28 Eylül 2024 Cumartesi

21:24   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "MEDAWAR ÖDÜLÜNE LAYıK GÖRÜLEN MEHMET HABERAL HOCAMıZı TEBRIK EDIYORUM"   18:36   KıLıÇDAROĞLU`NA ÇUBUK`TAKI LINÇ GIRIŞIMI: “YAKıN O EVI” DIYE BAĞıRAN SEVIM GÖLYERI`NE 5 YıL 10 AY HAPIS CEZASı   16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   16:12   GAZETECI FARUK ZABCı VEFAT ETTI   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:10   AKDENIZ’DE DÜNYA TEMIZLIK GÜNÜ KAPSAMıNDA, MAHALLELERDE TEMIZLIK KAMPANYASı BAŞLATıLDı   15:07   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, MIÇOTAKIS`LE GÖRÜŞMESINDE TÜRK KARASULARı IHLALLERININ GÜNDEME GELDIĞINI SÖYLEDI   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"  
 
     
   

BARIŞ KARADENİZ`DEN DİDİMLİ BALIKÇILARA: "CHP İKTİDARINDA SİZLERİN BÜTÜN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun talimatı ile Denizcilik, Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Saha Programı Başkanlığı görevine getirilen ve Türkiye`nin dört bir yanında balıkçılar ile buluşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Didim`e geldi. Didimli balıkçılarla buluşan Karadeniz, “CHP iktidarında sizlerin bütün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

 

Tarih : 13 Mart 2022 Pazar 21:43   Okunma : 621

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun talimatı ile Denizcilik, Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Saha Programı Başkanlığı görevine getirilen ve Türkiye`nin dört bir yanında balıkçılar ile buluşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Didim`e geldi. Didimli balıkçılarla buluşan Karadeniz, “CHP iktidarında sizlerin bütün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Denizcilik, Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Saha Programı Başkanı olarak görevlendirilen ve Kabotaj Bayramı`nda Samsun`dan denize açılan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Aydın`da, CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız`la birlikte balıkçılar ve su ürünleri sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Kuşadası`nda düzenlenen programın ardından Didim`e gelen Karadeniz, burada Akbük Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Celalettin Erol ve kooperatif üyeleri ile toplantı düzenledi. Toplantıya milletvekillerinin yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda balıkçı esnafının sorunları ve talepleri dinlenerek çözüm noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

“CHP İKTİDARINDA SİZLERİN BÜTÜN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

CHP iktidarında Türkiye`de esnafın sorunlarının çözüleceğini, denizcilik sektörünün yeniden ayağa kaldırılacağını söyleyen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun talimatı doğrultusunda Kabotaj Bayramı`nda başladığımız toplantılarımız kapsamında bugün Aydın`a geldik. Ben de aynı zamanda kayıtlı bir balıkçıyım ve sizlerin sorunlarını yakından takip eden, yaşayan bir kişiyim. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde balıkçı esnafımızın yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmak, sizlerin derdine derman olmak için yola çıktık. Ülke genelindeki tüm balıkçı barınaklarında görüşmelerimizin sona ermesinin ardından bir çalıştay yapacağız ve sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. CHP iktidarında sizlerin bütün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

“BALIKÇI ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Didim`de önemli bir yere sahip olan balıkçılığı sürdürebilmek, esnafın sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için çalışmaların süreceğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Güzide kentimiz Didim`de balıkçılığın yeri çok önemli. Nüfusun önemli bir kısmı balıkçılık ile geçimini sağlıyor ve bu esnafımızın sorunları aşikâr. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu talimatı ve Sayın Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz`in gayreti ile gerçekleştirilen bu toplantılar, buluşmalar gerçekten çok önemli. Cumhuriyet Halk Partisi, dün olduğu gibi bugün de esnafın yanında, yarın da yanında olmaya devam edecek. Bizler de Didim Belediyesi olarak, balıkçı esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA