10 Ekim 2026 Cumartesi

11:59   YENİ PARTI LIDERI ÖZGÜR ÖZEL TARSUS CEZAEVINDE...   11:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ DÜNYASıNA DEV DESTEK: ’DIJITAL LIDERLER GELIYOR’   20:21   MERSIN’DE İLHAM VEREN BAŞARı: FESTIVAL STANDıNDAN DÜKKAN SAHIBI OLMAYA UZANAN KADıN GIRIŞIMCI HIKAYESI   20:13   AKDENIZ’DE ÇEVRE DOSTU DÖNÜŞÜM: YıPRANAN KONTEYNERLER YENILENIYOR, ESKILER GERI KAZANıLıYOR!   19:57   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN DEV GÖSTERI: GISELLE BALESI 10 EKIM’DE SAHNELENECEK   17:39   MERSIN’DEN DÜNYA GASTRONOMISINE DEV ADıM: AKDENIZ İÇIN ORTAK GıDA ÇAĞRıSı   20:13   ‘MERSIN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKıYOR’    16:10   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE SANDıK MESAISI: VAHAP SEÇER’IN TUTUKLANMASıNıN ARDıNDAN YENI BAŞKAN VEKILI 15 EKIM’DE SEÇILIYOR   16:05   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KıRSALDAKI KıZ ÇOCUKLARı VE ANNELERINE PSIKOSOSYAL GÜÇLENDIRME EĞITIMI   15:46   MERSIN BAROSU’NDAN 3 BELEDIYE BAŞKANı İÇIN SERT TUTUKLAMA TEPKISI: ’HUKUK SIYASETE ALET EDILEMEZ!’   15:40   BOZYAZı’DA ULAŞıM DEVRIMI: 14 KILOMETRELIK GRUP YOLU ASFALTLANDı!   15:35   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU’NDAN ADAYLıK TARTıŞMALARıNA FıRTıNA GIBI YANıT: ’KANUNI OLABILIR AMA MEŞRU DEĞIL!’   14:28   İBB DAVASı’NDA 94. GÜN: SILIVRI’DEKI YENI DURUŞMA SALONUNDA KRITIK ESENYURT GELIŞMESI!   11:05   FARE İSTILASı, POLISLE ÇATıŞMA VE BÜYÜYEN ÖFKE! FRANSA ÖĞRENCI EYLEMLERIYLE SARSıLıYOR   09:59   MERSIN’DE ANNELER VE ÇOCUKLAR İÇIN ÜCRETSIZ GELIŞIM FıRSATı: OYUN ATÖLYELERI DEVAM EDIYOR!   07:53   ÖSYM SON DAKIKA DUYURDU: 2026-KPSS LISANS SıNAV SONUÇLARı AÇıKLANDı! İŞTE SONUÇ SORGULAMA EKRANı   20:24   TUNCER BAKıRHAN’DAN SERT VURGUN ÇıKıŞı: ’20 MILYAR DOLAR GITTI, SPK BAŞKANı HALEN GÖREVDE!’   19:01   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SIVIL SIYASET VE DıŞ POLITIKA RESTI: ’MILLI İRADE HıRSıZLıĞıDıR!’   18:57   ANAYASA MAHKEMESI’NDEN YEREL MAHKEMEYE SERT İHTAR: "AYM KARARLARıNı UYGULAMAMA YETKISI YOK!"   10:20   MERSIN’DE DEPREM: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER VE 2 İLÇE BAŞKANı TUTUKLANDı!  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin ulaşım altyapısını daha sürdürülebilir ve erişilebilir hale getirmek için çalışmaya devam ediyor.

 

Tarih : 4 Şubat 2025 Salı 09:36   Okunma : 1065

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, belli bir program dahilinde hem merkezde hem ilçelerde yol çalışmalarını sürdürüyor. Sürüş ve trafik güvenliğini hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturmak için asfalt faaliyetlerine devam eden ekipler, bu kez de Silifke ilçesinde Tosmurlu Mahallesi`nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi`nde ve Metin Mertol Kabal Caddesi`nde ikişer kilometrelik sıcak asfalt serimi işlemi gerçekleştirdi. Faaliyetler kapsamında ekipler, toplamda 10 bin ton sıcak asfalt serimi yaparak yolları yeniledi.

Ağır tonajlı araçların sık kullandığı ve yoğun trafik akışı sebebiyle Organize Sanayi Bölgesi`nde deforme olan yolu daha dayanıklı hale getiren ekipler, altyapı çalışmaları sebebiyle çökmeler ve bozulmalar meydana gelen Metin Mertol Kabal Caddesi`nde ise yolu sıcak asfaltla buluşturarak yeni bir görünüme kavuşturdu.

“Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve konforu için çalışmaya devam ediyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı`nda Silifke Şantiye Sorumlusu olarak görev yapan Özgün Taş, yapılan yol çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Tosmurlu Mahallesi`nde yer alan Silifke Organize Sanayi Bölgesi`nde, aynı zamanda Gazi Mahallesi`nde yer alan Metin Mertol Kabal Caddesi`nde ise altyapı çalışmaları sonrası tahrip olan yolda da iki kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizde vatandaşların daha huzurlu, konforlu ve rahat bir ulaşım sağlaması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

“Yolumuz çok güzel ve otoban yolu gibi oldu”

Silifke Organize Sanayi Bölgesi`nde Başkan Vekili ve iş adamı Özcan Pişirgen, yapılan yol çalışmalarının beklentilerinin oldukça üzerinde olduğunu dile getirerek, “Önceki yönetimlerde asfalt döktürmek için bayağı bir çaba sarf ettik, yapacaklardı ama yapmayı aksattılar. İyi ki yapmamışlar. Çünkü mevcut yolun yarısı betondu ve onu kaldırmadan üstüne asfalt dökeceklerdi. Onun dayanıklılık süresi altı aydan fazla olmazmış. Şimdi ise, çok güzel ve neredeyse otoban yolu gibi oldu. Büyükşehir Belediye Başkan`ımız Vahap Seçer`e ve Silifke Belediye Başkanı`mız Mustafa Turgut`a teşekkür ediyorum. Bize iş birliği ile böyle bir eser bıraktılar” diye konuştu.

“Uçak kalkacak olsa yolumuz bu yoldan kalkacak kadar güzel oldu

Göksu Mahalle Muhtarı Ahmet Serin, Metin Mertol Kabal Caddesi`nin Alparslan Türkeş Bulvarı ile Demokrasi Parkı`nı birbirine bağlayan 2 mahallenin birleşiminde yer alan önemli bir cadde olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer`e mahallemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız, bize verdiği sözlerin hepsini yerine getirdi. Altyapı çalışmalarından dolayı yolumuz bozulmuştu. Şimdi en güzel şekilde çalışmalarla yenilendi ve çok memnunuz. Uçak kalkacak olsa yolumuz bu yoldan kalkacak kadar güzel oldu” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA