27 Haziran 2024 Perşembe

22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"   18:19   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASı... MEHTAP SAKINCI`DEN MAHKEME HEYETINE: "VERECEĞINIZ KARAR ÖLÜRKEN EN AZıNDAN IÇINIZI RAHATLATACAK BIR KARAR OLSUN"   17:53   ÇANAKKALE AYVACıK`TA ORMAN YANGıNı   17:45   DEM PARTI`DEN KAYYıM UYGULAMASıNıN KALDıRıLMASı VE YERINE KAYYıM ATANAN BELEDIYE BAŞKANLARıNıN GÖREVE IADESI IÇIN KANUN TEKLIFI   17:37   SAADET PARTISI`NIN 30 HAZIRAN`DA YAPACAĞı OLAĞANÜSTÜ KONGREYI IPTAL ETTI... KONGRE OLAĞAN TARIHINDE YAPıLACAK   17:30   SUAT ÖZÇAĞDAŞ`TAN YUSUF TEKIN`E: “GEÇICI KORUMA STATÜSÜNDEKI KAÇ ÖĞRENCIYE OKULA GELMEDIKLERI HALDE NOT VERILMIŞ VE KARNE DÜZENLENMIŞTIR”   17:24   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DAKI ILLERDE BIN KIŞIYE DÜŞEN HEKIM SAYıSı BIR”   16:57   SEVDA ERDAN KıLıÇ`TAN `KONAK BİLSEM` AÇıKLAMASı: "BIR OKULUN SADECE ÜÇÜNCÜ KATıNA HAPSETMEK AKP`NIN BILIM VE SANAT DÜŞMANLıĞıNıN YANSıMASıDıR"   16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   16:28   ÖMER FETHI GÜRER: “ASGARI ÜCRET MUTLAK SURETTE ARTTıRıLMALı”   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI  
 
     
   

KÜRŞAD ZORLU: O MERMİ KOVANLARININ TEMSİL ETTİĞİ GERÇEKLER ÜLKENİN GETİRİLDİĞİ HAZİN TABLONUN İŞARET FİŞEĞİDİR. O KOVANLAR 30 MART GÜNÜ PARTİ BİNAMIZA SIKILAN MERMİLERDİR


İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in bugün TBMM`de İYİ Parti Grup Toplantısında gösterdiği mermi kovanlara ilişkin Twitter hesabından; “O mermi kovanlarının temsil ettiği gerçekler ülkenin getirildiği hazin tablonun işaret fişeğidir. Öyle ki, o kovanlar 30 Mart günü parti binamıza sıkılan ve üzeri yalanlarla örtülen mermilerdir. Tabi ki Ankara`nın göbeğinde katledilen Sinan Ateş`i vuran hain kurşunlardır. Dahası, Özgecan`lar, Şule`ler, Ceren`ler ve şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden kadınlarımıza atılan kurşunlardır” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 5 Nisan 2023 Çarşamba 22:48   Okunma : 447

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in bugün TBMM`de İYİ Parti Grup Toplantısında gösterdiği mermi kovanlara ilişkin Twitter hesabından; “O mermi kovanlarının temsil ettiği gerçekler ülkenin getirildiği hazin tablonun işaret fişeğidir. Öyle ki, o kovanlar 30 Mart günü parti binamıza sıkılan ve üzeri yalanlarla örtülen mermilerdir. Tabi ki Ankara`nın göbeğinde katledilen Sinan Ateş`i vuran hain kurşunlardır. Dahası, Özgecan`lar, Şule`ler, Ceren`ler ve şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden kadınlarımıza atılan kurşunlardır” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in bugün TBMM`de İYİ Parti Grup Toplantısında, mermi kovanlarını göstermesi ve yere fırlatması ile ilgili açıklama yaptı. Zorlu, Twitter hesabında şu değerlendirmeleri yaptı:

“Bugün TBMM Grup konuşmasında Sayın Genel Başkanımızın temsilen gösterdiği kovanlar üzerinden panikleyen siyasi iktidar, suçunu bastırmak ve ülkedeki ekonomik yangını gölgelemek için yine çarpıtma ve mağdur çıkarma seansına başvurmuştur. Oysa her şey milletimizin gözleri önündedir.

“O KOVANLAR 30 MART GÜNÜ PARTİ BİNAMIZA SIKILAN VE ÜZERİ YALANLARLA ÖRTÜLEN MERMİLERDİR”

Aslında o mermi kovanlarının temsil ettiği gerçekler ülkenin getirildiği hazin tablonun işaret fişeğidir. Öyle ki, o kovanlar 30 Mart günü parti binamıza sıkılan ve üzeri yalanlarla örtülen mermilerdir. Tabi ki Ankara`nın göbeğinde katledilen Sinan Ateş`i vuran hain kurşunlardır.

“ŞİDDETE MARUZ KALARAK HAYATINI KAYBEDEN KADINLARIMIZA ATILAN KURŞUNLARDIR”

Dahası, Özgecan`lar, Şule`ler, Ceren`ler…Ve şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden kadınlarımıza atılan kurşunlardır. Ya vaktiyle göz yumduğunuz hendekler, sözde mahkemeler ve o karanlık günlerle şehadete varan evlatlarımız. İşte canlarımıza kıyan kahpe kurşunlardır o kovanlar.

“GERÇEKLERİ ÖRTBAS ETMEK İÇİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN HEZEYANLARINDAN DEM VURMAK BİR ÇARESİZLİĞİN İFADESİDİR”

Hal böyleyken gerçekleri örtbas etmek için terör örgütünün hezeyanlarından dem vurmak bir çaresizliğin ifadesidir! İYİ Parti var oldukça nerede olursa olsun terörün kökünü kazımak boynumuzun borcu, ayrıştırdığınız milleti birleştirmek ise temel ülkümüzdür.”

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün TBMM grup toplantısında; geçen hafta İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı`na yapılan silahlı saldırıyla ilgili tepkisini göstermek için kürsüye kurşunla gelmişti. Akşener, konuşması sırasında kurşunları da yere fırlatmıştı.

Akşener, şöyle konuşmuştu:

“Bunca engeli, aştıktan sonra şimdi bize bu kurşun mu dur diyecek? Söyleyin, Sinan Ateş durdu mu? Bunca tehdide direndikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak? Söyleyin, Ömer Halisdemir korktu mu? Bunca ahlaksızlığa, göğüs gerdikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek? Söyleyin Özgecan`lar, Şule`ler, Ceren`ler sindi mi?

“SÖYLEYİN, GAFFAR OKKAN`LAR, UĞUR MUMCU`LAR, ÖLDÜ MÜ”

Bunca tuzağı bozduktan sonra şimdi bizi, bu kurşun mu öldürecek? Söyleyin, Gaffar Okkan`lar, Uğur Mumcu`lar, öldü mü? Bunca hainliğin, üstesinden geldikten sonra şimdi bizi millî misakımızdan bu kurşun mu vazgeçirecek? Söyleyin Eren Bülbüller, Yasin Börü`ler, Aybüke Öğretmen`ler, vazgeçti mi? Bunca nifakı, bunca fitneyi, hakikatin ışığıyla yendikten sonra şimdi bizi bu kurşuna adres verenler mi ayıracak? Söyleyin hilalle yıldız hiç ayrıldı mı?”

Akşener, kendisinden özür beklediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a da “Çünkü kendisi çok kırılmış. Duyguları incinmiş. Rencide olmuş. Vah vah, yazık ki ne yazık. Recep Bey; utanmasan mermiye saldırdı diye parti binamızı tutuklayacaksın. Bir de senden özür dileyeceğim öyle mi? Hadi oradan be hadi oradan, çok beklersin” demişti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA