20 Ekim 2026 Salı

19:21   MHP’LI LEVENT UYSAL’DAN TARıM VE TURIZMDE YıLıN PLANı: 12 AY TURIZM, AKıLLı TARıM!   12:55   DEVFEST MERSIN 2026 GERÇEKLEŞTI: YAPAY ZEKÂ VE YAZıLıM DÜNYASı MERSIN’DE BULUŞTU   10:30   CABBAR ANıLAN: ’AKDENIZ’DE YENI BIR YEREL YÖNETIM ANLAYıŞı MUHTARLARıMıZLA YEŞERECEK’   10:29   HASAN ÖNAL ÖZALP: ’BELEDIYELERIMIZIN SAHADAKI GÖZÜ, KULAĞı VE MESAI ARKADAŞı: MUHTARLARıMıZ’   10:28   ADEM ÇETIN: ’MUHTARLıK, CUMHURIYET DEMOKRASISININ EN SOMUT VE KÖKLÜ KALESIDIR’   10:23   İSMAIL ÖZGÜN: ’YEREL GÜVEN VE HUZUR, KENT EKONOMISININ TEMEL YAKıTıDıR’   10:22   KEMAL TUNCER: ’DEVLET ILE MILLET ARASıNDAKI GÖNÜL BAĞı: MUHTARLıK MÜESSESESI’   10:21   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK: ’MAHALLELERIMIZI İYILIK VE HIZMETLE ÇIÇEK AÇTıRAN MUHTARLARıMıZA TEŞEKKÜRLER’   10:11   SERVET DOĞAN: ’MUHTARLıK, HALKA HIZMETI BIR SEVDA VE İBADET GÖRMEKTIR’   10:10   HÜSEYIN SAVAŞ: ’SIVIL TOPLUM VE MUHTARLıK İŞ BIRLIĞI KENT KÜLTÜRÜNÜ ZENGINLEŞTIRIYOR’   10:06   MÜSLÜM ÖZEL: ’AKDENIZ’IN HER SOKAĞıNDA ALıN TERI DÖKEM MUHTARLARıMıZıN YANıNDAYıZ’   10:02   ATAHAN KAYTAŞ: ’SOSYAL BELEDIYECILIĞIN VE ADALETIN SAHADAKI REHBERLERI MUHTARLARıMıZDıR’   08:59   ERCAN MUTLUAY: ’DEMOKRASININ İLK HALKASı VE HALKıN GÜVEN KAPıSı: MUHTARLARıMıZ’   08:51   CHP’LI KADIR ÖZCAN: ’MUHTARLARıMıZ, AKDENIZ’IN SOSYAL DOKUSUNU AYAKTA TUTAN ASLI UNSURLARDıR’   08:45   GÜROL AKBAŞ :DEMOKRASININ YERELDEKI GÜCÜ, MAHALLELERIMIZIN ORTAK AKLı: 19 EKIM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN   11:57   YENİ PARTI MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER’DEN BAKANLıĞA NARENCIYE MALIYETI ÇAĞRıSı   11:44   MURAT BEŞIKCI’DEN 19 EKIM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJı: ’DEVLET ILE VATANDAŞ ARASıNDAKI EN GÜÇLÜ KÖPRÜ’   10:25   YUMURTALıK’TA KıŞ ÖNCESI BÜYÜK SEFERBERLIK: BAŞKAN ERDINÇ ALTıOK SAHAYA İNDI!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SıFıR ATıK PROJELERIYLE ÖDÜLE DOYMUYOR   08:22   TBMM’DE SERT KıZıLAY TARTıŞMASı! ’İNSANLAR SOKAKTAYKEN ÇADıR SATıLMASıNı VICDANLARA NASıL ANLATACAKSıNıZ?’  
 
     
   

MTSO EMLAK VE DESTEK FAALİYETLERİ KOMİTESİ’NDEN MUHTEŞEM GALA


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi tarafından Gala yemeği düzenlendi. Galaya gelen Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, her zaman emlak sektörünü iyi bir noktaya götürmenin amacını taşıdıklarını söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 20:42   Okunma : 3390

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi, 2023 yılının bitmesi ve yeni yılın gelecek olması dolaysıyla Divan otelde gala yemeği etkinliği düzenledi.

Galaya MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, iş, bürokrasi ile yüzlerce emlakçı katıldı.

Açılış konuşmasını yapanMTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, bu etkinliği yapmanın amaçlarından birinin meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmak ve bir moral gecesi yaratmak olduğunu belirterek,” Bu gece için sponsor olan 14 emlak firmasına çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük amacımız emlak sektörünü daha iyi bir noktaya taşımaktır. Sektörün ne tür sorunu varsa çözmeye çalışacağız. Her zaman meslektaşlarımızın hizmetinde olacağız. Biz hepimiz biriz. Farkımız yok. Birlikte yönetip birlikte başaracağız. MTSO Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi olarak 1 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Komite olarak son 1 yıldır birçok etkinlik ve toplantılar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Sektörün gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. MTSO buna şahit oldu. Bizi bu noktaya getiren tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz.” Dedi.

MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Başta Ümit Mete başkanımız ve değerli ekibi MTSO’ya girdiğinden beri çok güzel çalışmalar yaptı. Emlak komitesi çok önemli çalışmalar yapıyor. Ümit başkan ekibi çok güzel topladı. Şu anda görüldüğü gibi salonda baya kişi var. Hepinizi burada görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,da Ümit Mete ve ekibinin her zaman başarılı iyi çalışmalara imza attığını ifade ederek, başarı çalışmaların devamını diledi.

Konuşmaların ardından gala için sponsor olan 14 emlak firmasına teşekkür plaketleri verildi. Geceye sponsor olan Ümit Mete’nin sahip olduğu Joker Gayrimenkule de plaket verildi. Mete plaketi MTSO Başkanının elinden aldı.

Plaket töreninin ardından ise Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Roman’ın şarkılarıyla büyük bir heyecan oluşurken, birçok misafir Roman’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA