19 Eylül 2024 Perşembe

16:11   DıŞIŞLERI BAKANLıĞı: "TÜRKIYE-İSVEÇ GÜVENLIK MEKANIZMASı TOPLANTıSı ERTELENDI"   15:21   ÇERKEZOĞLU, DEVRIMCI SAĞLıK-İŞ`IN EYLEMINE DESTEK VERDI   15:01   YARGıTAY`DAN "6 ŞUBAT DEPREMI" KARARı...   14:32   GÜLCAN KıŞ: “EKONOMIK KRIZ ÖNCE EĞITIMI VURDU”   14:28   SARAR GREVI 21`INCI GÜNÜNDE...   13:28   TUNCER BAKıRHAN MERSINLI BASıN MENSUPLARıNıN SORULARıNı YANıTLADı   13:02   BIRLEŞIK KAMU-İŞ, MEB`E SESLENDI...   12:04   9. CNR MERSIN KITAP FUARıNıN HEDEFI 150 BIN KITAP SEVER   12:01   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı YıLMAZ’DAN HÜDA-PAR’A TEPKI   11:22   TÜİK: EĞITIM DÜZEYI YÜKSELDIKÇE BEKLENEN YAŞAM SÜRESI UZUYOR   11:12   CHP GRUP BAŞKANVEKILI BAŞARıR`DAN BORNOVA BELEDIYE BAŞKANı EŞKI`YE TEBRIK   10:01   MERSIN YENICE YAŞAR BAYBOĞAN KADıN ATÖLYESI KURSIYERLERI ‘KıRKYAMA ÇOCUK YORGANı` SERGISI AÇTı   09:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN DÜZENLEDIĞI PATIFEST, BU YıL “YAŞAMı SAHIPLEN, DESTEK BÜYÜKŞEHIR`DEN” MOTTOSUYLA YAPıLACAK   22:56   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "BU ÜLKEYI BIR KEZ DAHA BIZ KURTARACAĞıZ"   22:08   GALATASARAY EVINDE, GAZIANTEPSPOR`U 3-1 YENDI   20:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: "KENT LOKANTALARı`NDA ASKıDA YEMEK UYGULAMASı BAŞLAYACAK"   20:22   UEFA DISIPLIN KURULU MUSLERA`YA 3 MAÇ CEZA VERDI   17:58   ÖZGÜR ÖZEL, ERDEK`TEN SESLENDI,“‘BU MÜRAILERE KARŞı TÜRKIYE CUMHURIYETI`NI BIZ KORUYACAĞıZ”   17:45   YıLDıRıM KAYA`DAN BAKıRKÖY İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN OKULLARA GÖNDERDIĞI `CAMIDE SEMINER` YAZıSıNA TEPKI   16:58   VELI AĞBABA: “CHP`LI BELEDIYELER HER YERDE ADALETLI YÖNETIYOR”  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, Sarıaydın sakinleriyle buluştu..


Sarıaydın Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Hizmetlerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden geleceğiz” dedi.

 

Tarih : 4 Ağustos 2017 Cuma 13:49   Okunma : 1519

Silifke Belediyesi’nin sorumluluğunda olup, yapılması gereken yolları ve eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Mustafa Turgut, belediye tarafından yapılmış çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Sarıaydın Mahallesi’nde Muhtar Abdulmuttalip Gündüz ve mahalleli tarafından karşılanan Turgut, mahallede yapılması planlanan hizmetler hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Yerel yönetim anlayışının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Turgut, "Uzak yakın farketmez. Silifke Belediyesi olarak 88 mahallemizin hepsine plan ve program dâhilinde hizmet götürüyoruz. Kent merkezimiz başta olmak üzere birçok farklı mahallelerde çalışmalar yürütüyoruz.

Bir Mahallemizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda asfaltlama çalışması yapılırkenbaşka bir mahallemizde yine vatandaşlarımızın talebi olan parkları, sosyal yaşam alanlarını ve parke yol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Silifke Belediyesi olarak merkezde ve kırsalda 2014 ile 2017 yılları arasında 446 bin 493 m2 sıcak ve soğuk olmak üzere asfalt yol çalışması yaptık. Bunun yanında 693 km stabilize yol yapımı gerçekleştirdik.

Özellikle kırsal mahallelerimize ağırlık vererek yollarını yeniden düzenleyip, kaliteli ve kesintisiz bir ulaşım ağı kurmaya çalışıyoruz. Çalışma yaptığımız her noktada incelemelerimizi sürdürüyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Her mahallemizin aciliyet duyduğu eksiklikleri bir bir tamamlamaya ve sırasıyla bu eksiklikleri gidermeye devam edeceğiz.Sarıaydın Mahallemizde bizim için ayrı bir öneme sahip. Plan ve program içerisinde mahallemizin yollarını yapacağız” dedi.

MUHTAR GÜNDÜZ’DEN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıaydın Mahallesi Muhtarı Abdulmuttalip Gündüz, “Başkanımıza ve beraberindeki hizmet ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemize plan ve program dâhilinde birçok hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin devamını ve acil ihtiyaç duyduğumuz yollarımızın yapılmasını da istiyoruz. Başkanımız gerçekten mahalle mahalle tespit ettiği eksiklikleri bir bir yapmaya gayret gösteriyor. İmkânları ölçüsünde her mahallemizin taleplerini ve aciliyet duyulan ihtiyaçlarını çözüme kavuşturuyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA