26 Haziran 2024 Çarşamba

14:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN BAHÇELI`YE GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: "DEDAŞ`ıN ŞANLıURFA`YA ETTIĞINI KIMSE ETMIYOR"   14:16   AYLIN NAZLıAKA: "GEÇTIĞIMIZ ÜÇ GÜN IÇERISINDE SEKIZ ILDE DOKUZ KıZ KARDEŞIMIZ KATLEDILDI"   13:48   DEVLET BAHÇELI`DEN SINAN ATEŞ DAVASı AÇıKLAMASı...   13:41   BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ VAKFı`NDAN TREVOR TIMM JULIAN ASSANGE SERBET BıRAKıLMASı SONRASı AÇıKLAMA YAPTı   13:31   DEVLET BAHÇELI, GRUP TOPLANTıSı SONRASı RAHATSıZLANDı   13:18   MHP`LI SEMIH IŞıKVER`DEN ELAZıĞ`DAKI ÇIMENTO FABRIKASıYLA İLGILI AÇıKLAMA   10:58   WIKILEAKS`IN KURUCUSU JULIAN ASSANGE ABD`YLE ANLAŞMA SONRASı SERBEST KALıYOR   10:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ’DAN KADıN KOLLARı GENEL KURUL SEÇIMI TEBRIK MESAJı   09:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, SıCAK HAVALARA KARŞı UYARDı   16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:26   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT`TEN İKTIDARıN DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıN AÇıKLAMALARıNA TEPKI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:55   DEM PARTI, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDA ZARAR GÖREN BÖLGELERIN AFET BÖLGESI İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   13:08   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIME GIDIYOR....   
 
     
   

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ, KENTE 5 BİN METREKARELİK BİSİKLET EĞİTİM PARKI KAZANDIRDI


Mersin Yenişehir Belediyesi, yeşil alan projelerine bir yenisini daha ekledi. 5 bin metrekarelik alandan oluşan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı ile Mersinli vatandaşlara hem keyifli bir vakit geçirme alanı hem de bisikletseverlere tam donanımlı bir eğitim parkı imkanı sunuldu. 

 

Tarih : 11 Ağustos 2023 Cuma 14:30   Okunma : 420

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeşil alan projelerine bir yenisini daha ekledi. 5 bin metrekarelik alandan oluşan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı ile Mersinli vatandaşlara hem keyifli bir vakit geçirme alanı hem de bisikletseverlere tam donanımlı bir eğitim parkı imkanı sunuldu. 

Mersin Yenişehir Belediyesi, Fuat Morel Mahallesi’ndeki Vali Hüseyin Aksoy Caddesi üzerinde bulunan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı’nı tamamladı. Park ile Yenişehir’deki yeşil alan sayısı artırılırken bisiklet sporunun yaygınlaşmasına da katkı sağlanması hedefleniyor. Park yalnızca bisiklet sürmeyi öğrenmek isteyenler için değil, ailelerin hoşça vakit geçirmesi için de uygun bir mekan olarak tasarlandı.

Parkın içerisindeki bisiklet yolları, farklı zorluk seviyelerine sahip parkurlarla donatıldı. Bu sayede hem çocuklar hem de yetişkinler, bisiklet sürme becerilerini geliştirme ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı bulacak. 

Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı`nın kente hayırlı olmasını dileyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şunları kaydetti:

“Yenişehir’imizi yeşil alanları ve spor olanaklarıyla daha da zenginleştiriyoruz. Bu parkımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilecekleri özel bir alan olacak. Ve bisiklet tutkunlarının da uğrak noktası haline gelecek. Yeşil alanların artması, şehrimizin yaşam kalitesini yükseltirken aynı zamanda sağlığımıza da katkı sağlıyor. Hep birlikte daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel park için emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kentimize hayırlı olsun.”



Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA