.jpg)
Yumurtalık Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ilçenin dört bir yanında yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Erdinç Altıok, ekiplerin sahada yürüttüğü çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek hemşehrilerinin taleplerini doğrudan dinliyor.
Son olarak Sugözü Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik, ilaçlama, çevre düzenlemesi ve ağaç budama faaliyetleri Adana Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde sürdürülüyor. Başkan Altıok, “Amacımız, Yumurtalık’ın her mahallesinde daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak. Mahalle sakinlerimizin görüşleri bizim en büyük rehberimizdir” dedi.
.jpg)
Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak için Demirtaş, Sugözü, Gölovası, Hamzalı, Zeytinbeli ve Haylazlı mahallelerinde bakkal, market ve kahvehanelerde kapsamlı denetimler yaptı. Son kullanma tarihi, hijyen standartları ve ruhsat uygunluğu titizlikle kontrol edildi.
Başkan Altıok, “Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünlere ulaşması için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. 2026’da da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” diyerek belediyenin modern, yaşanabilir ve güvenli bir Yumurtalık hedefini vurguladı.
.jpg)