9 Mayıs 2026 Cumartesi

11:55   MEZITLI’DEN YÜREKLERE DOKUNAN MESAJ: ’KADıN GÜÇLÜYSE TOPLUM GÜÇLÜDÜR!’   10:10   MERSIN’IN KÜÇÜK DEHALARı TÜRKIYE’YI SALLADı! MERCAN’DAN TEKNOLOJI ÇıKARMASı   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ’EŞITLIK’ VURGUSU: ’ANNELERIN YÜKÜNÜ HAFIFLETMEK GÖREVIMIZ!’   23:45   CHP’DEN MERSIN TABIP ODASı’NA KRITIK ZIYARET: SAĞLıKTA ÇÖZÜM MASAYA YATıRıLDı!   23:38   YENIŞEHIR’DE ESNAFıN NABZı CHP İLE ATTı: ‘GEÇIM DERDI TEK GÜNDEM!’   19:12   ZEYDAN KARALAR’DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTıRMA KARARıNıN 2 AY DAHA UZATıLMASıNA TEPKI   19:10   EMEKLILER DERTLI: "KURBAN KESEMIYORUZ, TORUNUMUZA HARÇLıK VEREMIYORUZ’”   19:09   BURCU KÖKSAL’A YAKıNLıĞıYLA BILINEN CHP AFYONKARAHISAR MERKEZ İLÇE BAŞKANı MURAT ALBAYRAK GÖREVDEN ALıNDı   13:05   İNGILTERE’DE YEREL SEÇIMLERDE GÖÇMEN KARŞıTı REFORM UK BIRINCI PARTI OLDU   13:03   AFIFE TIYATRO ÖDÜLLERI 28. KEZ SAHIPLERINI BULDU   09:30   MERSIN’DE HAYAT DEĞIŞTIREN DOKUNUŞ: ÜCRETSIZ EĞITIMLE HEM ÜNIVERSITE HEM MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   09:10   MERSIN’DE YENI NESIL İSTIHDAM DEVRIMI: ’GARAJ’ VE ’KAMPÜS’ KAPıLARıNı AÇıYOR!   07:28   TARSUS’TA YENI DÖNEM: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN ‘HALK SAĞLıĞı’ MESAJı VE DEV YATıRıM HAMLESI!   06:20   CHP LIDERI ÖZEL’DEN MERSINLI ODA BAŞKANLARıNA JEST: YENIŞEHIR İLÇE ÖRGÜTÜ SAHAYA İNDI!   23:50   CHP YENIŞEHIR HEYETI’NDEN TÜM EMLAKÇıLAR ODASı’NA ZIYARET   18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"   18:15   BARıŞ ANNELERI HEYETI, ADALET BAKANLıĞı’NA İMRALı ADASı’NDA ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN DILEKÇE VERECEK   18:14   BAHÇELI’NIN ÖCALAN IÇIN "KOORDINATÖR" ÖNERISI... İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "REZILLIĞIN DIK ALASı"   18:13   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BU SÜREÇTE ATıLACAK EN ÖNEMLI ADıMLARDAN BIRISI, KAYYUM YASASıNıN LAĞVEDILMESIDIR   18:12   EKREM İMAMOĞLU: "BIZIM KıZıLELMA’MıZ TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’DIR"  
 
     
   

Ali Mahir Başarır: " Hukuk tanımazlığınıza ve adalet bilmezliğinize mutlaka son vereceğiz"


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ`a yapılan bu hukuk dışı operasyon, adaletin AKP`nin elinde bir siyasi silaha dönüştüğünü bir kez daha kanıtlamıştır. Hukuk tanımazlığınıza ve adalet bilmezliğinize mutlaka son vereceğiz" dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2025 Salı 22:08   Okunma : 651

(ANKARA) - CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ`a yapılan bu hukuk dışı operasyon, adaletin AKP`nin elinde bir siyasi silaha dönüştüğünü bir kez daha kanıtlamıştır. Hukuk tanımazlığınıza ve adalet bilmezliğinize mutlaka son vereceğiz" dedi.
 
CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Başarır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 
  
"Cumhurbaşkanına hakaret` diyerek restoranda gözaltına al, Ankara`dan İstanbul`a getir, ardından dosyası bile hazır olmayan bir suç uydurup ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik` ile tutukla! Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ`a yapılan bu hukuk dışı operasyon, adaletin AKP`nin elinde bir siyasi silaha dönüştüğünü bir kez daha kanıtlamıştır. Hukuk tanımazlığınıza ve adalet bilmezliğinize mutlaka son vereceğiz!"
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA