14 Mart 2026 Cumartesi

19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL   15:30   TUNCER BAKıRHAN’DAN 12 MART AÇıKLAMASı: "ARADAN GEÇEN 31 YıLA RAĞMEN KATLIAMıN TÜM YÖNLERIYLE AYDıNLATıLMAMıŞ OLMASı ACıYı DERINLEŞTIRMEYE DEVAM EDIYOR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”  
 
     
   

Mersin’de Gönül Sofrası Toroslar’da Kuruldu: Başkan Seçer’den ’Birlik’ Mesajı!


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar’da binlerce vatandaşla aynı sofrada buluştu. "Mersin dünyaya beraber yaşama hukuku dersi veren bir kenttir" diyen Seçer, dayanışmanın önemine dikkat çekti.

 

Tarih : 12 Mart 2026 Perşembe 22:30   Okunma : 409

MERSİN – Mersin’de Ramazan ayının manevi iklimi, Toroslar ilçesinde kurulan dev iftar sofrasıyla zirveye ulaştı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Çağdaşkent Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak binlerce yurttaşla oruç açtı.

Çiçeklerle karşılanan Seçer çiftine, Mersinlilerin yoğun ilgisi damga vurdu. Program, sadece bir iftar yemeği değil, kentin tüm renklerinin buluştuğu bir "kardeşlik şöleni"ne dönüştü.

"Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir"

İftar öncesi vatandaşlara seslenen Başkan Vahap Seçer, Ramazan ayının sadece bir ibadet vakti değil, aynı zamanda toplumsal bir kenetlenme dönemi olduğunu vurguladı. Seçer, şu ifadeleri kullandı:

"Paylaşma, bir arada olma, acıları ve mutlulukları bölüşme vaktindeyiz. Dinimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' düsturuyla hareket ediyoruz. Manevi duygularımızın en zirveye çıktığı bu günlerde, var olanın yok olana destek olması asıl gayemizdir."

Mersin: Dünyaya Örnek Olan Bir Beraberlik Hukuku

Mersin’in Türkiye’nin ve dünyanın en özel şehirlerinden biri olduğunu belirten Seçer, belediyeciliğin sadece yol ve park yapmaktan ibaret olmadığını söyledi. Başkan Seçer, "Biz sadece altyapı inşa etmiyoruz; birbirimize olan sevgiyi ve saygıyı inşa ediyoruz. Mersin, yüzlerce yıldır farklı renklerin kardeşçe yaşadığı bir kent. Türkiye’ye, hatta dünyaya beraber yaşama hukuku dersini öğretiyoruz" dedi.

"Zor Dönemlerde Lider Umut Olur"

Ekonomik ve sosyal zorluklara da değinen Seçer, kriz yönetiminin önemine dikkat çekerek iddialı bir liderlik mesajı verdi: "Kolay işi herkes yapar. Önemli olan krizleri yönetebilmek ve topluma umut olabilmektir. Herkes umudunu kaybetmişken bir lider çıkar ve topluma ışık olur. Mersin, bu dik duruş ve hizmet anlayışıyla yönetiliyor."

Toroslar’da "Dağ Gibi" Dayanışma

Ev sahibi Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise Mersin’de son 7 yıldır esen huzur rüzgarına dikkat çekti. Yıldız, "Bu kentte sadece büyük hizmetler değil, barışın ve kardeşliğin dili var. Büyükşehir belediyemiz arkamızda dağ gibi duruyor" diyerek iş birliğinin önemini vurguladı.

Programa Kimler Katıldı?

İftar sofrası siyaset ve bürokrasi dünyasını da bir araya getirdi. Geceye; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Parti Meclisi üyeleri, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katılım sağladı. Dualar eşliğinde açılan oruçların ardından program, samimi sohbetlerle sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  #Mersin #VahapSeçer #Toroslar #Ramazan2026 #İftar #MersinBüyükşehir #Dayanışma #Kardeşlik #BelediyeHaberleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA