3 Temmuz 2024 Çarşamba

13:41   TARSUS’DA “KÖYDE HAYAT VAR” ETKINLIĞI BAŞLıYOR   13:37   TALAT DINÇER’DEN MERSIN’DE YıKıLAN OKULLAR HAKKıNDA SORU ÖNERGESI   13:06   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı... DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN SINCAN CEZAEVI ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   12:37   MILYONLARCA EMEKLININ ELI YINE BOŞ KALDı   12:19   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERKEN SEÇIM MESAJı   11:24   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… AZMETTIRICI DOĞUKAN ÇEP`IN AVUKATı SINAN ATEŞ HAKKıNDA İDDIALARDA BULUNDU   11:15   NETANYAHU, İSRAILLI GENERALLERIN ATEŞKES İSTEDIĞI İDDIALARıNA YANıT VERDI   10:58   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASı… TETIKÇI ERAY ÖZYAĞCı`NıN AVUKATı: “ERAY ÖZYAĞCı DEĞIL, SELMAN BOZKURT MAKTULE DOĞRU ATEŞ ETMEKTEDIR”   10:43   SILIFKE ZAFER ÇOŞKUSUNU HEP BIRLIKTE YAŞADı   10:35   KAHRAMANMARAŞ’DA ADALET NÖBETI    10:13   6 AYLıK ENFLASYON FARKıNA GÖRE YAPıLACAK ZAM ORANı BELLI OLDU   10:05   TÜİK HAZIRAN AYı ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı   09:58   SINAN ATEŞ CINAYETI DAVASıNDA 3`ÜCÜ GÜN DURUŞMASı BAŞLADı   09:37   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT: “BU DÖNEMDE HIZMET ULAŞMADıK HIÇBIR MAHALLE BıRAKMAYACAĞıZ”   09:36   EMEKLILER YAŞAM KALITESI MERSIN BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   01:46   ANKARA`DA GÖZALTıNA ALıNAN ÖĞRETMENLER SERBEST BıRAKıLDı   01:36   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARı RESMI GAZETE`DE... KANADA BÜYÜKELÇILIĞI`NE CAN DIZDAR ATANDı   01:18   ÖZGÜR ÖZEL`DEN 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALE KALAN MILLI TAKıM`A TEBRIK MESAJı   01:01   TÜRKIYE, 2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPIYONASı`NDA ÇEYREK FINALDE   22:49   DP GENEL BAŞKANı UYSAL, “DEMOKRASIYE GEÇIŞ PLANı” TEKLIFINI AÇıKLADı: "AKP`NIN YAPMASı GEREKEN YENI BIR ANAYASA DEĞIL YENI BIR ANLAYıŞTıR"  
 
     
   

Silifke Belediye Başkanı Turgut: “Plan dahilindeki tüm yollarımızı asfaltlayacağız”


Asfaltlama çalışmalarını şehir merkezi başta olmak üzere, Gazi, Göksu, Sarıcalar ve Taşucu mahallelerinde sürdüren Silifke Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde su, elektrik ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 12:18   Okunma : 521

(MERSİN) - Kent genelinde yürütülen asfaltlama çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Plan dahilindeki tüm yollarımızı sıcak ve soğuk asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz. Yaz kış demeden asfaltlama çalışmalarımız sürecek” dedi. 

Başkan Turgut da asfalt çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla asfalt yol yapımını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz memnuniyet bizi mutlu ediyor. Asfalt ekibimiz geç saatlere kadar mesai yaparak, yollarımızın gerekli bakım ve asfaltını yapıyor. Bu yıl kent merkezi başta olmak üzere farklı mahallelerdeki asfaltlama çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Eski ve deforme olmuş asfaltı kaldırıyor, yerine daha kaliteli ve sıcak asfaltı gerçekleştiriyoruz. Amacımız kaliteli ve kalıcı hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarımızı da vatandaşımız yakından takip ediyor. Günü kurtarma değil, geleceği inşa etme adına yürüttüğümüz bu çalışmalarda en büyük destekçimiz vatandaşımız oluyor.”


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA