16 Ağustos 2026 Pazar

10:15   SERA KADıGIL’DEN ÇOK KONUŞULACAK ‘ÖZGÜR ÖZEL’ ÇıKıŞı: ’DOĞRU SORU BU DEĞIL!’   09:35   YERIN ALTıNDAKI 200 YıLLıK MIRAS: TÜRKIYE’NIN İLK VE TEK MADEN MÜZESI ZIYARETÇILERINI BEKLIYOR   09:20   MERSIN’DE TOKİ VE ÇIFTÇILERIN ÇILESI SONA ERDI: AYDıNCıK BATUR CADDESI HIZMETE AÇıLDı   02:15   SÜPER LIG’DE PERDE AÇıLDı: MOHAMED SALAH’Lı TRABZONSPOR DEPLASMANDA KASıMPAŞA ILE YENIŞEMEDI   02:01   SÜPER LIG’DE PUANLAR PAYLAŞıLDı: GAZIANTEP FK EVINDE ALANYASPOR İLE YENIŞEMEDI   01:54   SÜPER LIG’DE SEZONUN İLK SÜRPRIZI! FENERBAHÇE ANKARA’DA YıKıLDı   01:03   TARSUS’TA YıLLARıN SORUNUNA NEŞTER! ALI BOLTAÇ SAHAYA İNDI: ’BU HIZMET BENIM İÇIN YETERLI DEĞIL’   11:10   TRUMP: ’İRAN’ı YENMEYI TAMAMLAYıNCA HÜRMÜZ’Ü ABD TOPRAĞı YAPACAĞıM’   10:55   MERSIN’DE MUCIZE KURTULUŞ: AĞıR YARALı YÜRÜYEMEYEN KÖPEK 6 AYLıK TEDAVIYLE HAYATA TUTUNDU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: KONTEYNER SOĞUTUCUSUNDAN VE ARAÇTAN MILYONLUK SEVKIYAT ÇıKTı!   10:30   ESKI REKTÖRLER VE BÜYÜKELÇILERDEN YENİ PARTI’YE KATıLıM SÜRPRIZI: ’BU DEĞIŞIME DESTEK VERMEK İSTIYORUZ’   09:50   MILLI SÖRFÇÜ RÜYA UĞURLU’DAN İLK U19 SEZONUNDA DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ: HEDEF OLIMPIYAT MADALYASı   09:40   KÜLTÜR PARK’TA ’KELEBEĞIN RÜYASı’ RÜZGARı! MERSINLILERE UNUTULMAZ YAZ AKŞAMı   08:59   ANKARA’DAKI MADENCI EYLEMINDE SON DAKIKA: GÖZALTıNDAKI İŞÇILER SERBEST, AKSU İÇIN KARAR BEKLENIYOR!   06:19   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN SÜRPRIZ ZIYARET! TUTUKLU ERDAL BEŞIKÇIOĞLU ILE CEZAEVINDE GÖRÜŞTÜ   01:57   SÜPER LIG’DE SEZONUN AÇıLıŞıNDA DEV SÜRPRIZ: GALATASARAY SAHASıNDA PUANı SON DAKIKADA KURTARDı!   16:11   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN ERDAL BEŞIKCIOĞLU’NA ZIYARET   16:08   YENİ PARTI İZMIR İL BAŞKANı GÜÇ’TEN CEMIL TUGAY’A: SÖZÜNÜ TUTACAĞıNA, EN YAKıN ZAMANDA PARTIMIZE KATıLACAĞıNA INANıYORUM   15:02   DATÇA BELEDIYE BAŞKAN AYTAÇ KURT, YENİ PARTI’YE GEÇIYOR   15:01   MANSUR YAVAŞ’TAN PARTI DEĞIŞTIRECEĞI IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM GÜNDEMIMIZ ANKARA"  
 
     
   

Bir tane incirin fiyatının 15 lira olmasına tepki gösteren vatandaş: "Ben bunu nasıl alıp yiyeceğim?"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira olduğunu, bir tane incirin fiyatının 15 liraya denk geldiğini söyledi. İncir fiyatına tepki gösteren Uğur Kara, "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız" dedi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 11:27   Okunma : 1074

BURHAN DEMİRCİOĞLU                  

(OSMANİYE)- Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira olduğunu, bir tane incirin fiyatının 15 liraya denk geldiğini söyledi. İncir fiyatına tepki gösteren Uğur Kara, "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız" dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira, bir tanesinin ise 15 lira, bir kilogram Antep fıstığının ise 600 lira olduğunu, vatandaşların alım gücünün düştüğü içinde alamadığını ifade etti.

"150 lira eskinin 15 lirası olmuş"

İbrahim Cinli şöyle konuştu:

"Ben seyyar satıcıyım Kadirli`de. Bu ürünleri satmakta zorlanıyoruz. Bir tane incir 15 lira çekiyor. Vatandaşın alma gücü yok, zorlanıyoruz. 150 lira eskinin 15 lirası olmuş. Bir incir ver diyor 15 lira para tutuyor. Bir incir, iki incir alan var. 1 kilogram, yarım kilogram işi bitti, alan yok. 1 kilogram Antep fıstığımız 600 lira. Antep fıstığımızı satmakta zorlanıyoruz. Ürünlerimizi satamıyoruz. Vatandaşın alacak gücü yok."

Uğur Kara ise "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız? Haydi buyurun söylüyorum size" dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA