15 Mayıs 2026 Cuma

22:49   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:15   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:10   GARANTI BBVA ILE MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN MERSINLI İŞ YERLERINE ÖZEL GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI   22:07   MERSIN’DE ‘ÖZGÜRLÜK’ DAĞıTıLDı: 60 KALBE DOKUNAN ANLAMLı TÖREN!   22:05   SIYASETTE KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR! CHP’DEN GÖVDE GÖSTERISI: ’TEK BIR SANDıK BILE SAHIPSIZ KALMAYACAK’   22:03   TARSUS’TA TARIH NOTAYA DÖNÜŞTÜ: MÜZEDE SANAT RÜZGARı ESTI!   22:01   CHP’LI IL BAŞKANLARıNDAN ORTAK AÇıKLAMA: İKTIDAR AHLAKI DEĞERLERININ TAMAMıNı YITIRMIŞ HALDEDIR   21:17   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU SILIFKE’YI SALLADı: ‘MISAFIR’ OYUNU AYAKTA ALKıŞLANDı!   09:40   CHP’DEN KARADENIZ ÇıKARMASı: ORDU’DA KRITIK ZIRVE! İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU VE ‘BELEDIYE OPERASYONLARı’ MASADA   09:27   KARAKAYA KÖYÜ’NDE ‘DIYORIT’ KRIZI KAPıDA! MAHKEME KARARı DANıŞTAY’A TAŞıNDı: ’YAŞAM HAKKı TEHLIKEDE’   09:15   ÇAY ÜRETICISINE 35 TL ŞOKU!    09:01   ODTÜ BAHAR ŞENLIĞI’NDEKI OLAYLARDA SıCAK GELIŞME: 6 TUTUKLAMA! O GÖRÜNTÜLERIN HESABı SORULUYOR   01:01   DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ KUTLU OLSUN   22:40   MERSIN’DE KORKUTAN YAKıT TANKı YANGıNı: BAKANLıK HABERI DUYURDU!   22:20   ESKI CHP PM ÜYESI GAMZE PAMUK SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O İSIM HAKKıNDA SUÇ DUYURUSU!’   20:11   MERSIN’DE GENÇLERIN ‘SILIKON VADISI’ AÇıLDı: GARAJ VE KAMPÜS MERSIN ILE GELECEK YENIDEN YAZıLıYOR!   20:01   19 MAYıS’TA ANKARA’DA DEV BULUŞMA: TÜRK GENÇLIĞI ’TÜRK YÜZYıLı’ İÇIN MEYDANA İNIYOR!   15:24   SOMA FACIASıNıN 12’NCI YıLı… CHP LIDERI ÖZEL, MADEN ŞEHITLIĞI’NDEKI ANMA PROGRAMıNA KATıLDı   15:23   ASU KAYA’DAN BURCU KÖKSAL’A: "AFYON’UN SANA VERDIĞI O ŞEREFLI EMANETI SIYASI BIR RÜŞVET GIBI AKP’NIN ÖNÜNE ATTıN"   15:14   CASUSLUK DAVASı’NDA ARA KARAR VERILECEK… AVUKAT DEMIR: "SAVCıNıN ISTEDIĞI EKSIK EVRAKLARıN IDDIANAME HAZıRLANMADAN TAMAMLANMASı GEREKIRDI"  
 
     
   

19 Mayıs’ta Ankara’da Dev Buluşma: Türk Gençliği ’Türk Yüzyılı’ İçin Meydana İniyor!


Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek "Türk Gençliği Büyük Kurultayı" için tüm hazırlıkların tamamlandığını müjdeledi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yüz binlerce gence hitap edeceği tarihi günde, yerli teknoloji hamlesi "Tekno Ocak" projeleri de dünyaya tanıtılacak.

 

Tarih : 13 Mayıs 2026 Çarşamba 20:01   Okunma : 273

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Cumhuriyetin ve istikbalin teminatı olan Türk gençliğini Ankara’da dev bir kurultayda buluşturuyor. Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ruhuyla düzenlenecek olan kurultayın; milli şuurun teknoloji ve vizyonla birleştiği tarihi bir milat olacağını duyurdu.

"Gençliğin Enerjisini İstikbale Yönlendiriyoruz"

Kurultayın amacının sadece bir araya gelmek değil, fikir üreten ve geleceğe yön veren bir nesil inşa etmek olduğunu vurgulayan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Biz gençlerimizin enerjisini sokağa değil, istikbale yönlendiriyoruz. 19 Mayıs'ta İstiklal'in ışığında 'Türk Yüzyılı'na nasıl yürüdüğümüzü herkese göstereceğiz. Bu tablo, Türkiye üzerinde hesap yapan çevrelere karşı Türk gençliğinin iradesini temsil edecektir."

Tekno Ocak Festivali: Göktay ve Türkan Görücüye Çıkıyor

Kurultayın en dikkat çekici bölümlerinden biri olan Tekno Ocak Festivali, üniversite öğrencilerinin imzasını taşıyan yerli projeleri sahneye taşıyacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bizzat isimlendirdiği; İzmir ve Bursa Ülkü Ocakları tarafından geliştirilen "Göktay-1" ve "Göktay-2" yarış araçları ile insansız hava aracı "Türkan", festivalin teknoloji vizyonunu ortaya koyacak.

Devlet Bahçeli Türk Gençliğine Hitap Edecek

Türkiye’nin dört bir yanından ve Türk dünyasından yüz binlerce "Bozkurt"un katılımıyla gerçekleşecek olan organizasyonda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gençlere "Türk Asrı" vizyonunu anlatacak. Program kapsamında ayrıca spor müsabakalarında şampiyon olan Asena Teşkilatı üyelerine plaket verilecek ve Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçıları milli bir şölen sunacak.

Paylaş :
Etiketler :  #ÜlküOcakları #AhmetYiğitYıldırım #DevletBahçeli #19Mayıs #TürkGençliği #TürkYüzyılı #TeknoOcak #Ankara #MilliTeknoloji

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA