20 Haziran 2024 Perşembe

11:48   CHP, ÖZGÜR ÖZEL`IN KATıLıMıYLA `YURT DıŞı ÖRGÜTLENME ÇALıŞTAYı` DÜZENLIYOR   10:01   HAVA SıCAKLıKLARı 13 ILDE 40 DERECENIN ÜSTÜNE ÇıKACAK   09:38   YEŞIL GELECEK IÇIN KLAIPEDA`DA `YOL HARITASı` HAZıRLANDı   09:14   VAHAP SEÇER, BAYRAMıN 4. GÜNÜNÜ MEZITLI HALKıYLA GEÇIRDI   01:16   ÖZGÜR ÖZEL: “MEHMET ŞIMŞEK ILE GÖRÜŞME FIKRI CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ÇıKTı. BIZIM KEMER SıKMA VEYA ÖRTÜLÜ IMF POLITIKALARıNA DESTEK VERME GIBI BIR ŞEYIMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ”   12:03   LGS SıNAVı SONUÇLARı HAFTAYA AÇıKLANıYOR   11:53   YOL KENARıNDA 8 LIRAYA SÜT MıSıR SATAN OSMANIYELI KADıN ÜRETICI: "GEÇEN SENE ITIRAZ EDEN YOKTU BU SENE ITIRAZ EDIYORLAR"   10:51   HAVA SıCAKLıKLARı DAHA DA ARTıYOR... MEVSIM NORMALLERININ 7-10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK HAVA SıCAKLıKLARı 9 ILDE 40 DERECENIN ÜSTÜNE ÇıKACAK   09:56   ÇANAKKALE`DE TARIHI YARıMADADAKI ORMAN YANGıNı 18 SAATTIR SÖNDÜRÜLEMEDI   09:51   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜZERINDEN 500 GÜN GEÇTI... ANKA`YA KONUŞAN AILELER: "EYLEM TOK VE OĞLU ABD`DE YAKALANDıLAR, DEMEK KI KıRMıZı BÜLTEN IŞE YARıYORMUŞ”   09:49   HAVA SıCAKLıKLARı DAHA DA ARTıYOR... YURT GENELINDE HAVA SıCAKLıKLARı MEVSIM NORMALLERININ 7-10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK   09:36   VAHAP SEÇER, TOROSLAR`DA YAŞAYAN YURTTAŞLARLA BAYRAMLAŞTı   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KURSIYERLERI, ‘BEN KADıNıM` OYUNU ILE SEYIRCI KARŞıSıNA ÇıKTı   12:12   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, SAVAŞ KABINESINI FESHETTI   11:03   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA... MHP`LI KARAKAYA: "MISAFIR IKRAM EDILENI YEMIYORSA, GIDERKEN KENDISINE ÇıKıN YAPıLıR"   10:31   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA ZIYARETI... DENIZ YÜCEL: "TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI`NIN GEÇMIŞTEKI IŞLEVINI NE YAZıK KI KAYBETTIĞINI GÖRÜYORUZ"   10:26   TEMA VAKFı: “ÜLKEMIZDE 2012-2023 YıLLARı ARASıNDA YAKLAŞıK 410 BIN HEKTAR ORMAN ALANı KAYBEDILDI”   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ``MERTUSENG TURIZM ÇALıŞTAYı`` ILE SEKTÖRÜN ÖNDE GELENLERINI VE GENÇLERI BULUŞTURDU   19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU  
 
     
   

CHP`li 14 büyükşehir belediyesi tarım ve üretici destekleri için bir araya geldi. Erhan Adem: “Çiftçilerimizin refahını yükseltecek kapsamlı politikaları hayata geçireceğiz”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP`li 14 büyükşehir belediyesinin yetkilileriyle , tarıma ve üreticiye verilen destekler ve bundan sonra izlenecek yol haritasını belirlemek üzere toplantı yaptı. Adem, ``Sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız. İktidarımızda, tarımsal üretimi artıracak, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltecek ve gıda güvenliğimizi sağlayacak kapsamlı politikaları hayata geçireceğiz`` dedi.

 

Tarih : 7 Haziran 2024 Cuma 12:41   Okunma : 314

(ANKARA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP’li 14 büyükşehir belediyesinin yetkilileriyle , tarıma ve üreticiye verilen destekler ve bundan sonra izlenecek yol haritasını belirlemek üzere toplantı yaptı. Adem, ``Sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız. İktidarımızda, tarımsal üretimi artıracak, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltecek ve gıda güvenliğimizi sağlayacak kapsamlı politikaları hayata geçireceğiz`` dedi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği çatısı altında, CHP’li büyükşehir belediyelerinin tarımsal hizmetler daire başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda CHP`li belediyelerin tarıma yönelik çalışmaları, üreticilere sunulan destekler ve bundan sonraki yol haritası ele alındı, ortak proje, bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

“CHP’nin tarım vizyonunun ülke genelinde yaygınlaştırılması için fikir alışverişinde bulunduk”

Cumhuriyet Halk Partisi Tarım ve Ormancılık Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, toplantıya dair yaptığı yazılı açıklamada, ``Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tüm belediyelerimizle ortaklaşa çalışarak hizmet üretmeye, partimizin vizyonunu tüm ülkeye yaymak istiyoruz. CHP`li belediyelerin tarımsal destekleri, tohum, gübre ve ilaç desteği, makine-ekipman yardımları, üreticilere verilen eğitimler, pazarlama ve satış imkanları gibi konuları istişare etme fırsatı bulduk. CHP`nin tarım politikalarının daha etkin bir şekilde kamuoyuna tanıtılması ve parti tabanıyla paylaşılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. CHP’nin tarım vizyonunun ülke genelinde yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesi üzerinde fikir alışverişinde bulunduk`` dedi.

``Kapsamlı politikalar hayata geçireceğiz``

``Partimizin yereldeki başarılı uygulamalarını tüm Türkiye`ye yaymak için gayret çalışıyoruz`` diyen Erhan Adem, ``Belediyelerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu her sorunun çözümü için tüm imkanlarıyla mücadele ediyor. İktidarın tüm baskılarına, tüm engelleme girişimlerine rağmen bizim belediyelerimiz, iktidarın veremediği hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürüyor. Halkımızın desteği ile iktidara geldiğimizde ise üreticilerimizin tüm sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız. İktidarımızda, tarımsal üretimi artıracak, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltecek ve gıda güvenliğimizi sağlayacak kapsamlı politikaları hayata geçireceğiz`` diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA