29 Mart 2026 Pazar

09:31   YENIŞEHIR’DE SANAT RÜZGARı: ‘ÇIRKIN’ PRÖMIYER YAPTı, MINIKLER GELECEĞI SAHNELEDI!   09:25   MERSIN’DE GENÇ KADıNLARA İSTIHDAM KAPıSı ARALANDı! “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:14    MERSIN’DE ‘SıFıR ATıK’ SEFERBERLIĞI: 2025 YıLı BILANÇOSU EZBER BOZULDU!   01:01   "MERSIN’DEN TÜM TÜRKIYE’YE MESAJ: ’TOPLUMSAL BARıŞıN ANAHTARı SANATTA!’"   11:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN ULAŞTıRMA BAKANLıĞı’NA SALVO: "SORULAR VAR, RAKAM YOK!"   18:45   ÇOCUKLARA GERI DÖNÜŞÜM DERSI: "ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı" SAHNE ALıYOR!   18:43   GENÇLER ERDEMLI’DEN SEFERBERLIK BAŞLATTı   16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI   16:43   SAADET PARTISI’NDEN ABD VE İSRAIL’E PROTESTO: "BU KATLIAM DURANA, ABLUKA TAMAMEN KALKANA DEK DURMAYACAĞıZ, SUSMAYACAĞıZ"   15:39   AYŞE TOKYAZ CINAYETININ SANıĞı CEMIL KOÇ’UN EJEGÜL OVEZOVA’ı DA ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANDıĞı DAVADA DINLENEN TANıK: “EJEGÜL DÜŞMEDEN ÖNCE ‘YETER, YETER’ DIYE BAĞıRıYORDU”   15:38   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP UŞAK MILLETVEKILI ALI KARAOBA: "DIRENMEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:37   SOSYALIST ENTERNASYONAL GENÇLIK ÖRGÜTÜ DÜNYA KONGRESI... ÖZGÜR ÖZEL: "İKI YıL SONRA YAPıLACAK SEÇIMLERE KADAR DAHA BIZE NE KÖTÜLÜKLER YAPACAKLAR BILMIYORUZ AMA HEPSINE HAZıRıZ VE DIMDIK AYAKTAYıZ"   10:27   MERSIN’DEN GELECEĞE YAZıLıM HAMLESI! GENÇLER YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZIYLE DÜNYAYA AÇıLıYOR   10:25   BAŞKAN TUNCER’DEN MUHTARLARA NET MESAJ: "MEZITLI’YI BIRLIKTE YÖNETIYORUZ"   10:01   TARSUS’TA DEV YATıRıM HAMLESI: 4 KRITIK SEKTÖRE BÜYÜK TEŞVIK MÜJDESI!   09:30   AKDENIZ’DE ULAŞıM SEFERBERLIĞI   09:04   MERSIN’DE ULAŞıM DEVRIMI: O CADDELER SIL BAŞTAN YENILENDI! SÜRÜŞ KEYFI İKI KATıNA ÇıKTı   08:52   UŞAK BELEDIYE BAŞKANı ÖZKAN YALıM GÖZALTıNDA:   07:59   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDAKI SON RAKIBI BELLI OLDU! PLAY-OFF FINALINDE NEFES KESEN EŞLEŞME  
 
     
   

MTSO EMLAK VE DESTEK FAALİYETLERİ KOMİTESİ’NDEN MUHTEŞEM GALA


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi tarafından Gala yemeği düzenlendi. Galaya gelen Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, her zaman emlak sektörünü iyi bir noktaya götürmenin amacını taşıdıklarını söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 20:42   Okunma : 2929

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi, 2023 yılının bitmesi ve yeni yılın gelecek olması dolaysıyla Divan otelde gala yemeği etkinliği düzenledi.

Galaya MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, iş, bürokrasi ile yüzlerce emlakçı katıldı.

Açılış konuşmasını yapanMTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, bu etkinliği yapmanın amaçlarından birinin meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmak ve bir moral gecesi yaratmak olduğunu belirterek,” Bu gece için sponsor olan 14 emlak firmasına çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük amacımız emlak sektörünü daha iyi bir noktaya taşımaktır. Sektörün ne tür sorunu varsa çözmeye çalışacağız. Her zaman meslektaşlarımızın hizmetinde olacağız. Biz hepimiz biriz. Farkımız yok. Birlikte yönetip birlikte başaracağız. MTSO Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi olarak 1 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Komite olarak son 1 yıldır birçok etkinlik ve toplantılar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Sektörün gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. MTSO buna şahit oldu. Bizi bu noktaya getiren tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz.” Dedi.

MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Başta Ümit Mete başkanımız ve değerli ekibi MTSO’ya girdiğinden beri çok güzel çalışmalar yaptı. Emlak komitesi çok önemli çalışmalar yapıyor. Ümit başkan ekibi çok güzel topladı. Şu anda görüldüğü gibi salonda baya kişi var. Hepinizi burada görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,da Ümit Mete ve ekibinin her zaman başarılı iyi çalışmalara imza attığını ifade ederek, başarı çalışmaların devamını diledi.

Konuşmaların ardından gala için sponsor olan 14 emlak firmasına teşekkür plaketleri verildi. Geceye sponsor olan Ümit Mete’nin sahip olduğu Joker Gayrimenkule de plaket verildi. Mete plaketi MTSO Başkanının elinden aldı.

Plaket töreninin ardından ise Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Roman’ın şarkılarıyla büyük bir heyecan oluşurken, birçok misafir Roman’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA