1 Ağustos 2026 Cumartesi

16:14   EMEKLILERDEN, FARUK ÇELIK’IN "İNTIBAK YASASı" AÇıKLAMASıNA TEPKI: "KENDI ÇıKARDıĞı YASANıN DOĞRU OLMADıĞıNı SÖYLÜYOR"   16:09   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA BEŞ POLIS DAHA TUTUKLANDı   16:08   OSMANIYE’NIN CEBEL YAYLASı’NDA ORMAN YANGıNı ÇıKTı   16:08   BAKAN ŞIMŞEK: "İKINCI ÇEYREKTE YıLLıKLANDıRıLMıŞ TURIZM GELIRI 65,2 MILYAR DOLAR ILE 2025 SEVIYESINI KORUDU"   14:57   ÖRÜMCEK ADAM: YEPYENI BIR GÜN... EFSANE KAHRAMAN ŞIMDI MCDONALD’S TÜRKIYE’DE   14:56   DEMIRTAŞ’TAN NARIN GÜRAN CINAYETI AÇıKLAMASı: "ANNE, AĞABEY VE AMCANıN AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET HAPIS CEZASıNA ÇARPTıRıLMALARı TAM BIR HUKUK FACIASıDıR"   14:54   CHP BAFRA ILÇE ÖRGÜTÜ YENİ PARTI’YE KATıLDı   14:48   PRENS HARRY, DAILY MAIL YAYıNCıSıNıN MILYONLARCA STERLINLIK DAVA MASRAFLARıNı ÖDEYECEK   11:54   AKDENIZ’DE DIKKAT ÇEKEN SEFERBERLIK!   11:26   TARSUS VE ÇAMLıYAYLA ÇIFTÇISINE DEV DESTEK: ÜRÜN ZAYIATıNı BITIRECEK YÖNTEM SAHADA!   10:20   TARSUS’TA YıLLARDıR BEKLENEN AN GELDI! İSMETPAŞA’DA TARIHI DÖNÜŞÜM İÇIN İLK BUTONA BASıLDı   09:35   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN TBMM’DE RAKAMLARLA DEHŞETI AÇıKLADı: ’SON 25 YıLDA 386 BIN RUHSAT VERILDI!’   09:33   DOĞRU ÜNIVERSITE, DOĞRU GELECEK! MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YKS ADAYLARıNA ÜCRETSIZ TERCIH DANıŞMANLıĞı   17:20   MERSIN’IN AYDıNCıK ILÇESINDE ORMAN YANGıNı   17:16   AYDıN KARACASU’DA YENİ PARTI’YE KATıLıM ETKINLIĞI: 81 YAŞıNDA ILK DEFA PARTI ÜYESI OLDU   17:15   BIRGÜN’ÜN FIGÜRAN HABERI NEDENIYLE IFADE VEREN GAZETECI TIMUR SOYKAN: “DOĞRU HABER NEDENIYLE IFADE VERMEK TRAJIKOMIK”   17:14   SELAHATTIN DEMIRTAŞ, ADALET BAKANLıĞı’NıN ÖZEL IZNIYLE NARIN GÜRAN’ıN BABASı ARIF GÜRAN ILE GÖRÜŞECEK   15:11   DEDETAŞ: AKLıM VE KALBIM ÜSKÜDAR’ıN SOKAKLARıNDA... SAĞLıĞıM YERINDE ÇOK ŞÜKÜR   14:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SOLI POMPEIOPOLIS BEACH YÜRÜYÜŞ YOLUNDA ÇALıŞMA   14:35   TARıM VE ORMAN BAKANı YUMAKLı: "SON 24 SAATTE 110 YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı"  
 
     
   

Bir tane incirin fiyatının 15 lira olmasına tepki gösteren vatandaş: "Ben bunu nasıl alıp yiyeceğim?"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira olduğunu, bir tane incirin fiyatının 15 liraya denk geldiğini söyledi. İncir fiyatına tepki gösteren Uğur Kara, "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız" dedi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 11:27   Okunma : 1050

BURHAN DEMİRCİOĞLU                  

(OSMANİYE)- Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira olduğunu, bir tane incirin fiyatının 15 liraya denk geldiğini söyledi. İncir fiyatına tepki gösteren Uğur Kara, "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız" dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira, bir tanesinin ise 15 lira, bir kilogram Antep fıstığının ise 600 lira olduğunu, vatandaşların alım gücünün düştüğü içinde alamadığını ifade etti.

"150 lira eskinin 15 lirası olmuş"

İbrahim Cinli şöyle konuştu:

"Ben seyyar satıcıyım Kadirli`de. Bu ürünleri satmakta zorlanıyoruz. Bir tane incir 15 lira çekiyor. Vatandaşın alma gücü yok, zorlanıyoruz. 150 lira eskinin 15 lirası olmuş. Bir incir ver diyor 15 lira para tutuyor. Bir incir, iki incir alan var. 1 kilogram, yarım kilogram işi bitti, alan yok. 1 kilogram Antep fıstığımız 600 lira. Antep fıstığımızı satmakta zorlanıyoruz. Ürünlerimizi satamıyoruz. Vatandaşın alacak gücü yok."

Uğur Kara ise "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız? Haydi buyurun söylüyorum size" dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA