11 Mart 2026 Çarşamba

09:01   MERSIN’DE EVLER FABRIKAYA DÖNÜŞTÜ: 4 BIN KADıN KENDI İŞININ PATRONU OLDU!   08:15   YUMURTALıK’TA DEV AILE SOFRASı: BAŞKAN ALTıOK PERSONELIYLE İFTARDA BULUŞTU!   08:01   SıĞıNMAEVI SAYıSıNDA BÜYÜK ÇELIŞKI! DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKANLıĞA SERT TEPKI: "İSTATISTIKLE GEÇIŞTIRILEMEZ!"   01:05   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı: BAŞKAN SEÇER ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERLE BULUŞTU!   01:04   AVRUPA BU GALIBIYETI KONUŞUYOR: ÖZGÜR ÖZEL’DEN GALATASARAY’A ’LIVERPOOL’ MESAJı!   01:01   GALATASARAY AVRUPA’Yı TITRETTI! LIVERPOOL, RAMS PARK’TAN ÇıKAMADı: ASLAN’DAN ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ADıM   10:05   MERSIN MODELI TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLUYOR: KENTIN GELECEĞINE 262 GÖNÜLLÜ AKıL YÖN VERIYOR!   10:01   FARUK MEHMET AKAR’DAN EMEKLI ÇıKıŞı:    18:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SILIVRI’DE SERT ÇıKıŞ: “BU TIYATRO DEĞIL, REZALET!” | İBB DAVASıNDA NELER YAŞANDı?   17:39   CHP’LI GÖKÇEN’DEN İBB DAVASı İÇIN SERT ÇıKıŞ: "BU BIR MAHKEME DEĞIL, İNFAZ MANGASıDıR!"   17:31   MERSIN’DE DEV OPERASYON: DENIZI KIRLETEN GEMIYE 13 MILYON TL CEZA!   17:23   EKONOMIDE ’BORÇ ŞAHLANDı’ ALARMı! MILYONLARCA KIŞI VE İŞLETME İCRA KıSKACıNDA: İŞTE KORKUTAN RAKAMLAR   17:18   EMEKLIDEN İKTIDARA SERT ’SANDıK’ MUHTıRASı: "MUTFAKTA YANGıN, SOKAKTA İSYAN VAR!"   17:10   KULLANMADıĞıNıZ SUYUN FATURASı NEDEN GELIYOR? BAŞKAN SEÇER GERÇEĞI AÇıKLADı: "O PARA BIZIM CEBIMIZE GIRMIYOR!"   17:06   "1 MILYON METREKARELIK DEĞIŞIM BAŞLADı: TOROSLAR’ıN 5 MAHALLESINE YEPYENI YAŞAM ALANı!"   17:05   MERSIN BAROSU’NDAN 8 MART ÇıKıŞı: "KADıNLARıN HAKLARı SADECE KAĞıT ÜSTÜNDE KALMAMALı!"   17:03   MEZITLI’DE RAMAZAN BEREKETI KAPıLARı ÇALıYOR: "BU SOFRADA HERKESE YER VAR!"   17:01   ADANA KARATAŞ’A "MÜJDE" DENMIŞTI, ARADAN 2 YıL GEÇTI: BAKAN ERSOY’A ZOR SORULAR   16:49   MERSIN’DE ZAMANDA YOLCULUK: ŞEREF SALONU’NUN BÜYÜLÜ ATMOSFERI OPERETLE CANLANıYOR   16:48   GÜLCAN KıŞ’TAN MTSO’DA EZBER BOZAN ÇıKıŞ: "MERSIN KENDI HALINE BıRAKıLACAK BIR ŞEHIR DEĞIL!"  
 
     
   

UTKU ÇAKIRÖZER: "FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETMENİN YOLU MANASIZ BOYKOTLARDAN DEĞİL, İSRAİL AÇISINDAN CAYDIRICI YAPTIRIMLARI KÜRESEL BİRLİKTELİKLERLE HAYATA GEÇİRMEKTEN GEÇER"


CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Dışişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde; "Filistinli kardeşlerimize gerçekten yardım etmenin yolu, manasız boykotlardan değil İsrail açısından caydırıcı yaptırımları bulup bölgesel, küresel birlikteliklerle topluca hayata geçirmekten geçer. İsrail`e başta petrol ürünleri ve demir çelik olmak üzere stratejik ürünlerin ihracatı her ay artarken Coca-Cola ve hamburger boykotuyla sonuç alınamaz" diye konuştu.

 

Tarih : 20 Kasım 2023 Pazartesi 22:21   Okunma : 746

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Dışişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde; "Filistinli kardeşlerimize gerçekten yardım etmenin yolu, manasız boykotlardan değil İsrail açısından caydırıcı yaptırımları bulup bölgesel, küresel birlikteliklerle topluca hayata geçirmekten geçer. İsrail`e başta petrol ürünleri ve demir çelik olmak üzere stratejik ürünlerin ihracatı her ay artarken Coca-Cola ve hamburger boykotuyla sonuç alınamaz" diye konuştu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`nda, bugün; Dışişleri Bakanlığı, 2024 yılı bütçe teklifi görüşülüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan`a sorular da yönelten CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer şunları kaydetti:

"HAMASET YAPTIKÇA TÜRKİYE`NİN ETKİSİ, YAPTIRIM GÜCÜ ARTIYOR SANIYORSUNUZ AMA ÖYLE DEĞİL"

"Bağırdıkça, hamaset yaptıkça Türkiye`nin etkisi, yaptırım gücü artıyor sanıyorsunuz ama öyle değil, ortada ne ateşkes ne insani ara ne rehinelerin kurtarılması var. Filistinli kardeşlerimize gerçekten yardım etmenin yolu, manasız boykotlardan değil İsrail açısından caydırıcı yaptırımları bulup bölgesel, küresel birlikteliklerle topluca hayata geçirmekten geçer. Üyesi olduğumuz NATO`da İsrail`le ilişkilerin önünü açan bu iktidar iken şimdi bunu durdurmak için parmağınızı dahi oynatmıyorsunuz. İsrail`e başta petrol ürünleri ve demir çelik olmak üzere stratejik ürünlerin ihracatı her ay artarken Coca-Cola ve hamburger boykotuyla sonuç alınamaz. Öte yandan, meseleyi haç ile hilal arasında bir savaş gibi görmek, göstermek de ateşe benzinle gitmekten başka bir şey değildir, ne Gazze`ye ve Filistin davasına ne de Türkiye`ye yararı vardır.

"TÜRKİYE, EGE`DE YUNANİSTAN`A KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜ YİTİRMİŞTİR"

Rusya Karadeniz`de gemimizi basıyor, video çekip yayınlıyor, hiçbir şey olmamış gibi Putin`e gidiyorsunuz... `Ege`de hak ve çıkarlarımızı koruyacağız` diyorsunuz. Oysa gerçek farklı; yıllardır yürütülen beceriksiz dış politika neticesinde Türkiye, Ege`de Yunanistan`a karşı üstünlüğü yitirmiştir. Rusya`dan neye yarayacağı bilinmeyen S-400 sistemleri alımı neticesinde F-35 projesinden çıkarılmış, parasını ödediğimiz uçakları dahi alamamış durumdayız.

"MİLYONLARCA VATANDAŞIMIZ KONSOLOSLUK KAPILARINDA VİZE ÇİLESİ ÇEKMEKTE, PERİŞANLIK ÇEKMEKTE"

Milyonlarca vatandaşımız konsolosluk kapılarında vize çilesi çekmekte, perişanlık çekmekte. Lafa gelince `Büyük devletiz, kritik coğrafyalarda tesir yaratan etkin gücüz.` Peki, ne yaptınız milyonların vize çilesini dindirmek için? AK Parti iktidarının bizi getirdiği nokta, Türk vatandaşları saygı görmezken ülkemizin yol geçen hanına dönmesidir. Bir tarafta parayla verilen vatandaşlıklar sayesinde ülkemizde cirit atan mafya liderleri, uyuşturucu baronları, diğer yanda kevgire dönen sınırlardan Türkiye`ye gelip kayıt dışı istihdama katılan ve ilk fırsatta Batı`ya göçme derdinde olan milyonlar."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA