8 Temmuz 2024 Pazartesi

15:11   BAŞKAN YıLDıZ, ÇAĞDAŞKENT MAHALLESI’NDEKI SPOR SAHALARı, PARK VE MESIRE ALANLARıNDA İNCELEME YAPTı   14:48   MEZITLI`NIN 5 YıLLıK YOL HARITASı VATANDAŞLARıN KATKıLARı İLE BELIRLENECEK   14:10   DEPREMDE 97 KIŞININ ÖLDÜĞÜ ÖZKAN CITY BLOKLARı`NıN AK PARTILI MÜTEAHHIDI MEHMET ÖZKAN HAKKıNDA TAHLIYE KARARı...   12:51   KARADUVAR SAHILI BAŞTAN SONA TEMIZLENDI   12:49   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı PALAMUT’TAN MUHARREM AYı MESAJı   12:29   DOLANDıRıCıLARıN YENI YÖNTEMI "EVDE ÜRÜN PAKETLEME"...   11:59   DEPREMDE 44 KIŞIYE MEZAR OLAN SAITBEY SITESI DAVASıNıN DÖRDÜNCÜ DURUŞMASı YARıN GÖRÜLECEK...   11:48   CHP`LI YANKı BAĞCıOĞLU, ŞEHIT AILELERI VE GAZILER ÇALıŞTAYı RAPORUNU AÇıKLADı   11:29   TARSUS BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ YAZ KURSLARı BAŞLADı    11:02   PAZARLARDA MEVSIM SEBZE VE MEYVE FIYATLARıNıN YÜKSEKLIĞINDEN YAKıNAN YURTTAŞLAR: ARTıK PATATES SOĞANı TANEYLE ALıYORUZ   10:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, EMEKLILER HAFTASı`NDA YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARA ÖZEL ETKINLIKLER DÜZENLEDI   10:55   ÖZGÜR ÖZEL: ÇORLU TREN KATLIAMı`NıN 6`NCı YıLıNDA YAŞAMıNı YITIREN 25 YURTTAŞıMıZı RAHMETLE ANıYORUM   10:53   CHP NIZIP İLÇE BAŞKANı BOZFıRAT, YAŞAMıNı YITIRDI   10:43   GIRDI MALIYETLERINDEN YAKıNAN PATLıCAN ÜRETICISI: "KÂR EDECEĞIM YERDE ZARAR ETTIM``   10:31   YRP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı NURETTIN GÜL: ``ETI KROM MADEN IŞÇILERININ VERMIŞ OLDUKLARı ONURLU MÜCADELEDE YANLARıNDAYıZ"   09:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “BÖLGESEL TRIATLON LIGI`NIN 7. BÖLGE 2. ETAP” YARıŞMASıNA EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:46   ORBAN`ıN YENI AŞıRı SAĞ ITTIFAKı AVRUPA PARLAMENTOSUNDA GRUP KURMA YETERLILIĞI KAZANDı   09:33   BAKAN YERLIKAYA: "CINSEL TACIZ, ÇOCUK MÜSTEHCENLIĞI, NITELIKLI DOLANDıRıCıLıK VE YASA DıŞı BAHIS SUÇLARıNA YÖNELIK OPERASYONLARDA 24 ŞÜPHELI YAKALANDı"   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NE BAĞLı ATA PARK, TATILCILERI AĞıRLAMAYA DEVAM EDIYOR   02:08   ÖZGÜR ÖZEL, FRANSA`DAKI SOL İTTIFAK`ıN SEÇIM ZAFERINI KUTLADı: “İTTIFAK`ıN FILISTIN DEVLETI`NI TANıMA IRADESINI MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUM”  
 
     
   

Toroslar Belediyesi Sosyal Tesislerini Yeniliyor


Mülkiyeti Toroslar Belediyesine ait atıl haldeki sosyal tesisler, vatandaşların daha kaliteli, daha verimli ve ulaşılabilir bir şekilde yararlanabilmesi için yeniden düzenleniyor. Toroslar Belediyesinin sosyal tesisleri yeni dönemde, halkın hizmetinde olacak.

 

Tarih : 5 Temmuz 2024 Cuma 15:23   Okunma : 482

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Parkı içerisindeki tesis binası ile Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki Ayışığı Konferans ve Düğün Salonu’nda ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldız, Toroslar Ayışığı Aile Sağlığı Merkezi'ni de ziyaret ederek, merkezin fiziki yapısını inceledi ve teknik ekibine talimatlar verdi.

“Herkesin sosyalleştiği alanlar oluşturacağız”

Bu alanların bakım ve onarım çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlayarak, yeni modern ve etkin haliyle vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydeden Başkan Yıldız, “Çağdaşkent Mahallemizde bulunan 3 Ocak Parkı içerisindeki tesis ve yeşil alan, halkımızın gelip sosyalleştiği alanlardan biriydi. Yeşil vadi olarak da bilinen bu yer, uzun zamandır terk edilmiş olmasından kaynaklı perme perişan durumda. Çok kısa bir zaman içerisinde yeşil vadiyi yeniden düzenleyip halkımızın hizmetine açacağız. Bu güzellikler, Toroslarımızın her bir metrekaresinde var. Ama ne yazık ki bugüne kadar ihmal edilmiş, yok sayılmış ve kullanım dışı bırakılmış. Toroslar Belediyesi burayı kendisi işletecek. Halkımıza hem ucuz hem de kaliteli ikramlar da bulunacağız. Aynı zamanda gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın ve bir bütün olarak Toroslar halkının burada sosyalleşmesini sağlayacağımız alanlar yaratacağız. Çok kısa zaman içerisinde bu mekanı yeniden halkımızın kullanımına açacağız. İlçemize, mahallemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Konferans ve düğün salonumuzu, halkımıza kazandıracağımız bir işletme haline getireceğiz”

Başkan Yıldız, Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki Toroslar Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu ile bu binanın alt kısmında bulunan Toroslar Ayışığı Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek, inceledi.

Toroslar Belediyesinin aerobik kursuna katılan kadın kursiyerlerle de sohbet eden Başkan Yıldız, “Bu tesisimizi de komple yenileyerek halkımızın kullanımına açacağız” dedi.

Hayatın her alanına dokunan sosyal projelere önem verdiklerini dile getiren Başkan Yıldız, “Ayışığı Düğün Salonu’nun kontratı bitmiş. Burası ile ilgili 10 yıldan fazla bir süredir herhangi bir sözleşme yapılmamış. Dolayısıyla burayı işleten arkadaşlar işgalci durumdalar. Kısa zaman içerisinde burayı boşaltacağız ve borçlarını tahsis edeceğiz. Ardından bu binanın tamamını halkımıza kazandıracağımız bir işletme haline getireceğiz. Artık halkımız, daha kaliteli, daha konforlu ortamlarda düğünlerini yapacaklar. Aynı zamanda yukarıda bulunan atıl haldeki nikah salonumuzu da yeniden temizleyip, düzenleyeceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız. Buradaki dükkanların da çoğu boş durumda. Bunlara ilişkin de çalışmalar yapacağız. Bu dükkanları, sağlık merkezinin belli bir alanına taşıyarak yeniden vatandaşlarımızın kullanabileceği bir alan haline getireceğiz. Bu binada çok güzel bir spor salonumuz da var. Yüzlerce kadınlarımız, mahalle sakinlerimiz burada spor yapıyor. Buradaki programı da yeniden düzenleyip daha verimli hale getireceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Toroslar Belediyesi, Mersin, Abdurrahman Yıldız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA