27 Eylül 2026 Pazar

23:55   YENIŞEHIR’DE SANDıK KURULDU, KARAR VERILDI: ERKIN KARA İLÇE BAŞKANı SEÇILDI!   23:44   TOROSLAR’DA DEMOKRASI ŞÖLENI: ŞERIFE ARıCı YıLDıZ ÖN SEÇIMDE SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı!   10:24   İSTANBUL FUARıNDA MERSIN RÜZGARı! STANDı ZIYARET EDENLER O LEZZETE HAYRAN KALDı   09:40   ’YETKI BEKLIYOR, TEMIZLIK BEKLEMIYOR’: MERSIN MAVI VATAN İÇIN SEFERBER OLDU   09:10   AKARYAKıTTA EŞEL MOBIL SONA ERIYOR: BENZINE TEK SEFERDE 12,48 TL ÖTV VE KDV ZAMMı GELIYOR!   21:10   VAHAP SEÇER MÜJDEYI VERDI: MEZITLI KENT MEYDANı 180 GÜN SONRA HIZMETE GIRIYOR!   16:28   YENİ PARTI’NIN ISMINE ITIRAZ AYM GÜNDEMINDE   16:26   YENİ PARTI, 973 ILÇEDE ÖN SEÇIM YAPACAK... MURAT EMIR: “HER ÜYEMIZIN SÖZ HAKKı VAR”   16:15   İBB DAVASı’NDA 87’INCI GÜN... MAHIR POLAT: "GÖREV SÜREM BOYUNCA HERHANGI BIR BASKı YAŞAMADıM"   13:40   DEM PARTI EŞ BAŞKANLARı’NDAN ŞANLıURFA’DAKI DEPREM SONRASı "DEPREME DIRENÇLI KENTLEŞME" ÇAĞRıSı   13:33   YENİ PARTI, 1-2 EKIM’DE YENI YASAMA YıLıNı DEĞERLENDIRECEK   13:32   YEĞENLERINE "CINSEL ISTISMAR" IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıĞA BERAAT: KARAR ISTINAFA TAŞıNACAK   09:31   ’BAŞKAN SEÇER SILIFKE MUHTARLARıYLA BIR ARAYA GELDI: DEV ALTYAPı VE İMAR HAMLESI!’   16:47   PERVIN BULDAN: "BARıŞ ANNELERININ ıSRARı, HALKLARıN ORTAK UMUDUDUR. BU SESI BÜYÜTMEK, BARıŞı KALıCı KıLMAK HEPIMIZIN SORUMLULUĞUDUR"   16:43   ŞEREFLIKOÇHISAR BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA KOÇAK, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:42   İBB DAVASı’NDA 86’ıNCı GÜN... İMAMOĞLU, ESKI İBB GENEL SEKRETER YARDıMCıSıNA "SUÇ ÖRGÜTÜ" IDDIASıNı SORDU   14:46   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDEKI SALDıRı... YENİ PARTI İSTANBUL MILLETVEKILI ÖZÇAĞDAŞ: "MESELE PROTOKOL IMZALANARAK ÇÖZÜLEMEZ"   14:44   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE, ÖZGÜR ÖZEL’I ZIYARET ETTI   14:41   MANSUR YAVAŞ, CHP’DEN ISTIFA ETTI: "SIYASI YOLUMA BAĞıMSıZ OLARAK DEVAM ETTIĞIMI KAMUOYUNUN TAKDIRINE SUNUYORUM"   14:36   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "CHP’DEN SEÇILMIŞ ARKADAŞLAR AKP’YE GIDIYORSA, BIR ÖZ ELEŞTIRI YAPıLMASı GEREKIR"  
 
     
   

Yenişehir’de Sandık Kuruldu, Karar Verildi: Erkin Kara İlçe Başkanı Seçildi!


Yeni Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı ön seçimi Navona Otel’de geniş katılımla gerçekleşti. Sandıktan çıkan güçlü destekle Yeni Parti Yenişehir İlçe Başkanı seçilen Erkin Kara, teşekkür mesajında “Bu görevi bir makam değil, Yenişehir’e karşı bir sorumluluk olarak görüyoruz” diyerek yeni dönemin vizyonunu paylaştı.

 

Tarih : 26 Eylül 2026 Cumartesi 23:55   Okunma : 447

Mersin / Yenişehir – Yerel siyasette hareketlilik sürerken, Yeni Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı için kritik ön seçim maratonu tamamlandı. Navona Otel’de yüksek katılım ve yoğun heyecanla gerçekleştirilen ön seçim sonucunda, Kurucu Başkan Erkin Kara Yeni Parti Yenişehir İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Örgüt üyelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen seçim sonrası değerlendirmelerde bulunan Erkin Kara, sonucun bir makam kazanımı değil, Yenişehir için kolektif bir sorumluluk dönemi olduğunun altını çizdi.

"Bu Bir Makam Değil, Ortak Sorumluluktur"

Seçim sonuçlarının ardından örgüt mensuplarına  seslenen Erkin Kara, dayanışma ve ortak akıl vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Yenişehir İlçe Başkanlığı ön seçiminde duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek için hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu görevi bir makamdan öte, hepimize karşı büyük bir sorumluluk olarak görüyorum. Bundan sonraki süreçte de tüm yol arkadaşlarımızla el ele vererek, sahada ve yönetimde tam bir birlik içinde çalışacağız. Sürece emek veren herkese teşekkür ediyor; Yenişehir örgütümüzle birlikte daha güzel günleri inşa edeceğimize inanıyorum."

Yeni dönemde Yenişehir'de daha aktif bir saha stratejisi izlemesi beklenen Erkin Kara liderliğindeki ilçe yönetimi, önümüzdeki günlerde yeni projelerini ve yol haritasını kamuoyuyla paylaşacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  #YeniParti #Yenişehir #ErkinKara #MersinSiyaset #YenişehirÖnSeçim #SiyasetteBirlik #Liderlik #NavonaOtel #YeniDönem #Gelecekİçin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA