14 Ocak 2026 Çarşamba

15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞLETMECILIĞI’NDE 185 IŞÇI, DAHA INSANI ÇALıŞMA KOŞULLARı ISTEDIKLERI IÇIN IŞTEN ÇıKARıLDı"   15:35   ÇYDD: "BIR KADıN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCı TARAFıNDAN SILAHLı SALDıRıYA UĞRAMASı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPıCı BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIŞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, İSTIKLAL MARŞı’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIĞE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   İHD ESKI İZMIR ŞUBE EŞ BAŞKANı ALI AYDıN, ÇIĞLI’DE SABAH YÜRÜYÜŞÜ SıRASıNDA ÖLDÜRÜLDÜ   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   15:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SOKAK HAYVANLARı IÇIN KURULAN DOĞAL YAŞAM ALANLARıYLA ILGILI KRITIK UYARıLARDA BULUNDU   13:26   KESK MERSIN’DE HAYATı DURDURDU: "BU KAYNAKLAR HALKıN DEĞIL, BIR AVUÇ ASALAĞıN CEBINE GIDIYOR!"   13:19   ADD MERSIN ŞUBESI’NDEN ZÜBEYDE HANıM ANıSıNA ANLAMLı ZIYARET: "BIR MILLETIN KADERINI BÜYÜTTÜ"   13:01   PAWEL ADAMOWICZ ÖDÜLÜ, EKREM İMAMOĞLU’NA VERILDI... "ÖDÜLÜ DEMOKRASI IÇIN YıLMADAN MÜCADELE EDEN VATANDAŞLARıMıZA ITHAF EDIYORUM"   12:53   DEM PARTILI VARLI’DAN AILE VE SOSYAL HIZMETLER, ADALET VE İÇIŞLERI BAKANLARıNA "ROJIN KABAIŞ" SORUSU: ROJIN’IN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ NEDEN AYDıNLATıLMAMAKTADıR?   12:52   ÜSKÜDAR’DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖREVDEN EL ÇEKTIRILDI   12:50   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... MAHMUT ARıKAN: "BUGÜN İRAN’DA YAŞANANLARA KARŞı SUSKUN KALANLARDA, ALKıŞLAYANLARDA BILSIN KI, YARıN SıRADAKI HEDEF KENDILERIDIR"   10:24   “AKBELEN KAVŞAĞı’NA İLK TARIH: 2026 SÖZÜ, 8 YıLLıK BEKLEYIŞE SON VERECEK MI?”    09:46   MERSIN’DE YENI YıLıN İLK KONSERI: KENT ORKESTRASı’NDAN NOSTALJIK ESINTILER   20:09   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU: OKTAY KAYNARCA VE EMEL MÜFTÜOĞLU SERBEST, İKI İSIM TUTUKLANDı!   19:59   YÖK’TEN ÜNIVERSITELERE CUMA NAMAZı DÜZENLEMESI: EĞITIM VE İNANÇ BIRLIKTE KORUNACAK   19:50   MERSIN, 2025’I SANATLA DOYURDU: 2026’DA DAHA BÜYÜK VIZYON GELIYOR   16:38   CHP’LI ATALAR’DAN E-TICARETTE GÜMRÜK MUAFIYETININ KALDıRıLMASıNA TEPKI: "UYGULAMADAN DERHAL VAZGEÇILMELIDIR"   16:37   MURAT ÇALıK’ıN AMELIYATı SONRASı AVUKATı KOÇHAN’DAN AÇıKLAMA GELDI   16:35   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “İSTANBULLULARı DARBENIN 300’ÜNCÜ GÜNÜNDE MEYDANA AKMAYA DAVET EDIYORUM”  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı`nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Gökhan Arslan ve partililer ile bir araya geldi. Seçer, CHP`nin iktidar olmasının çok çalışmaktan geçtiğini belirterek, “Bizim doğru yolumuz gecemizi gündüzümüze katıp çalışmak. Partimize sahip çıkalım. Cumhuriyet Halk Partisi`ne sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır” diye konuştu.

 

Tarih : 11 Aralık 2024 Çarşamba 09:32   Okunma : 777

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı`nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Gökhan Arslan ve partililer ile bir araya geldi. Seçer, CHP`nin iktidar olmasının çok çalışmaktan geçtiğini belirterek, “Bizim doğru yolumuz gecemizi gündüzümüze katıp çalışmak. Partimize sahip çıkalım. Cumhuriyet Halk Partisi`ne sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır” diye konuştu.

Başkan Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı`nı ziyaret etti. Ziyarette CHP Silifke İlçe Başkanı Gökhan Arslan ve partililer ile bir araya gelen Başkan Seçer, Arslan`a hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçe Örgütü`nde partililere seslenen Başkan Seçer, Silifke`nin her geçen gün daha iyi hizmet alacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Siyaset, vatandaşa dokunmaktır”

“Hem ilçe belediyemizin hem Büyükşehir Belediyemizin hizmetleriyle vatandaşla her noktada bir araya gelme şansımız olacak. Siyaset; vatandaşa gitmek, vatandaşa dokunmaktır. Biz son 6 yıldır bunu aslında parti olarak çok daha net görmeye başladık. Bunu iddia ile söyleyebilirim ki; bu 6 yıllık süreçte, bu şekilde bir atmosfer, vatandaşla iç içe olacak imkanlar, iktidar yolunu açacak şartlar, yerel iktidar olmanın verdiği güç CHP tarihinde hiç bu kadar olmadı.”

“Bizim doğru yolumuz, gecemizi gündüzümüze katıp çalışmak”

Seçer, CHP`nin iktidar olmasının çok çalışmaktan geçtiğini sözlerine ekleyerek, “Bizim doğru yolumuz, gecemizi gündüzümüze katıp çalışmak. Halka daha da fazla gitmemiz lazım. Partimize sahip çıkalım. CHP`ye sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır” ifadelerini kullandı.

Türkiye`nin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi koşulları vatandaşın çok iyi analiz ettiğini söyleyen Seçer, seçimlerde de ona göre davranıldığını aktararak, şunları dile getirdi:

“Vahap Seçer belediyeciliği yok, CHP belediyeciliği var”

“Genel anlamda Türkiye iyi yönetilmiyor. Çok büyük kriz yaşanıyor. Sadece ekonomik kriz değil, sistem krizi yaşanıyor. Bu sistemle, bu ülke yönetilmiyor. Devletin kurumları çalışmıyor, sistem çökmüş, işlemiyor. Bu iyi anlatılırsa vatandaş belediyelerde gerçekleştirdiği değişimi genel iktidar için de gerçekleştirecektir. Vahap Seçer belediyeciliği yok, CHP belediyeciliği var. Partimize katkımız olsun, oyumuz artsın istiyorsak kendimizi yükselterek değil, partimizi yükselterek yapmalıyız. Biz bir aracız, esas olan partimizdir. Uyguladığımız CHP`nin halkçı, toplumcu ve sosyal belediyecilik anlayışıdır.”

“Yerel seçim sonuçları bütün Türkiye`yi etkiliyor”

Seçer, yerel seçimlerle Cumhurbaşkanlığı seçimleri arasında süreç farkı olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Yerel seçimlerde birçok adayla seçimi götürüyorsunuz. Her bölgenin adayı, kendi seçim bölgelerinde çok etkili, hatta çok büyük karşılıkları var. Yerel seçim sonuçları bütün Türkiye`yi etkiliyor, bir sinerji yaratıyor ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde yük bir kişi üzerine biniyor. İşte bunun için CHP belediyeciliği konuşulsun diyoruz” dedi.

2024 seçimlerinde birçok vatandaşın CHP`ye oy vermek istediğini fakat kalıplaşmış yargılar nedeniyle oy vermediğini dile getiren Seçer, “Seçim sonuçlarımızın üzerine yüzde 10 daha oy ekleyebilirsiniz. Silifke yüzde 59 gibi görünüyor fakat yüzde 69 oy aldı diyebiliriz çünkü seçmen bize oy vermek istese de tarihsel kalıplaşmalardan dolayı oy vermedi. Bize oy vermeyen vatandaş da vicdan azabı yaşıyor çünkü aslında çalışmalarımızdan memnunlar” diye konuştu.

“İlk seçimlerde partimizin büyük bir sıçrama yapacağına inanıyorum”

İlçe belediyelerinin CHP`de olmasını bir fırsat olarak gördüğünü da sözlerine ekleyen Seçer, 2014 yılından önce yolların İl Özel İdareleri tarafından yapıldığını ancak artık Büyükşehir Belediyesi`nin ve ilçe belediyelerinin yaptığını hatırlatarak, “Artık yolları belediyeler yapıyor, bu şansı iyi değerlendirmek lazım. Bugüne kadar güzel işler başardık, daha iyi işler de başaracağız. Partimizde çok donanımlı, kabiliyetli siyasiler var. İlk seçimlerde partimizin büyük bir sıçrama yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Silifke İlçe Başkanı Gökhan Arslan ise Başkan Seçer`e teşekkür etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA