11 Aralık 2025 Perşembe

16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:07   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:45   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:15   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:49   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:35   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”  
 
     
   

Aldemir, tarihi kongreye imza attı


Hafta sonu 8.olağan il kongresinde güven tazeleyen AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, kongreye katılım sağlayan Mersin halkına teşekkür etti. Kongre sürecinin AK Parti için büyük bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Aldemir, Mersinlilerin gösterdiği ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Tarih : 22 Ocak 2025 Çarşamba 17:59   Okunma : 873

“Vatandaşımıza hizmet için var gücümüzle çalışacağız”

Kongreye, partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi göstererek katılım sağladı. AK Parti'nin güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini belirten Aldemir, "Mersin halkının kongremize gösterdiği ilgi, partimize olan güvenin bir göstergesidir. Bu güvenle, 2028 seçimlerine daha güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Mersinli hemşehrilerimizin desteğiyle, şehirdeki tüm sorunları çözmek için çalışacağız" dedi. Aldemir, ayrıca kongreyi başarıyla tamamlamanın, Parti'nin birlik ve beraberlik içinde yol almasının teminatı olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti olarak, Mersin'e hizmet etme yolunda hiçbir zaman geri adım atmayacağız. Her geçen gün daha fazla vatandaşımıza ulaşmak, onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı. Teşekkür mesajında, kongre sürecinde emeği geçen herkese de minnettar olduğunu belirten Aldemir, “Kongremizin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm partililerimize ve Mersinlilere teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Mersin için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Yatırımlara devam edeceğiz”

Son iki ayda 12 bin yeni üye kaydımızı gerçekleştirerek Mersin’de toplamda 203 bin üye sayısına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Aldemir, “Tarımı, sanayisi, turizmi, lojistiği ve ticaretiyle bölgemizin yükselen yıldızı Akdeniz’in incisi Türkiye’nin gözbebeği Mersin‘imiz aynı zamanda bir medeniyetler diyarı bir kardeşlik şehridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde onun vizyonuyla onun cesareti ile 23 yıl önce hayal dahi edemeyeceğiniz bir Türkiye’de yaşıyoruz. Son 22 yılda AK Parti hükümetlerimiz Türkiye’de devasa hizmetler yatırımlar eserler yaparken Mersin’de bu devasa hizmetlerden yatırımlardan bol miktarda nasibini almıştır. Türkiye’nin en muazzam projelerinden Çukurova bölgesel Havalimanı’ndan tutun Türkiye’nin en büyük barajlarından Pamukluk barajına kadar Aksıfat Barajı’ndan Sorgun Barajı’na kadar Akdeniz sahil yolu projesinden tutun dünyanın en büyük projelerinden olan Akkuyu nükleer enerji santraline varıncaya kadar ilk Şehir hastanesinden tutun spor komplekslerine, okullara, OSB‘lere kadar millet bahçelerinden tutun adliye saraylarına, hızlı tren hatlarına kadar Mersin’de yapılan ve yapılmakta olan bu devasa projelerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“AK Parti kutlu bir harekettir”

AK Parti’nin siyasi bir partinin ötesinde milletin zihin ve gönül köklerinde bin yıldır mayaladığı soylu bir sevdanın adı olduğunu vurgulayan Aldemir, “AK Parti kadim medeniyetimizin özünü yansıtan bu toprakların ruhunu ve değerini yaşatan ve geleceğe taşıyan kutlu bir hareketin adıdır. AK Parti darbelere kumpaslara emperyalistlerin kuklalarına terör örgütlerine ve onların ağa babalarına boyun eğmeyen milli bir davanın adıdır. Bizler de bu davanın Yılmaz yorulmaz korku bilmez neferleriyiz. Allahın izniyle yüreğimiz ve cesaretimiz kaim oldukça bu dava sancağını yere düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizim davamız senlik, benlik davası değil İstiklal ve istikbal davasıdır. Bu davanın sahibi haktır, hak olan davada zafer muhakkaktır. İşte bizi diri tutan işte bizi canlı tutan işte bizi ayakta tutan bu dava bilincimizdir. Biz felaketlerde depremlerde afetlerde milletimizi kaderine terk etmediği için AK Parti‘deyiz. Türkiye’nin sadece Türkiye’den ibaret olmadığını gönül coğrafyamızın mazlum insanların bizlerden beklentisini bildiğimiz için AK Parti‘deyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son nefesimize kadar davamıza omuz vermeye devam edeceğiz. Durmadan yılmadan yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA