28 Eylül 2024 Cumartesi

21:24   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "MEDAWAR ÖDÜLÜNE LAYıK GÖRÜLEN MEHMET HABERAL HOCAMıZı TEBRIK EDIYORUM"   18:36   KıLıÇDAROĞLU`NA ÇUBUK`TAKI LINÇ GIRIŞIMI: “YAKıN O EVI” DIYE BAĞıRAN SEVIM GÖLYERI`NE 5 YıL 10 AY HAPIS CEZASı   16:23   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKEVI`NI TÜRGEV VE TÜGVA ILE ILIŞKILENDIRMEK BILGI EKSIKLIĞIDIR”   16:12   GAZETECI FARUK ZABCı VEFAT ETTI   15:55   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARı ZEYBEK VE KARABAT`TAN MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NE ZIYARET…   15:10   AKDENIZ’DE DÜNYA TEMIZLIK GÜNÜ KAPSAMıNDA, MAHALLELERDE TEMIZLIK KAMPANYASı BAŞLATıLDı   15:07   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, MIÇOTAKIS`LE GÖRÜŞMESINDE TÜRK KARASULARı IHLALLERININ GÜNDEME GELDIĞINI SÖYLEDI   14:59   BDDK`NıN KREDI KARTı KARARLARı YENI TARTıŞMALARA YOL AÇTı   14:07   ALI MAHIR BAŞARıR: MEVZUATA UYAN ÖĞRETMENLERIMIZ DEĞIL, ONLARA CEZA KESENLER SORUŞTURULMALıDıR   13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"  
 
     
   

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI ATABAY: “REFAH, ADİL VE GELİŞEN BİR TÜRKİYE İÇİN GELİYOR GELMEKTE OLAN”


CHP`li Belediye Başkanları Çalıştayı`na katılmak üzere Van`a giden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Erciş ilçesinde esnafla bir araya geldi. Daha sonra çalıştaya katılan Başkan Atabay, “Refah, adil ve gelişen bir Türkiye için geliyor gelmekte olan!” dedi.

 

Tarih : 29 Mayıs 2022 Pazar 11:12   Okunma : 645

CHP`li Belediye Başkanları Çalıştayı`na katılmak üzere Van`a giden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Erciş ilçesinde esnafla bir araya geldi. Daha sonra çalıştaya katılan Başkan Atabay, “Refah, adil ve gelişen bir Türkiye için geliyor gelmekte olan!” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun önderliğinde Van`da düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı başladı. Türkiye`nin dört bir yanından gelen 11`i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 CHP`li belediye başkanının katıldığı programda Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da yer aldı.

“BİZ, KARDEŞ TÜRKİYE`Yİ KURACAK VE ÜLKEMİZİ REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ”

Üç gün sürecek çalıştayın ilk gününde Van`ın Erciş ilçesinde esnaflarla bir araya gelen Başkan Atabay, vatandaşların ve işletmecilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın her geçen gün artan hayat pahalılığından muzdarip olduğunu, geçim derdinin her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Atabay, “Yaşadığımız ekonomik bunalımın sosyal hayata etkisini gözlemlediğimiz Erciş`te, değerli esnafımızla dertleştik, yurttaşlarımızın sorunlarını dinledik. Biz, kardeş Türkiye`yi kuracak ve ülkemizi refaha kavuşturacağız. Ercişli vatandaşlarımıza misafirperveliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“TARİHİ GÜZELLİKLERİMİZ EŞSİZ ZENGİNLİKLERİMİZDİR”

Başkan Atabay, esnaf ve vatandaşlarının ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Akdamar Kilisesi`ni ziyaret etti. İnanç turizminin önemli merkezlerinden Van Gölü`ndeki Akdamar Adası`nda bulunan kilisede incelemelerde bulunan Başkan Atabay, “Tarihi güzelliklerimiz eşsiz zenginliklerimizdir” dedi ve gezi için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu`na teşekkür etti.

Çalıştayın ikinci günü, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun`un açılış konuşması ile başladı. Yaklaşan genel seçimler ile ilgili yol haritasının ele alındığı çalıştay, “Geliyor Gelmekte Olan” ve “Bizim Belediye Başkanları Van`da” sloganları ile sürdürüldü. Çalıştayı yakından takip eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Genel Başkan Yardımcıları tarafından düzenlenen “Genel Merkezin seçim hazırlıkları seçime giden süreçte belediyelerin rolü” başlıklı panele de katıldı.

“BU ÇALIŞTAY, KARANLIĞIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ GÜZEL ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARI İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR”

Aydınlık Türkiye`nin geleceği için çalıştaya katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay çalıştayda yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu`nun önderliğinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün çizdiği yolda Türkiye Cumhuriyeti için çalışan partimizin tüm unsurları ile iktidara yürüyoruz. Genel seçimler öncesi gerçekleştirilen bu çalıştay, karanlığın hüküm sürdüğü güzel ülkemizin aydınlık yarınları için çok değerlidir. Bizler de burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bizim yolumuz, umudun ve aydınlık Türkiye`nin yoludur. Çalıştay boyunca, hizmet görevini üstlendiğimiz kentlerimizi daha ileri taşıyacak projelerimiz hakkında, değerli meslektaşlarımla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Refah, adil ve gelişen bir Türkiye için geliyor gelmekte olan!” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA