20 Haziran 2026 Cumartesi

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR LOJİSTİK MERKEZİ`NİN YAPIMI DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Mayıs ayında başladığı ve nakliye komisyoncularının tüm ihtiyacını karşılayacak olan ‘Lojistik Merkezi` projesinde çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı`nın yürüttüğü proje kapsamında, idari ve ofis binalarının kaba inşaatı tamamlandı. Altyapı çalışmalarının da hızla tamamlanarak, projenin 2024 Mart ayında tamamlanması ve hizmete sunulması planlanıyor.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 09:56   Okunma : 668

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Mayıs ayında başladığı ve nakliye komisyoncularının tüm ihtiyacını karşılayacak olan ‘Lojistik Merkezi` projesinde çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı`nın yürüttüğü proje kapsamında, idari ve ofis binalarının kaba inşaatı tamamlandı. Altyapı çalışmalarının da hızla tamamlanarak, projenin 2024 Mart ayında tamamlanması ve hizmete sunulması planlanıyor.

İdari ve ofis binalarının kaba inşaatının tamamlandığı projenin, sırasıyla ince inşaat ve çevre düzenlemesi yapılarak bitirilmesi hedefleniyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte yeni konumuna taşınacak olan Nakliyeciler Sitesi ve TIR Parkı`nın, şehir içinde yaratmış olduğu trafik ve çevre sorunlarının ortadan kaldırılması ile tüm lojistik süreçlerin tek bir merkezden yürütülmesi hedefleniyor. Lojistik firmaları için önemli bir merkez olan Nakliyeciler Sitesi ve TIR Parkı`nın, şehir içindeki sıkışmışlığın önüne geçmesinin yanı sıra, dur-kalk maliyeti ile yapılan ekonomik kayıpları da ortadan kaldırması hedefleniyor.

Mersin`de nakliye komisyoncularının bütün ihtiyacını karşılayacak nitelikte olan Lojistik Merkezi içerisinde, 100 firmanın yer alacağı ofisler, ortak kullanıma ait idari ve sosyal tesislerin yanı sıra servis bakım atölyeleri ve 181 araçlık TIR parkı yer alacak.

AYDIN: “ŞEHRİN İÇİNDE SIKIŞIP KALAN NAKLİYECİLER SİTESİ`Nİ YENİ YERİNE TAŞIYACAĞIZ”

‘Lojistik Merkezi` projesinin tamamlanması ile ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı`nda Yapım Bakım Onarım Şube Müdürü Yusuf Aydın, “Akdeniz İlçesinin Nacarlı Bölgesi`nde 77 bin metrekare alan üzerinde, Lojistik Merkezi ve TIR Parkı`nın yapımına Mayıs ayında başlandı. Proje kapsamında; nakliye komisyonculuğu yapan 100 firmanın ofisleri, ortak kullanıma ait idari ve sosyal tesisler, servis bakım atölyeleri ve 181 araçlık TIR Parkı`nın yer alması planlanıyor” dedi.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, şehrin içinde kalan ve trafik sıkışıklığına neden olan Nakliyeciler Sitesi ile TIR Parkı sorununun da ortadan kalkacağını vurgulayan Aydın, “Projemizin tamamlanmasıyla; şehir içerisinde kalmış olan Nakliyeciler Sitesi ve TIR Parkı`nı yeni konumuna taşıyarak, trafik ve çevre sorunlarının ortadan kalkmasını amaçlıyoruz. Projede, idari ve ofis binalarının kaba inşaatı devam etmekte olup, akabinde ince ve çevre düzenlemelerini hızla tamamlayarak, Lojistik Merkezimizi 2024 yılı Mart ayında tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA