21 Eylül 2024 Cumartesi

16:37   FERNAS MADEN IŞÇILERININ DIRENIŞI DEVAM EDIYOR...   16:17   TOROSLAR BELEDIYESI OKUL KANTINLERINI DENETLEDI   15:55   DİSK, `GELIRDE, VERGIDE, ÜLKEDE ADALET` TALEBIYLE BÖLGESEL MITINGIN IKINCISINI İZMIR`DE YAPTı...   15:24   EĞITIM-SEN MERSIN ŞUBESI: "OKULLARıMıZıN EN TEMEL IHTIYACı OLAN TEMIZLIK VE HIJYEN KONUSU DAHI TASARRUF TEDBIRLERIYLE KıSıTLANıYOR"   15:16   DEPREMDE 19 KIŞIYE MEZAR OLAN FAZILET APARTMANı`NıN FIRARI SANıKLARı AKıN VE FERIHAN YAĞCı, NOTERE GITMIŞ....   14:04   AKDENIZ BELEDIYESI BARıŞ VE KÜLTÜR FESTIVALI BAŞLıYOR   13:16   CHP, TAŞıMALı EĞITIM YÖNETMELIĞINE KARŞı DAVA AÇTı...    11:24   DEPREMDE 63 KIŞININ ÖLDÜĞÜ TUTAR YAPıSı SITESI DAVASıNDA YENI GELIŞME: İNŞAAT MÜHENDISI CÜNEYT AKKAYA`YA TUTUKLAMA KARARı   11:18   AKP`LI ŞAVŞAT BELEDIYESI`NIN 31 IŞÇININ SÖZLEŞMESINI YENILEMEMESINE YÖNELIK TEPKILER SÜRÜYOR... UĞUR BAYRAKTUTAN: "EKMEĞINI EVE GÖTÜREN IŞÇIYLE UĞRAŞıLıR Mı?"   11:11   GÜLCAN KıŞ:`` İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMı, OKULLARDA CIDDI BIR HIJYEN KRIZINE YOL AÇACAK``   11:10   YENIŞEHIR BELEDIYESI`NDEN BISIKLETLI YAŞAMA DESTEK    11:05   NARIN GÜRAN CINAYETI... NARIN`IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KÖYDEKI ÇOCUKLARıN PSIKOLOJIK DURUMUNA ILIŞKIN ÖN RAPOR HAZıRLANDı   10:56   VOLKAN DEMIR: "İSRAIL`E TICARETI ENGELLEMEK YERINE FIRMALARıN FARKLı YÖNTEMLER KULLANMASıNı GÖRMEZDEN GELDILER"   10:54   GÖKHAN GÜNAYDıN, AKP KILIS GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı MUSA KARA`NıN KILIS VALILIĞI`NE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK ATANMASıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   10:27   AK PARTILI MÜTEAHHIT MEHMET ÖZKAN`ıN TAHLIYE EDILDIĞI DAVADA YENI BILIRKIŞI RAPORU: ``YıKıM DEPREMIN BÜYÜKLÜĞÜYLE AÇıKLANAMAZ``   10:12   VAN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ZEYDAN: "DSİ`NIN BU IHMALI, BU DUYARSıZLıĞı KABUL EDILEMEZ"   10:02   DEPREMDE 56 KIŞIYE MEZAR OLAN NILÜFER APARTMANı DAVASıNDA HATAY VALILIĞI`NIN KAMU GÖREVLILERINE SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESINE ILIŞKIN KARARıNA ITIRAZ EDILDI   09:59   ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı ÖZER`DEN HAYıRSEVERLERE ÇAĞRı: "KÜÇÜK ÇıNAR`ıN HAYATA TUTUNMASıNA DESTEK OLUN"   09:54   DEPREMDE 80 KIŞININ ÖLDÜĞÜ YUKARı ŞEHIR KOOPERATIF EVLERI DAVASı... AILELERDEN, AK PARTILI MÜTEAHHIT VE DIĞER SANıKLARıN TUTUKLANMASı IÇIN ÇAĞRı   09:51   ERZURUM`DA ``ŞÜPHELI`` KADıN ÖLÜMÜ… ``İNTIHAR`` ETTIĞI IDDIA EDILEN DILAN YıLDıRıM`ıN ANNESI: ``KıZıM DA BIR `NARIN` OLMUŞTUR, KıZıMA NE OLDU?``  
 
     
   

TUNÇ SOYER: YAPTIĞIMIZ HER ŞEY BU MEMLEKETİN AYDINLIK GELECEĞİ İÇİN


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Anadolu Birliği Derneği`nin temsilcilerini ağırladı. Başkan Soyer, "Bizim burada yaratacağımız barış, kardeşlik ve büyüteceğimiz refah, İzmir`e ve Türkiye`ye örnek olmalı. Yaptığımız her şey sadece İzmir için değil memleketin aydınlık geleceği için” dedi.

 

Tarih : 20 Nisan 2022 Çarşamba 10:07   Okunma : 571

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Anadolu Birliği Derneği`nin temsilcilerini ağırladı. Başkan Soyer, "Bizim burada yaratacağımız barış, kardeşlik ve büyüteceğimiz refah, İzmir`e ve Türkiye`ye örnek olmalı. Yaptığımız her şey sadece İzmir için değil, memleketin aydınlık geleceği için” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve yeni gelen Anadolu Birliği Derneği Başkanı Erhan Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Egemenlik Evi Çetin Emeç Sergi Salonu`ndaki ziyarete yönetim kurulu üyelerinin bağlı bulundukları federasyonlar, iş dünyasının, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.  

TOPLUM DA DOĞA GİBİ

Başkan Tunç Soyer, Anadolu Birliği`nin çok renkli bir yapı olduğuna dikkat çekerek, “Herkes birden çok sivil toplum kuruluşunda ve siyasi partilerde görev yapıyor. Gerçekten çok etkileyici ve zengin bir doku bu. Niye biz, ‘Çok renk, çok ses, çok nefes` demiştik? Doğaya bakın. Eğer biyoçeşitlilik varsa doğa bizim gözümüze güzel görünür. Aynen toplumlar da doğa gibidir. Eğer çok farklı ses, renk varsa toplum güçlüdür. Farklılıkları yok etmiş ve törpülemişse o zaman yoksullaşır. Biz de doğanın bir parçasıyız” dedi.

“FARKLILIKLARDAN BİR ZENGİNLİK ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

Ülkedeki siyasi ortamdan örnekler veren Başkan Soyer, “Bugün Türkiye`nin siyasi arenası farklılıkları budayarak ve sığlaştırarak, tek tipleştirerek, kutuplaştırarak, ötekileştirerek bir yol açmaya çalışıyor kendisine. Oysa binlerce yıllık kadim kültürümüz, o farklılıklarla bizi var etmiş ve dünya medeniyeti haline getirmiş. Siyaset ne yazık ki bu zenginliklerin yok olması üzerine kurulu. Anadolu Birliği işte o yüzden çok heyecan verici bir yapı. Farklılıklardan bir zenginlik ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz” diye konuştu.

“AYDINLIK GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Soyer, şunları söyledi:

“İzmir, İzmir olmanın dışında Türkiye`nin lokomotifi olmuş bir şehir. Türkiye`de her zaman değişim İzmir`den başlamış. O kadar çok ilki var ki İzmir`in Anadolu topraklarında. İlk orkestradan ilk matbaaya, ilk konsolostan ilk futbol takımına, ilk golden ilk hastaneye kadar Anadolu`da ne varsa hepsinin ilkinin büyük çoğunluğu İzmir`den çıkmış. Zenginlik dediğimiz şey bu. O farklı kültürlerin yarattığı refah, zenginlik böyle ortaya çıkmış. İlk kurşun İzmir`de atılmış. Onun için İzmir, kurtuluşun ve kuruluşun şehri olmuş. İzmir, o yüzden sadece İzmir`den ibaret değil. İzmir, bugünün Türkiye`sinde de Türkiye`yi aydınlatacak, umut verecek, ışık verecek, yol gösterecek şehir olmak zorunda. Bizim burada yaratacağımız barış, kardeşlik ve burada büyüteceğimiz refah, burada aydınlatacağımız sokaklar İzmir`e ve Türkiye`ye örnek olmalıdır. Biz, bunu yapmaya talibiz. Yaptığımız hiçbir şey sadece İzmir için değil. Yaptığımız her şey bu memleketin aydınlık geleceği için. Ve bunu yapmaya devam edeceğiz.”

“DESTEKLİYOR, ALKIŞLIYORUZ”

Anadolu Birliği Derneği Başkanı Erhan Kahraman da “Biz, ‘Önceliğimiz İzmir` diyoruz, arkasından ‘ülke` diyoruz. Güzel projeleriniz var. Takip ediyoruz, destekliyoruz, alkışlıyoruz. Yolunuz açık olsun. Bize görev düşerse Anadolu Birliği olarak yanınızdayız. Biz, sizlerle varız, İzmir için varız. Ben, İzmir`de sizinle beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA