hayalinin polis kıyafeti giyip, polis arabasına binmek olduğunu söyleyen Berkay’ın “polis olma” hayalini gerçekleştirmişti.

Berkay, elinde telsizi, üzerinde polis yeleği ile polis arabasına binerek, bölgede asayiş turuna çıkmıştı.

Başkan Yılmaz; “Berkay’ın Gülen Yüzü Her Şeye Değer"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da Berkay’ın yeni yaşını kutlayarak, bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Berkay’ı, hastaneye götürme ve destekleme noktasında da ailesinin yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Berkay, çok güçlü bir evladımız. İnşallah bu hastalığı atlatacak ve sağlığına kavuşacak. Tıbbi tedavinin yanında kanser hastalarının bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğu moral ve motivasyondur. Biz de Berkay’a sürpriz yaparak mutlu olmasını istedik. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

“Erken teşhis, kanser tedavisinde ilk ve en önemli adımdır” diyen Başkan Yılmaz, tüm hastalara acil şifalar dileyerek; “Kanserle mücadelede yalnız değilsiniz. Gönül bağımız ve birlikteliğimiz, tüm zorlukların üstesinden gelmemiz için önemli bir vesiledir. Sevdiklerinizden ve hayattan kopmamak için mücadeleyi bırakmayın” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA