17 Nisan 2025 Perşembe

10:57   OYUNCU CEM YIĞIT ÜZÜMOĞLU`NUN YURT DıŞıNA ÇıKıŞ YASAĞı ITIRAZı REDDEDILDI   10:52   YUSUFELI`NDE KURULMASı PLANLANAN HES PROJESI IÇIN BILGILENDIRME TOPLANTıSı, KÖYLÜLERIN TEPKISI ÜZERINE YAPıLAMADı   10:51   MHP`LI İSMET BÜYÜKATAMAN`DAN ÖZGÜR ÖZEL`E "3T" YANıTı: "ÖZGÜR ÖZEL`IN 3T`SI TALAN, TEZVIRAT, TESLIMIYET..."   10:50   CAN ATALAY`ıN ANNESI ŞÜKRAN ATALAY: “3 SENEDIR OĞLUM IÇERIDE, BUNUN HESABıNı KIM VERECEK BIZE? BU NEFRET, BU KIN BITSIN ARTıK”   10:47   MERSIN BAROSU`NDAN GÖKSU DELTASı IÇIN ÇAĞRı: "YANGıNLARı ÖNLEYIN"   10:42   ALTıN SON 5 YıLıN REKORUNU KıRDı: GRAM ALTıN 4 BIN 100 TL`YE YAKLAŞTı.   10:39   AYM`DEN, POLIS OPERASYONUNDA YARALANAN KIŞININ BIREYSEL BAŞVURU SONUCU "HAK IHLALI" KARARı...   10:29   CHP`YE KAYYUM IDDIASı... DEVA PARTISI LIDERI ALI BABACAN: "DEMOKRASI AYıBıDıR"   10:25   DENIZLERDE AV YASAĞı BAŞLADı... TRABZONLU BALıKÇıLAR, GELECEK SEZONDAN UMUTLU   10:15   DEM PARTI İMRALı HEYETI`NIN ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ`LA YARıN YAPACAĞı GÖRÜŞME ERTELENDI   10:07   İMAMOĞLU`NDAN BILECIKLILERE MESAJ: “GÜCÜNÜZÜ YANıMDA HISSEDIYORUM”   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`IN KıR ÇIÇEKLERINDEN NIDANUR KARAMAN, SıRBISTAN`DAN DÜNYA IKINCILIĞI ILE DÖNDÜ   09:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN LGS`YE HAZıRLANAN ÖĞRENCILERE ÖĞLE YEMEĞI IKRAMı DEVAM EDIYOR   09:24   GAMZE TAŞCıER, İMAMOĞLU`NUN MESAJıNı ILETTI: YA ADALET YA SEFALET   09:09   TARSUS BELEDIYESI`NIN "DOĞADA SAĞLıK VAR" PROJESI DEVAM EDIYOR   08:43   BEŞIKTAŞ BELEDIYESI`NE SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU: 12 BELEDIYE GÖREVLISI HAKKıNDA GÖZALTı KARARı   08:14   TÜRKIYE ZIRAATÇıLAR DERNEĞI GENEL BAŞKANı HÜSEYIN DEMIRTAŞ: "YAŞANAN BU DON OLAYı GıDA ENFLASYONUNU KÖRÜKLEYECEK"   06:33   SEZGIN TANRıKULU, ESILA AYıK`ıN DURUMUNU TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı: "KRONIK HASTALıKLARı BULUNAN AYıK`ıN TAHLIYESI HUSUSUNDA TASARRUFUNUZ OLACAK Mı?"   03:23   ÇHD ONURSAL BAŞKANı SELÇUK KOZAĞAÇLı: BIZE YAPıLAN KÖTÜLÜK SON BULACAK, ZULÜM BITECEK. ONURLU BIR YAŞAMı HEP BIRLIKTE VAR EDECEĞIZ   01:04   CHP PM ÜYESI DENIZASLANı: HAKKıMDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDıĞıNı ÖĞRENDIM  
 
     
   

Fidanlar İzocam PEflex ile korunuyor


İzocam PEflex Fidan Koruyucu, genç fidanları korumak için tasarlandı. Fidanın gelişiminde çok önemli olan ilk yılında zararlı ot ilaçlarının fidana ulaşmasını önleyen bu ürün, fidanı dikim sonrası yaşanan geç donlardan da koruyor.

 

Tarih : 19 Ekim 2021 Salı 22:40   Okunma : 622

Yalıtım sektörünün önde gelen firması İzocam tarafından geliştirilen İzocam PEflex Fidan Koruyucu, fidan üreticilerinin alım yapmaya başladığı bu dönemde başta Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de üreticilerin en önemli yardımcısı. Genç fidanların gövdesini korumak için tasarlanmış bir ürün olan İzocam PEflex Fidan Koruyucu, fidanları dış etkilere en açık olduğu genç dönemlerinde olumsuz yönde etkileyebilecek hatta öldürebilecek ilaçlamanın yol açtığı zararlar ve geç donlar gibi etkilere karşı koruyor. Bir meyve bahçesinde ya da ağaçlandırma sahasında ilk dönemde alınabilecek en önemli önlem olan bu ekonomik gövde koruyucu, 22-114 mm çap ve 10-30 mm kalınlık aralığında üretilebiliyor.

İstenilen uzunlukta kesilebilen ve kolay kullanılan bir ürün olan İzocam PEflex Fidan Koruyucu, zamandan ve işçilikten tasarruf sağlıyor. Fidan gövdesinin sertleşerek kurumasını ve iletim demetlerinin tıkanıp, su alışverişinin yavaşlamasını önleyen ve bunu yaparken yumuşak ve esnek yapısı sayesinde fidana zarar vermeyen İzocam PEflex Fidan Koruyucu, dikim aşamasından sonra atılacak ot ilaçlarının olumsuz etkilerinden koruyor, mikro iklim yaratarak fidanın açıktaki fidanlara göre daha hızlı büyümesine yardımcı oluyor ve fidanın verime ulaşmasını hızlandırıyor.

İzocam PEflex Fidan Koruyucu’nun faydaları bunlarla da sınırlı değil. Fare, tavşan gibi kemirgen hayvanların zararlı etkilerine karşı koruyucu olan bu ürün, fidanları misina, çapa, traktör gibi mekanik darbelerden ve güneş yanıkları ile geç donların yaratabileceği olumsuz etkilerden de koruyor. Esnek bir yapıya sahip olan İzocam PEflex Fidan Koruyucu, fidanın gövdesi büyürken sıkma yapmıyor ve çıkarılarak tekrar kullanılabiliyor.

Tüm meyve ve geniş yapraklı orman ağaçları için uygun olan İzocam PEflex Fidan Koruyucu ayrıca, fidanların dik ve düzgün durmasını sağlarken; telli sistemlerde telin gövdeye dokunarak zarar vermesini önlüyor. Aşılama zamanlarında ise özellikle yarma aşı için gerekli nemli ortamı sağlamak ve korumak için alüminyum folyo kaplı İzocam PEflex Fidan Koruyucu kullanılabiliyor.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İZOCAM PEFLEX, FOLYO, FİDAN KORUYUCU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA