30 Haziran 2024 Pazar

18:17   TORBALı`DAKI PATLAMA... İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY AÇıKLAMA YAPTı   17:58   CHP`NIN “GEÇINEMIYORUZ” MITINGI...   17:40   İZMIR TORBALı`DAKI PATLAMAYLA İLGILI ADLI SORUŞTURMA BAŞLATıLDı...   17:06   BAKAN YERLIKAYA, TORBALı`DAKI PATLAMA ANıNA İLIŞKIN GÖRÜNTÜLERI PAYLAŞTı   16:54   İZMIR TORBALı`DA PATLAMA...    14:04   MILLI SAVUNMA BAKANLıĞı: 7 PKK/YPG`LI TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:23   CHP MILLETVEKILI SARı`DAN ASGARI ÜCRET AÇıKLAMASı   12:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN ÜRETICIYE DESTEĞI SÜRÜYOR   09:55   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı YARıN BAŞLıYOR   16:05   DEM PARTI MILLETVEKILI ODUNCU`DAN BAKAN ŞIMŞEK`E SESLENDI   16:01   İYİ PARTI’DE BIR İSTIFA DAHA   15:57   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, KENT KONSEYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTıSı`NA KATıLDı   15:47   MEZITLI BELEDIYESI, SOLI POMPEIPOLIS PARKı`Nı YENILEME ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:46   CHP’LI MURAT EMIR’DEN ELEKTRIK ZAMMıNA TEPKI   14:19   AKDENIZ BELEDIYESI KÜLTÜR SANAT EVLERINDE YıLSONU ETKINLIKLERI SÜRÜYOR   14:01   GÜLCAN KıŞ: "MERSIN’DE BALıK ÇIFTLIĞI ISTEMIYORUZ"   11:45   YENIŞEHIR BELEDIYESI’DEN BÜYÜK GERI DÖNÜŞÜM HAREKETI   11:16   BIDEN VE TRUMP, 4 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   11:03   MEHMET ŞIMŞEK`TEN "GRI LISTE" AÇıKLAMASı   09:58   LGS SıNAVı SONUÇLARı AÇıKLANDı  
 
     
   

Silifke Belediye Başkanı Turgut, Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı`na Katıldı


Silifke Kent Konseyi’nin 28 Haziran Cuma günü yapılan başkanlık seçimlerinde, Yasemel Çetin 65 oy alarak yeni başkan seçildi. Divan Başkanlığı`nı Rifat Karaduman, divan üyeliklerini ise Ali Kalın ile Ezgi Erdağ Demirtaş’ın yaptığı Kent Konseyi seçiminde, Harika Levent ve Yasemel Çetin aday olarak yer aldı.

 

Tarih : 28 Haziran 2024 Cuma 15:57   Okunma : 490

(MERSİN)- Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı`na katıldı. Genel Kurul`da Yasemel Çetin, oy çokluğuyla Silifke Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından başlayan seçimlere, İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Mustafa Turgut, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve konseyde oy kullanabilen kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 

Yapılan seçimlerde, yönetim kurulu üyeliklerine Şirvan Şen, Mahmut Ali Selvi, Ali Kalın, Yeşim Altun, Nurettin Ateş, Fatih Küçük ve Ekrem Onur Kozan seçildiler. Başkanlık seçiminde aday olan Harika Levent birinci turda 43, ikinci turda 37, Yasemel Çetin birinci turda 60, ikinci turda 65 oy aldı.

"Silifke`mize hayırlı ve uğurlu olsun"

Belediye Başkanı Turgut, “Kent konseyimizi ve bu konseyde çalışan bütün üyelerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Bağımsız, özgün, demokratik ve siyaset üstü duruşuna saygı duyuyor ve bu özelliğinin bozulmaması için azami dikkati gösteriyoruz. Bu amaçla göreve seçilen Kent Konseyi Başkanımız ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, böyle güzel bir işi başarmak için görev ve sorumluluk bilinciyle genel kurula katılan bütün delegelere teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA