25 Ağustos 2026 Salı

19:43   CHP’LI GÜLCAN KıŞ VERILERI AÇıKLADı: DERDEST İCRA DOSYASı SAYıSı 26 MILYONA ULAŞTı   10:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SANAYIYE DEV ASFALT HAMLESI: 3 BIN 200 TON SıCAK ASFALT SERILDI   10:48   AİHM’DEN OSMAN KAVALA HAKKıNDA KRITIK KARAR: GÖZLER YARıN STRAZBURG’A ÇEVRILDI!   10:45   EKREM İMAMOĞLU’NDAN CEZAEVINDEN DIKKAT ÇEKEN YAZı: ’TÜRKIYE HANGI ŞAFAĞA BAKACAK?’   09:57   SÜRÜCÜLER DIKKAT! BU GECE YARıSı DEV ZAM GELIYOR: BENZIN VE MOTORINDE İKINCI DALGA ALARMı!   09:45   UZUNCABURÇ’TA 2 BIN 300 YıLLıK TARIH TURIZMLE CANLANıYOR: ARKEOKÖY PROJESI’NDE İLK ETAP TAMAMLANDı   01:18   FILENIN SULTANLARı DURDURULAMıYOR!   23:29   1550 RAKıMDA YÖRÜK BULUŞMASı   19:57   ÖZGÜR ÖZEL, TRABZON’DA... ÖZEL: “FıNDıK VE ÇAYDA DÜNYA DEVLERI YERINE KARADENIZLI ÜRETICIYE ALAN AÇıLMASı EN SAMIMI TAAHHÜDÜMÜZ"   19:55   CHP YDK BAŞKANı POLAT: PARTIMIZI ÜÇÜNCÜ KEZ AYAĞA KALDıRACAĞıZ   19:52   NARIN GÜRAN CINAYETININ 2’NCI YıLı… BABA ARIF GÜRAN: BUGÜN BIZIM IÇIN KıYAMETTIR... BENIM KıZıMıN KANı YERDEDIR.   14:55   MEZITLI’DE 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA ÜCRETSIZ GÖZ TARAMASı   14:51   TGC: GAZETECILIK ’DÜRBÜNLE’ YAPıLMAZ, AKREDITASYON AYRıMCıLıĞıNA SON VERILMELI   14:50   GAZILER KURTULUŞ PARKı’NDA EYLEMLERINE DEVAM EDIYOR... ÇERÇIOĞLU: BIZ PARK PARK DOLAŞıRSAK ANKARA’NıN HER TARAFıNı BARIKATLARLA Mı KAPATACAKSıNıZ?   13:34   BAHÇELI’DEN İSRAIL’E KARŞı ‘ANKARA DEKLARASYONU’ VE ‘İSLAM BARıŞ GÜCÜ’ ÇAĞRıSı   13:28   MENTEŞE BELEDIYE BAŞKANı ARAS, CHP’DEN ISTIFA EDEREK YENİ PARTI’YE KATıLDı   13:27   ÖZGÜR ÖZEL TRABZON’DA: "YENİ PARTI’YI BIR PARTIMIZ OLSUN DIYE DEĞIL, IKTIDAR OLSUN DIYE KURDUK"   15:42   GALATASARAY, ALEKSEI BATRAKOV IÇIN RESMI GÖRÜŞMELERE BAŞLADı   15:41   DEM PARTI’DEN “DIYARBAKıR’DA DÖRT BELEDIYE EŞ BAŞKANı GÖREVDEN ALıNDı” HABERLERINE YALANLAMA   15:37   İBB DAVASı’NDA 68’INCI GÜN... ERDAL CELAL AKSOY: “O TARIHTE İSTANBUL’DA DEĞILDIM”  
 
     
   

Mardin’de 16 yaşındaki Melek Ayhan’dan günlerdir haber alınamıyor. Nazmiye Ayhan: "Her yerde seni arıyorum kızım"


Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşayan Yusuf ve Nazmiye Ayhan çifti, 16 yaşındaki kızları Melek Ayhan’dan cumartesi gününden bu yana haber alamıyor. Anne, baba ve kardeşleri ailenin en küçük çocuğu olan Melek’i Mardin’in birçok noktasında aradı ancak herhangi bir sonuca ulaşamadı.

 

Tarih : 9 Ocak 2026 Cuma 16:11   Okunma : 825

Mardin Artuklu'da ikamet eden Ayhan ailesi, 16 yaşındaki kızları Melek Ayhan'ın kaybolmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ile Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulundu. Olayla ilgili resmi birimlerce başlatılan arama ve soruşturma sürüyor. Kayıp kızın annesi Nazmiye Ayhan, yaşadıkları süreci gözyaşları içinde şöyle anlattı:

"Melek neredesin, Melek? Gel artık, Allah rızası için Melek, gel artık, kurban olayım sana. Melek, sen neredesin? Çık, çık piyasaya; ben sana bir şey söylemem. Melek, yeter ki bileyim sağsın kızım. Gel Allah rızası için. Neredeysen korkma, hiç kimseden korkma. Her yerde seni arıyorum kızım. Her yerde baban, ben, kardeşlerin seni aramadık bir yer bırakmadık. Emniyet arıyor seni, nerede olursa olsun seni bulurlar. Ama gel, ben seni göreyim, sağ olduğunu bileyim. Melek neredesin, gel kurban olayım sana anne. Bir şey demem. Yine de diyorum; tamam, herkes kaçıyor, herkes evleniyor, ben bir şey demem. Yeter ki ben bileyim sağ olduğunu."

Anne Nazmiye Ayhan, kızının cumartesi günü saat 17.00 ile 18.00 arasında kaybolduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kızım kayıp. Her yeri arıyoruz; Emniyet arıyor, Başsavcı arıyor, Çocuk Şube arıyor. Yani her yer arıyor ama bulamıyorum. Allah rızası için görenler, kim görmüşse, kim duymuşsa kızımı bulsun, bana getirsin. Ben onlara hiçbir şey yapmam. Sadece kızımı getirsinler. Sağ olduğunu bilmek istiyorum. 5 gündür, 6 gündür ne yiyoruz ne içiyoruz. Sabah şafak sökene kadar oturuyoruz, ağlıyoruz. Oradan oraya gidiyoruz. Başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Biz hamama gittik; o gelmedi. Babası işten saat 3’te geldi eve, kız evdeydi. 4,5, 5, 6 bu saatler arasında kayboldu."

Kızının kendi isteğiyle gitmiş olabileceğini ya da zorla alıkonulmuş olmasından endişe duyduğunu dile getiren anne, şunları kaydetti:

"Belki olabilir, korkmuş. Belki biri onu tutmuş, zorlamış ya da başına bir şey gelmiş. Ne olursa olsun ben kızımın arkasındayım. Kızım sağ olsun, bileyim yeter. İsterse ne yaparsa yapsın, ben onun peşindeyim. Cumhurbaşkanına kadar gider, kızımı bulurum. Telefonu vardı, kartını 5-6 ay önce kırmıştı, atmıştı. Sadece WhatsApp’ta mesajlaşıyordu sürekli. Ama kim olduğunu bilmiyorum."

Ayhan ailesi, Melek Ayhan’ı gören ya da yerini bilenlerin güvenlik güçlerine ya da aileye bilgi vermesini istedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA