8 Eylül 2024 Pazar

16:29   YAŞAM HAKKı SAVUNUCULARı ÇAĞLAYAN ADLIYESI`NDE...   16:24   YRP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı KıLıÇ`TAN "MEHMET KASıM GÜLPıNAR" TEPKISI   15:58   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR, CAN ATALAY ILE ILGILI MECLIS BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GÖRÜŞECEK   15:07   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN`DEN ‘OKULLARDA TEMIZLIK GÖREVLISI` AÇıKLAMASı   13:01   YAŞAM HAKKı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE YAŞAM NÖBETINE BAŞLADı   12:54   AYM, SOKAK HAYVANLARıNA ``ÖTENAZI``YI DE ÖNGÖREN YASAYı ESASTAN GÖRÜŞECEK   12:07   MSB KAYNAKLARıNDAN KARA HARP OKULU MEZUNIYET TÖRENINDE YAŞANAN OLAYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: ``OLAY HER YÖNÜYLE INCELENMEKTEDIR``   11:57   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER ZABıTA PERSONELI ILE BIR ARAYA GELDI   11:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI MERCİ ÖĞRENCI DANıŞMANLıK MERKEZI`NDEN OKULA UYUM SÜRECI TAVSIYELERI    11:08   CHP`NIN, TÜZÜK DEĞIŞIKLIKLERININ GÖRÜŞÜLECEĞI İKINCI YÜZYıL DEĞIŞIM KURULTAYı YARıN BAŞLAYACAK   10:33   KAŞLı GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI, MERSINLI SIVIL TOPLUM TEMSILCILERINI KONUK ETTI   10:05   SILIFKELILER ADAMLAR GRUBU ŞARKıLARıYLA COŞTU   01:29   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: GAZETECI MURAT AĞıREL`I TEHDIT EDEN 2 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   21:11   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: ŞEHIDIMIZE ALLAH`TAN RAHMET, AILESINE VE MILLETIMIZE BAŞSAĞLıĞı DILIYORUM   20:36   DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NA "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇLAMASıYLA 4 YıLA KADAR HAPSI ISTEMIYLE YENI BIR DAVA AÇıLDı   19:33   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı GÖKÇEN: “HIÇ KIMSE SIYASETI YARGı YOLUYLA DIZAYN ETMEYE KALKMASıN”    18:35   ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`TAN İBB BAŞKANı EKREM İMAMOĞLU`NA: "KIMSE YARGıYA PARMAK SALLAYAMAZ"   17:51   1 MAYıS TUTUKLULARıNA TAHLIYE KARARı   16:14   VELI AĞBABA`DAN, ÖMER ÇELIK`IN `ERKEN SEÇIM YOK` SÖZLERINE TEPKI   15:48   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER SPORUN ÖNEMINE DIKKAT ÇEKMEYE DEVAM EDIYOR  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer öğrencileri Mersin’e davet etti


Tüm gençleri Mersin`e ve şehirdeki üniversiteleri tercih etmeye çağıran Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin`de öğrencilerimizin istediği ve mutlu olabilecekleri her türlü ortam var. Her şeyden önemlisi onları çok seven bir başkanları var. Öğrenci kenti Mersin`e tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.   

 

Tarih : 25 Temmuz 2024 Perşembe 15:31   Okunma : 593

(MERSİN) - Tüm gençleri Mersin`e ve şehirdeki üniversiteleri tercih etmeye çağıran Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin`de öğrencilerimizin istediği ve mutlu olabilecekleri her türlü ortam var. Her şeyden önemlisi onları çok seven bir başkanları var. Öğrenci kenti Mersin`e tüm öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.   

Başkan Seçer, Mersin`de yaşamak isteyen öğrencileri, bugün başlayan ve 2 Ağustos`a kadar sürecek üniversite tercih döneminde şehirdeki dört üniversiteden birini seçmeye davet etti. Seçer, “Üniversite sınav sonuçları açıklandı. Çocuklarımız artık puanlarına göre tercih yapacaklar. 10 numara öğrenci kenti Mersin`e tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Mersin`de öğrencilerimizin istediği ve mutlu olabilecekleri birçok ortam var. Her şeyden önemlisi onları çok seven bir başkanları var” diye konuştu.

Toplu taşımanın öğrenciler için 5 TL olduğu Mersin`de, üniversitenin giriş kapısında bir öğün yemeğin 15 TL olduğu Mahalle Mutfağı ve ücretsiz çorba noktaları olduğunu belirten Seçer, şunları söyledi:

“Bunun dışında çocuklarımızın her an gidip derslerini çalışabileceği okuma salonlarımız var. Sahilde deniz manzaralı, Türkiye`nin belki de dünyanın en güzel okuma salonlarından bir tanesinde ders çalışma imkanları var. Belediyemizin kafelerinde part-time çalışma imkanları var. Burada öğrencilerimiz için konserler, etkinlikler, onların hoşça vakit geçirebileceği ortamlar çokça var.”

Öğrencileri; barınma ve beslenme gibi hayati ihtiyaçlarında yalnız bırakmayan Mersin Büyükşehir, festivaller, her bütçeye uygun konsept kafeler, ucuz ulaşım, çalışma salonları, danışma merkezleri ve "part-time" iş olanaklarıyla da öğrenciler için imkanlar sunuyor.




 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA