6 Nisan 2026 Pazartesi

14:25   ZIHINLERDEN GALERIYE YOLCULUK: HAKAN MUSTAFA ÇELIK’IN POTANSIYEL SERGISI KAPıLARıNı AÇTı!   12:34   AKDENIZ’DE GOL YAĞMURU! LIDER, PLAY-OFF’TA ENGEL TANıMıYOR: 6-0   09:50   MERSIN’DE UZAY YOLCULUĞU BAŞLADı: 195 BIN KIŞI YıLDıZLARA DOKUNDU!   09:35   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN SERT ÇıKıŞ: "EKONOMI ALARM VERIYOR, HUKUK DEVLETI GÜÇLENMELI!"   09:03   AKİB’DEN İHRACAT ŞOVU: MART AYıNDA DEV SıÇRAMA! AVRUPA PAZARı SALLANıYOR   20:03   ÇOCUKLARı KORUMAK İÇIN KRITIK ADıM! AKDENIZ’DE MINIKLERE ‘HAYıR’ DEME KALKANı   20:01   MERSIN’DE KAHVENIN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ YER: ÜCRETSIZ BARISTALıK EĞITIMIYLE YENI BIR KARIYER KAPıSı!   19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!  
 
     
   

MTSO EMLAK VE DESTEK FAALİYETLERİ KOMİTESİ’NDEN MUHTEŞEM GALA


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi tarafından Gala yemeği düzenlendi. Galaya gelen Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, her zaman emlak sektörünü iyi bir noktaya götürmenin amacını taşıdıklarını söyledi.

 

Tarih : 17 Aralık 2023 Pazar 20:42   Okunma : 2937

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi, 2023 yılının bitmesi ve yeni yılın gelecek olması dolaysıyla Divan otelde gala yemeği etkinliği düzenledi.

Galaya MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, iş, bürokrasi ile yüzlerce emlakçı katıldı.

Açılış konuşmasını yapanMTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete, bu etkinliği yapmanın amaçlarından birinin meslektaşları arasındaki dayanışmayı artırmak ve bir moral gecesi yaratmak olduğunu belirterek,” Bu gece için sponsor olan 14 emlak firmasına çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük amacımız emlak sektörünü daha iyi bir noktaya taşımaktır. Sektörün ne tür sorunu varsa çözmeye çalışacağız. Her zaman meslektaşlarımızın hizmetinde olacağız. Biz hepimiz biriz. Farkımız yok. Birlikte yönetip birlikte başaracağız. MTSO Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesi olarak 1 yıldır bu görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Komite olarak son 1 yıldır birçok etkinlik ve toplantılar yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Sektörün gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. MTSO buna şahit oldu. Bizi bu noktaya getiren tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz.” Dedi.

MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır ise 39 Nolu Emlak ve Destek Faaliyetleri Komitesinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “Başta Ümit Mete başkanımız ve değerli ekibi MTSO’ya girdiğinden beri çok güzel çalışmalar yaptı. Emlak komitesi çok önemli çalışmalar yapıyor. Ümit başkan ekibi çok güzel topladı. Şu anda görüldüğü gibi salonda baya kişi var. Hepinizi burada görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,da Ümit Mete ve ekibinin her zaman başarılı iyi çalışmalara imza attığını ifade ederek, başarı çalışmaların devamını diledi.

Konuşmaların ardından gala için sponsor olan 14 emlak firmasına teşekkür plaketleri verildi. Geceye sponsor olan Ümit Mete’nin sahip olduğu Joker Gayrimenkule de plaket verildi. Mete plaketi MTSO Başkanının elinden aldı.

Plaket töreninin ardından ise Ünlü sanatçı Rafet El Roman, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Roman’ın şarkılarıyla büyük bir heyecan oluşurken, birçok misafir Roman’ın şarkılarına eşlik ederek dans etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA