11 Ocak 2026 Pazar

17:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 2025 YıLıNDA İKLIM VE SıFıR ATıK YÖNETIMINDE ÖNE ÇıKTı   17:01   TARSUS GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI’NDE HER MALZEME DEĞER KAZANıYOR    16:55   CHP MERSIN İL GENÇLIK KOLLARı: KYK BURSU, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ IHTIYAÇLARıNı KARŞıLAMAK ZORUNDADıR!   16:52   KORAL ÖMÜR’DEN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:47   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:30   MERSINLI EMEKLILERDEN OTURMA EYLEMI   17:05   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:45   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:39   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:32   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı   21:10   CHP 2026’YA VITES YÜKSELTTI: ÖZGÜR ÖZEL’DEN “EN UZUN SEÇIM KAMPANYASı” MESAJı   20:55   SINAN ATEŞ DAVASıNDA KRITIK DURUŞMA: “BU BIR TESADÜF DEĞIL, PLANLı BIR CINAYET”   20:42   MERSIN BAROSU’NDAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “BU BIR MESLEK MESELESI DEĞIL, HUKUKUN YAŞAMA MESELESIDIR”  
 
     
   

MERYAD BAŞKANI COŞKUN DOĞMUŞ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, "Bayramlar, dinî ve millî duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden millî birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir” dedi.

 

Tarih : 1 Mayıs 2022 Pazar 13:10   Okunma : 1205

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, "Bayramlar, dinî ve millî duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden millî birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir” dedi.

Başkan Doğmuş Ramazan bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Doğmuş, "Bu anlamda Ramazan bayramının Mersinli hemşehrilerim, milletimiz ve ülkemiz için dostluğa, barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Bayramın dünyanın dört bir yanında acı çeken başta Müslüman kardeşlerimiz ve soydaşlarımız olmak üzere, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı şu günlerde aziz milletimizi birbirine düşürmek isteyen hiçbir terör örgütüne Allah’ın fırsat vermemesini diliyor, bu uğurda canlarını feda etmiş bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan, Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor, halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA