29 Ekim 2026 Perşembe

19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’   19:04   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN: ’CUMHURIYET COŞKUSU MAHALLELERIMIZDEN SOKAKLARıMıZA YAYıLıYOR’   19:01   ATAHAN KAYTAŞ: ‘CUMHURIYET, GENÇLIĞIN İNANCı VE GELECEĞIN GÜVENCESIDIR’   18:58   ERCAN MUTLUAY’DAN 29 EKIM MESAJı: ‘CUMHURIYET, ORTAK GELECEĞIMIZIN EN KıYMETLI MIRASıDıR’   18:56   KADIR ÖZCAN: ’EKONOMIK VE SOSYAL KALKıNMANıN TEMELI CUMHURIYET İLKELERIDIR’   18:54   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANı CUMALI AKBAŞ: ’CUMHURIYET MEŞALESI TOROSLAR’ıN ZIRVESINDE DAIMA YANACAK’   18:53   GÜROL AKBAŞ’TAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, GÜÇLÜ TÜRKIYE VE AYDıNLıK GELECEĞIMIZIN TEMINATıDıR’   17:56   SÜMER :‘CUMHURIYET SADECE BIR MIRAS DEĞIL, AKLıN VE BILIMIN ÖNCÜLÜĞÜNDE BIR AYDıNLANMA YÜRÜYÜŞÜDÜR’   20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!  
 
     
   

"Mezitli Belediyesi, Yangın Farkındalığını Zirveye Taşıyor: Vatandaşlar Tatbikatla Eğitim Aldı!"


Mezitli Belediyesi, son dönemde ülke genelinde artan yangın olaylarına karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla kapsamlı bir yangın semineri düzenledi.

 

Tarih : 30 Ocak 2025 Perşembe 22:02   Okunma : 4564

Mezitli Belediyesi, son dönemde ülke genelinde artan yangın olaylarına karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla kapsamlı bir yangın semineri düzenledi. Mersin İtfaiyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, yangın güvenliği konusunda büyük bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Seminerde, yangın anında doğru müdahaleden yangın tüplerinin kullanımına, panik anında yapılması gerekenlerden kurtarma süreçlerine kadar geniş bir konu yelpazesi ele alındı. Katılımcılara teorik bilgilendirme yapıldıktan sonra, Mezitli Belediyesi binası önünde heyecan verici bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Mersin İtfaiyesi ekiplerinin gözetiminde, vatandaşlar kontrol edilen bir yangını söndürme işlemini bizzat deneyimledi.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer de tatbikatta yer alarak, yangın güvenliğinin önemine vurgu yaptı. Başkan Tuncer, "Yangına karşı alınacak tedbirler ve hızla müdahale etmek, hayati derecede önemli. Bu bilinçlendirme çalışmalarımızı daha da genişletip sürdüreceğiz," diyerek, yangın güvenliğine olan bağlılıklarını yineledi.

Mezitli Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik, hem yangın güvenliği konusunda farkındalık yaratmak hem de vatandaşlara pratikte nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretmek için önemli bir adım oldu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA