20 Haziran 2024 Perşembe

11:48   CHP, ÖZGÜR ÖZEL`IN KATıLıMıYLA `YURT DıŞı ÖRGÜTLENME ÇALıŞTAYı` DÜZENLIYOR   10:01   HAVA SıCAKLıKLARı 13 ILDE 40 DERECENIN ÜSTÜNE ÇıKACAK   09:38   YEŞIL GELECEK IÇIN KLAIPEDA`DA `YOL HARITASı` HAZıRLANDı   09:14   VAHAP SEÇER, BAYRAMıN 4. GÜNÜNÜ MEZITLI HALKıYLA GEÇIRDI   01:16   ÖZGÜR ÖZEL: “MEHMET ŞIMŞEK ILE GÖRÜŞME FIKRI CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`DAN ÇıKTı. BIZIM KEMER SıKMA VEYA ÖRTÜLÜ IMF POLITIKALARıNA DESTEK VERME GIBI BIR ŞEYIMIZ SÖZ KONUSU OLAMAZ”   12:03   LGS SıNAVı SONUÇLARı HAFTAYA AÇıKLANıYOR   11:53   YOL KENARıNDA 8 LIRAYA SÜT MıSıR SATAN OSMANIYELI KADıN ÜRETICI: "GEÇEN SENE ITIRAZ EDEN YOKTU BU SENE ITIRAZ EDIYORLAR"   10:51   HAVA SıCAKLıKLARı DAHA DA ARTıYOR... MEVSIM NORMALLERININ 7-10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK HAVA SıCAKLıKLARı 9 ILDE 40 DERECENIN ÜSTÜNE ÇıKACAK   09:56   ÇANAKKALE`DE TARIHI YARıMADADAKI ORMAN YANGıNı 18 SAATTIR SÖNDÜRÜLEMEDI   09:51   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜZERINDEN 500 GÜN GEÇTI... ANKA`YA KONUŞAN AILELER: "EYLEM TOK VE OĞLU ABD`DE YAKALANDıLAR, DEMEK KI KıRMıZı BÜLTEN IŞE YARıYORMUŞ”   09:49   HAVA SıCAKLıKLARı DAHA DA ARTıYOR... YURT GENELINDE HAVA SıCAKLıKLARı MEVSIM NORMALLERININ 7-10 DERECE ÜSTÜNDE SEYREDECEK   09:36   VAHAP SEÇER, TOROSLAR`DA YAŞAYAN YURTTAŞLARLA BAYRAMLAŞTı   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KURSIYERLERI, ‘BEN KADıNıM` OYUNU ILE SEYIRCI KARŞıSıNA ÇıKTı   12:12   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, SAVAŞ KABINESINI FESHETTI   11:03   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA... MHP`LI KARAKAYA: "MISAFIR IKRAM EDILENI YEMIYORSA, GIDERKEN KENDISINE ÇıKıN YAPıLıR"   10:31   SIYASI PARTILERDE BAYRAMLAŞMA ZIYARETI... DENIZ YÜCEL: "TÜRKIYE BÜYÜK MILLET MECLISI`NIN GEÇMIŞTEKI IŞLEVINI NE YAZıK KI KAYBETTIĞINI GÖRÜYORUZ"   10:26   TEMA VAKFı: “ÜLKEMIZDE 2012-2023 YıLLARı ARASıNDA YAKLAŞıK 410 BIN HEKTAR ORMAN ALANı KAYBEDILDI”   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ``MERTUSENG TURIZM ÇALıŞTAYı`` ILE SEKTÖRÜN ÖNDE GELENLERINI VE GENÇLERI BULUŞTURDU   19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU  
 
     
   

Ali Koç üçüncü kez Fenerbahçe başkanı


Fenerbahçe Kulübünün Olağan Seçimli Genel Kurul`unda Ali Koç 26 bin 947 oydan 16 bin 464`ünü alarak Üçüncü kez Fenerbahçe`nin başkanı oldu. Ali Koç, kürsüye Aziz Yıldırım`la birlikte çıktı. Koç`u tebrik eden Yıldırım, "İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları, bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe`yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz." dedi. Ali Koç ise "Artık Fenerbahçe çağı başlıyor" ifadesini kullandı.

 

Tarih : 9 Haziran 2024 Pazar 21:42   Okunma : 321

Haber-Kamera: Hakan KAYA

(İSTANBUL) - Fenerbahçe Kulübünün Olağan Seçimli Genel Kurul`unda Ali Koç 26 bin 947 oydan 16 bin 464`ünü alarak Üçüncü kez Fenerbahçe`nin başkanı oldu. Ali Koç, kürsüye Aziz Yıldırım`la birlikte çıktı. Koç`u tebrik eden Yıldırım, "İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları, bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe`yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz." dedi. Ali Koç ise "Artık Fenerbahçe çağı başlıyor" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe`nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı tamamlandı. 26 bin 947 geçerli oydan Ali Koç 16 bin 464`ünü  alırken, Aziz Yıldırım için ise 19 bin 483 oy kullanıldı. Bu sonuçlara göre Ali Koç 3`üncü kez yeniden Fenerbahçe başkanı seçildi.

"Bugün Fenerbahçe`ye yakışan bir kongre yaptık"

Ali Koç ve Aziz Yıldırım birlikte kürsüye geldi. Aziz Yıldırım, Ali Koç`un elini havaya kaldırarak tebrik etti. Yıldırım kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Sevgili Fenerbahçeliler. Bugün Fenerbahçe`ye yakışan bir kongre yaptık. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Yol haritasını çizdik. İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları, bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe`yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz" dedi. Yıldırım konuşmasının ardından stattan ayrıldı.

"Sonuçlar hepimize hayırlı olsun"

Ali Koç ise, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçeliler, güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldi mi coşkulu, yeri geldi mi gergin bir kongreyi hep beraber tamamladık. Bugün yaklaşık 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir mutluluk, yeni bir rekordur. Türkiye`de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğü, pek çok konuda büyüğüz, kongrede de gösterdik. Biz Yüksek Divan Kurulu toplantılarımızı bile, rakip takımların üye sayısından fazla olduğu için demokrasi şöleni şeklinde yapıyoruz. Sonuçlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun."

"Artık Fenerbahçe çağı başlıyor"

"Kampanya süresi boyunca birkaç kez, özellikle buradaki son konuşmamda tekrar ettim. Bu yarışın kaybedeni olmasın, kazananı olsun ve o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu gerçekleştirme zamanı. Bundan sonra önümüze bakma zamanı. Artık Fenerbahçe çağı başlıyor. Başarılara doyacağımız. Dünyada Fenerbahçeli olmayanların da Fenerbahçe`yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarıları elde edeceğimiz dönem, yarından itibaren başlamaktadır.

"Bütün dünyaya Fenerbahçe`nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır"

Artık Fenerbahçe adını duyunca, rakiplerimizin irkileceği döneme giriyoruz. Kimse Fenerbahçe`den büyük değildir. Bütün dünyaya Fenerbahçe`nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Yarından itibaren, bu yeni yönetimin parçası olalım. Herkesin çorbada tuzu olsun. Bizler, hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk dizelerinin sahipleriyiz. Hem de artık sıkı sıkıya sahipleneceğiz. Size şampiyonluk yolunda kuracağımız takım yolunda belli taahhütler verdik. Bir diğer taahhüt ve kalıcı şekilde gerçekleştireceğimiz, kırgınlıklar bitsin, geleceğe yepyeni sayfa açalım. Bu yolda, samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmadan, bir adım atan herkese 10 adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Bize oy verilsin veya verilmesin, bu kutsal renkler altında birleşmek için elimizden geleni yapacağız.

"Artık değişim zamanı"

Sizden ilk ricam, hepimizin ilk vazifesi, Fenerbahçe`yi, hocasını, sporcularını, yönetimini, başkanını, sosyal medyada oyuncak, çerez haline getirmeyelim. Bütün sosyal medya gücümüzü rekabete, bize belden aşağıya vuranlara ve yıkmak istediğimiz sistem için harcayalım enerjiyi. Eminim Riva tarafında bu akşam ki sonuçlardan memnun olmayan biri vardır. Artık değişim zamanı. Küskünlükleri arkamızda bırakarak daha güçlü Fenerbahçe oluşturalım. Fenerbahçe için yeni bir dönemin başlangıcı için çalışıyoruz. Dün olduğu gibi, bugün de Fenerbahçe`nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutacağız.

"Fenerbahçe sağnağı başlıyor"

Sesini yükseltenler, bize karşı güç gösterisi yapanlar çok iyi bilsinler ki, ağaçları büyüten gök gürültüleri değil, yağmurlardır. Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun. Çünkü biz, sesimizi değil, sözümüzü ve gücümüzü yükseltmek için devam ediyoruz. Ve yarın sabah ilk başlangıcımızı yapıyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA