30 Haziran 2024 Pazar

18:17   TORBALı`DAKI PATLAMA... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY AÇıKLAMA YAPTı   17:58   CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGI...   17:40   İZMIR TORBALı`DAKI PATLAMAYLA İLGILI ADLI SORUŞTURMA BAŞLATıLDı...   17:06   BAKAN YERLIKAYA, TORBALı`DAKI PATLAMA ANıNA İLIŞKIN GÖRÜNTÜLERI PAYLAŞTı   16:54   İZMIR TORBALı`DA PATLAMA...    14:04   MILLI SAVUNMA BAKANLıĞı: 7 PKK/YPG`LI TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:23   CHP MILLETVEKILI SARı`DAN ASGARI ÜCRET AÇıKLAMASı   12:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN ÜRETICIYE DESTEĞI SÜRÜYOR   09:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı YARıN BAŞLıYOR   16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Kültür Sanat Evlerinde Yılsonu Etkinlikleri Sürüyor


Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan; Huzurkent Bahşiş ile Adnan Menderes Mahallelerinde hizmet veren Kültür ve Sanat Evleri’ni ziyaret ederek kursiyer kadınların yılsonu etkinliğine katıldı, kreş ve oyun sınıfına katılan minik çocukların heyecanını paylaştı.

 

Tarih : 28 Haziran 2024 Cuma 14:19   Okunma : 452

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı kültür ve sanat evleri üretmeye, biçki, dikiş ve nakış, takı tasarım, kuaförlük ve daha birçok alanda Akdenizli kadınları sosyal ve ekonomik hayata katmaya devam ediyor.

Huzurkent Bahşiş ile Adnan Menderes Mahallelerinde hizmet veren Kültür ve Sanat Evleri’ni ziyaret eden Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ve Meclis üyeleri, kursiyerlerin yılsonu etkinliği kapsamında ortaya çıkardığı el emeği, göz nuru eserleri inceledi, kreş sınıfındaki miniklerle de yakından ilgilendi.

“Kadınların gücünü bir kez daha gördük”

Ziyaretine ilişkin bir değerlendirme yapan Eş Başkan Nuriye Arslan; “Akdenizli kadınlar, kendi çabalarıyla, el emekleri ve göz nuruyla yaşama tutunmaya çalışıyorlar. Kadınların gücünü bugün burada bir kez daha gördük. Bu da elbette bizim için çok anlamlı ve değerlidir. Biz kadınlar biliyoruz ki toplumda kadınlar hep ötekileştirilmiş, kadının emeği görülmemiş ve karşılığını da ne yazık ki alamamıştır” dedi.

“Kültür evlerimizin sayısını arttıracağız”

Sözlerini; “Hem ilkesel olarak kadın eşitliğini esas aldığımız bir noktadan hareketle hem de belediye olarak görevimiz gereği, kadın emeğini ortaya çıkarıp görünür kılan, kadın emeğinin hak ettiği değeri alması için elimizden gelen çaba ve mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz” şeklinde sürdüren Eş Başkan Arslan; “Kültür ve Sanat Evlerimize gelen kadınlarımız, burada öğrendikleri mesleki eğitim ve beceriler sayesinde aile bütçelerine bir nebze katkı sağlıyor. Bundan sonraki süreçte de mahallelerimizin ihtiyacı ve yurttaşlarımızdan gelen talepler üzerine kültür evlerimizin sayısını çoğaltarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA