23 Haziran 2026 Salı

19:24   BAKAN GÜRLEK: ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTLERIYLE MÜCADELE IÇIN BAŞSAVCıLıKLARA GENELGE GÖNDERILDI   18:22   ZEYNEL EMRE: "PM’NIN DÜŞTÜĞÜNÜN MAHKEME TARAFıNDAN TESPITI AÇıSıNDAN BU HAFTA BAŞVURU YAPACAĞıZ"   16:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NUN KATıLDıĞı CENAZE TÖRENI: "ÖZGÜR ÖZEL GENEL BAŞKAN" ISIMLIĞI SÖKÜLDÜ   15:13   AZIZ İHSAN AKTAŞ: "İNANıYORUM KI MAHKEMENIZ ETKIN PIŞMANLıK IFADEMIN ALEYHIME KULLANıLMASıNA IZIN VERMEYECEKTIR"   14:10   BIRLEŞIK EMEKLILER SENDIKASı’NDAN “MUTLAK BUTLAN” TEPKISI: “DEMOKRASIYE VURULMUŞ BIR DARBEDIR”   13:53   ÖZGÜR ÖZEL MYK’Yı TOPLADı: GRUP TOPLANTıSı YAPıLıP YAPıLMAYACAĞıNA KARAR VERILECEK   13:52   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI: “ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU’NUN YANıNDAYıZ”   13:37   İBB DAVASı’NDA 54’ÜNCÜ GÜN: İMAMOĞLU’NUN "BENIM IÇIN TOPLAYıN" DEDIĞI KOMAR ÇIÇEĞI SALONA GETIRILDI   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR   18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI  
 
     
   

MTSO EMLAK VE DESTEK FAALİYETLERİ KOMİTESİ’NDEN MUHTEŞEM GALA


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi tarafından Gala yemeği düzenlendi. Galaya gelen Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, her zaman emlak sektörünü iyi bir noktaya götürmenin amacını taşıdıklarını söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 20:42   Okunma : 3136

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi, 2023 yılının bitmesi ve yeni yılın gelecek olması dolaysıyla Divan otelde gala yemeği etkinliği düzenledi.

Galaya MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, iş, bürokrasi ile yüzlerce emlakçı katıldı.

Açılış konuşmasını yapanMTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, bu etkinliği yapmanın amaçlarından birinin meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmak ve bir moral gecesi yaratmak olduğunu belirterek,” Bu gece için sponsor olan 14 emlak firmasına çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük amacımız emlak sektörünü daha iyi bir noktaya taşımaktır. Sektörün ne tür sorunu varsa çözmeye çalışacağız. Her zaman meslektaşlarımızın hizmetinde olacağız. Biz hepimiz biriz. Farkımız yok. Birlikte yönetip birlikte başaracağız. MTSO Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi olarak 1 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Komite olarak son 1 yıldır birçok etkinlik ve toplantılar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Sektörün gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. MTSO buna şahit oldu. Bizi bu noktaya getiren tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz.” Dedi.

MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Başta Ümit Mete başkanımız ve değerli ekibi MTSO’ya girdiğinden beri çok güzel çalışmalar yaptı. Emlak komitesi çok önemli çalışmalar yapıyor. Ümit başkan ekibi çok güzel topladı. Şu anda görüldüğü gibi salonda baya kişi var. Hepinizi burada görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,da Ümit Mete ve ekibinin her zaman başarılı iyi çalışmalara imza attığını ifade ederek, başarı çalışmaların devamını diledi.

Konuşmaların ardından gala için sponsor olan 14 emlak firmasına teşekkür plaketleri verildi. Geceye sponsor olan Ümit Mete’nin sahip olduğu Joker Gayrimenkule de plaket verildi. Mete plaketi MTSO Başkanının elinden aldı.

Plaket töreninin ardından ise Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Roman’ın şarkılarıyla büyük bir heyecan oluşurken, birçok misafir Roman’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA