18 Mayıs 2024 Cumartesi

13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``   12:01   ÖZGÜR ÖZEL: "YAŞAM MÜCADELESİYLE HEPİMİZE YOL GÖSTEREN TÜRKAN SAYLAN`I ÖLÜMÜNÜN 15`İNCİ YILINDA SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUM"   11:41   İZMİR`DE VAN PROTESTOLARI NEDENİYLE GÖZALTINA ALINAN 9 KİŞİ TUTUKLANDI   11:30   BAKIRLIOĞLU ESNAF KREDİSİNDE FAİZ ARTIRIMINA TEPKİ GÖSTERDİ : “TASARRUF EDİLECEK ÇOK ŞEY VAR, ESNAFLA UĞRAŞMAYIN”   11:23   ÖMER FETHİ GÜRER: "YEM SÜBVANSE EDİLMEDEN, GİDERLER DÜŞÜRÜLMEDEN, GEREKLİ DESTEK SAĞLANMADAN TARIMDA SORUNLAR BİTMEZ"   10:58   TÜRKAN SAYLAN, VEFATININ 15`İNCİ YILINDA BUCA`DA ANILDI   10:48   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI TURAN: "50`DEN FAZLA İNSANIMIZI ÖLDÜREN KİŞİLERE MAHKEME NEZDİNDE HAK ETTİKLERİ CEZA VERİLDİ"   10:39   KÖPRÜ VE OTOYOLLARA GELEN ZAMLAR NAKLİYECİLERİ İSYAN ETTİRDİ: "UÇURUMDAN AŞAĞI FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ GİDİYORUZ ŞU AN"   10:31   AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇERÇİOĞLU`NDAN 19 MAYIS MESAJI   10:12   MERSİN`DE 19 MAYIS COŞKUSU DEVAM EDİYOR   01:10   ACI HABERİ MSB DUYURDU, PİYADE SÖZLEŞMELİ ONBAŞI RECEP KABALA ŞEHİT OLDU   19:19   KILIÇDAROĞLU`NDAN AÇIKLAMA: "DEMİRTAŞ, İÇERİSİNDE AKP REJİMİYLE ANLAŞMALI BAZI PARTİLİLERİNİN DE OLDUĞU BİR İRADE TARAFINDAN `DOKUNULMAZLIĞIN KALDIRILMASI` MASKESİYLE TUTSAK EDİLMİŞTİR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ÜRETİCİ KADIN STANTLARI İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında açtığı üretici kadın stantlarını, bu kez de Tarsus Kültür Park ile Yoğurt Pazarı`nda kurdu. Stantlarda Mersin`deki kadın üreticilerin yanı sıra deprem felaketinin ardından Hatay`dan kente gelen kadın üreticiler de yer aldı. Üretici kadın stantları, bundan sonraki süreçte her Çarşamba Tarsus Kültür Merkezi`nde, her Cuma`da Yoğurt Pazarı`nda periyodik olarak kurulacak.

 

Tarih : 29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:11   Okunma : 512

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında açtığı üretici kadın stantlarını, bu kez de Tarsus Kültür Park ile Yoğurt Pazarı`nda kurdu. Stantlarda Mersin`deki kadın üreticilerin yanı sıra deprem felaketinin ardından Hatay`dan kente gelen kadın üreticiler de yer aldı. Üretici kadın stantları, bundan sonraki süreçte her Çarşamba Tarsus Kültür Merkezi`nde, her Cuma`da Yoğurt Pazarı`nda periyodik olarak kurulacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde kentin dört bir yanında açılan üretici kadın stantları, bu kez de Tarsus Kültür Park ile Yoğurt Pazarı`nda kuruldu. Stantlarda Mersin`deki kadın üreticilerin yanı sıra, deprem felaketinin ardından Hatay`dan kente gelen kadın üreticiler de yer aldı. Üretici kadın stantları, bundan sonraki süreçte her Çarşamba Tarsus Kültür Merkezi`nde, her Cuma`da Yoğurt Pazarı`nda periyodik olarak kurulacak.

Yoğurt Pazarı`nda kurulan stantlarda; Hatay`ın meşhur lezzetlerinden Tarsus`un Karakuş tatlısına, Gülnar`ın nohudundan Mut`un zeytinyağına, bal ürünlerinden hediyelik eşyalara kadar birçok el emeği ürün Mersinlilerle buluşturuldu.

“EL EMEĞİ ÜRÜNLERİMİZ, BU STANTLARDA GÖRÜNÜR OLUYOR”

Ürünlerini stantlarda halkla buluşturan kadınlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Zübeyde Şahin: “Yoğurt Pazarı`ndayız. Evde ürettiğimiz ürünlerimizi getiriyoruz. Doğal ekşi mayalı ekmek yapıyorum, börek yapıyorum. Vahap Bey`e çok teşekkür ediyoruz, bizden desteklerini esirgemiyor her anlamda. Bütün üreten kadınlarımızın yanında oluyor. El emeğimiz bu stantlarda görünür oluyor.” 

-Milya Fırsatbul: “Bize 6 Şubat`tan bu yana kapılarını açan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, kadınları destekleyici bu tür stantlar açtığını çok iyi bildiğim için, ‘bir gün ben de Antakya`dan Mersin`e geleyim ve bu stantlarda yer alayım` diyordum. Gerçekten de kadını her zaman ön planda gören bir belediyecilik anlayışını görüyorum.”

-Vesile Gülen: “Hatay`dan depremzede olarak geldik. Hatay`ın ürünlerini, lezzetlerini burada üretip satıyoruz. Allah razı olsun ilgilendiler.” 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA