14 Haziran 2024 Cuma

17:06   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ; “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   17:03   TARSUS’TA KARNE HEYECANı: BAŞKAN BOLTAÇ ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   17:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   16:57   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   16:54   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI`NDEN SAHILLERDE ÜCRETSIZ ŞEZLONG VE ŞEMSIYE HIZMETI   14:27   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı, 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   14:04   SILIFKE BELEDIYESPOR, TENIS BAHAR TURNUVASı DÜZENLEDI   13:04   AYŞE ATEŞ`TEN, TUNÇ VE YERLIKAYA`YA AÇıK MEKTUP   10:16   MERSIN`DE “DENIZ KAPLUMBAĞALARıNıN UYDU ILE İZLENMESI PROJESI” HAYATA GEÇIRILDI    10:12   GAMZE AKKUŞ İLGEZDI: "EMEKLI MAAŞıYLA BıRAKıN KURBANı, SEBZE VE MEYVE BILE ALıNAMıYOR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, `AFET VE İMAR ÇALıŞTAYı` DÜZENLEDI   15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören çocuklarla bir araya geldi. Çocukların sevincine ortak olan Eş Başkanlar, özel durumu olan çocuklar ve ailelerinin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

 

Tarih : 22 Nisan 2024 Pazartesi 17:10   Okunma : 412

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören küçük çocukların katıldığı bir buluşma gerçekleşti. Eş Başkanlar Arslan ve Sarıyıldız’ın da katıldığı etkinlikte, kukla gösterisi düzenlendi, gitar çalan çocuklar dünya barışı ve kardeşliğe özlemi anlatan şarkılar söyledi. Ankara havalarına da eşlik eden çocuklar ve aileleri mutlu dakikalar geçirirken, Eş Başkanlar da çocuklara hediyeler vererek sevinç ve mutluluklarına ortak oldu. Etkinlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırlanan bir pasta da kesildi.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜ BİR GELECEK HEPİMİZİN ÖZLEMİ”

Buluşmada ailelere hitap eden Eş Başkan Sarıyıldız; “Akdeniz Belediyesi olarak çocuklarımızın yararına bu tarz etkinlikler düzenleyip, yüzlerindeki tebessümü arttırmak bizleri çok mutlu etti. Bugün 23 Nisan, siz çocuklarımızın bayramı, kutlu olsun. Çocuklarımızın yüzünün güldüğü, daima mutlu oldukları bir gelecek hepimizin özlemi ve tahayyülüdür. Bizler de bu amaçla çocuklarımızın yanında olacağız. Sağlık sorunları ile uğraşan çocuklarımıza ve ailelerine elimizden gelen her türlü maddi manevi desteği sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“ÖZEL DURUMU OLAN ÇOCUKLARIMIZIN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ”

Eş Başkan Nuriye Arslan da etkinlikte yaptığı konuşmada, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Arslan; “Anneler için dünyada en değerli şey çocuklarının sağlığıdır, onların güvenli bir geleceği olmasıdır. Elbette belediye olarak özel durumu olan sevgili çocuklarımıza, belediyemizin tüm imkanlarını sunacağımızı bir kez daha belirtmek isterim. Hep birlikte çocuklarımız için daha sağlıklı, güvenli, çok daha güzel ve yaşanılabilir bir dünya oluşturmak için uğraşmalıyız. Rabbim, sağlık sorunu yaşayan bütün çocuklarımıza şifalar, anne ve babalarına da güç versin.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA