26 Haziran 2024 Çarşamba

22:26   SAĞLıK BAKANLıĞı, TBMM İNSAN HAKLARıNı İNCELEME KOMISYONU`NDA SUNUM YAPTı, IKTIDAR VE MUHALEFET MILLETVEKILLERI ARASıNDA `TUTUKLU-TUTSAK` TARTıŞMASı YAŞANDı   22:21   CENGIZ ÇANDAR`DAN IKTIDARA YANGıN TEPKISI: ``CUMHURBAŞKANı `ANıZ` DEMIŞ BITIRMIŞ OLAYı, ADLI MAKAMLAR NEYIN TAHKIKATıNı YAPACAKLAR``   22:16   DP`LI SALIH UZUN: "ALI ERBAŞ VE YUSUF TEKIN VARKEN TÜRKIYE`DE ATEIZM DERNEĞINE IHTIYAÇ YOK"   21:15   2024 AVRUPA ŞAMPIYONASı`NDA ROMANYA VE BELÇIKA SON 16 TURUNDA   21:14   KRIPTO DÜZENLEMESI TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDILDI   20:46   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASıNDA KARAR DURUŞMASı SANıK AVUKATLARıNıN GELMEMESI NEDENIYLE 1 TEMMUZ`A ERTELENDI   20:23   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, TBMM BAŞKANVEKILI GÜLIZAR BIÇER KARACA`Yı TEDAVI GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZIYARET ETTI   20:20   ÖĞRETMENLIK MESLEĞI KANUN TEKLIFI: MÜFETTIŞLERCE YETERSIZ BULUNAN ÖĞRETMENLER, ADAY ÖĞRETMENLER VE YÖNETICI ADAYLARı MILLI EĞITIM AKADEMISI`NDE EĞITIME ALıNACAK   19:29   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ASGARI ÜCRETE TEMMUZDA ARA ZAM YAPıLMASı BIR ZORUNLULUKTUR"   18:19   10 EKIM GAR KATLIAMı DAVASı... MEHTAP SAKINCI`DEN MAHKEME HEYETINE: "VERECEĞINIZ KARAR ÖLÜRKEN EN AZıNDAN IÇINIZI RAHATLATACAK BIR KARAR OLSUN"   17:53   ÇANAKKALE AYVACıK`TA ORMAN YANGıNı   17:45   DEM PARTI`DEN KAYYıM UYGULAMASıNıN KALDıRıLMASı VE YERINE KAYYıM ATANAN BELEDIYE BAŞKANLARıNıN GÖREVE IADESI IÇIN KANUN TEKLIFI   17:37   SAADET PARTISI`NIN 30 HAZIRAN`DA YAPACAĞı OLAĞANÜSTÜ KONGREYI IPTAL ETTI... KONGRE OLAĞAN TARIHINDE YAPıLACAK   17:30   SUAT ÖZÇAĞDAŞ`TAN YUSUF TEKIN`E: “GEÇICI KORUMA STATÜSÜNDEKI KAÇ ÖĞRENCIYE OKULA GELMEDIKLERI HALDE NOT VERILMIŞ VE KARNE DÜZENLENMIŞTIR”   17:24   ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: “DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DAKI ILLERDE BIN KIŞIYE DÜŞEN HEKIM SAYıSı BIR”   16:57   SEVDA ERDAN KıLıÇ`TAN `KONAK BİLSEM` AÇıKLAMASı: "BIR OKULUN SADECE ÜÇÜNCÜ KATıNA HAPSETMEK AKP`NIN BILIM VE SANAT DÜŞMANLıĞıNıN YANSıMASıDıR"   16:49   TARSUS SU PARKı YOĞUN İLGIYLE YAZ SEZONUNU AÇTı   16:28   ÖMER FETHI GÜRER: “ASGARI ÜCRET MUTLAK SURETTE ARTTıRıLMALı”   15:58   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`I ZIYARET ETTI    15:22   TBMM`DE MILLETVEKILLERI ŞANLıURFA`DA YAŞANAN ELEKTRIK KESINTILERINI PROTESTO ETTI  
 
     
   

Erdemli Belediyesinden Çalışanlarına Vefa..


Erdemli Belediyesinden emekli olan işçilere ikramiyelerinin gecikme yaşamadan ödendiği açıklandı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin mali durumunu güçlendirdiklerini, dolayısıyla emekli olan işçilere zamanında ikramiyelerini öder duruma geldiklerini söyledi. Tollu, Erdemli Belediye

 

Tarih : 28 Kasım 2017 Salı 22:56   Okunma : 1231

Erdemli Belediyesinin mali durumunun gün geçtikçe güçlendiği ve bunun da göstergesi olarak belediyeden emekli olan işçilere ödenen toplu ikramiye paralarının gecikme yaşanmadan hesaplarına yatırıldığı ifade edildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kendisinin de daha önce belediye çalışanı olması sebebiyle Erdemli Belediyesinin mali yapısını çok iyi bildiğini ve bu sayede belediyenin ekonomisini düzlüğe çıkardıklarını kaydetti. Erdemli Belediyesinin şu an hiçbir işçiye borcunun olmadığının altını çizen Belediye Başkanı Tollu, bir taraftan Erdemli’ye tarihinin en büyük hizmetlerini sunduklarını bir taraftan da belediye ekonomisini güçlendirdiklerini vurguladı. Belediyenin son derece başarılı bir şekilde yönetildiğini ifade eden Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KIDEM TAZMİNATLARI ESKİDEN EN AZ BİR YILDA ÖDENİRDİ

“Biz kentimizde 8 yıla aşkın süredir, kentimizin yaşanabilir bir hale gelmesiyle alakalı, insanlarımızın yaşadığı sokakta yaşadığı mahallede huzur içerisinde hayatlarını devam ettirmek adına çok değerli mesai arkadaşlarımız ile birlikte çok ciddi bir gayretin içerisindeyiz. Fakat bu gayreti gösteren bu performansı sergileyen çalışma arkadaşlarımızın karşısında kayıtsız kalmamak gerekiyor. Şu anda belediyemizde çalışan arkadaşlarımıza Erdemli Belediyesinin beş kuruş borcu yoktur. Ayrıca emekliliği dolmuş ve emekli olan işçilerimiz var. Eskiden ben Erdemli Belediyesinde çalışan olduğum için o yapıyı çok iyi biliyorum. Emekli olan arkadaşlarımız, kıdem tazminatlarını en az bir senede zor alırlardı. Biz şuanda emekli olan arkadaşlarımıza kıdem tazminatlarını tek seferde veriyoruz. Çünkü 25 yıllık emek çok ciddi bir durum. Bu gayreti gösteren işçilerimize karşı da vefa borcumuzu ödüyoruz ve ödemeye devam ediyoruz.”

İKRAMİYELERİMİZİ PEŞİN ALDIK

Erdemli Belediyesinin bu konuda çok büyük bir iş başardığı ifade edilirken, son zamanlarda emekli olan belediye çalışanları da konuyla ilgili şu açıklamaları yaptılar:

Mustafa Uğuz: “Erdemli Belediyesinde 1992-2015 yıları arasında 23 yıl hizmet etmiş bulunmaktayım. 2015 yılında emekli oldum. Emekli olduktan sonra maaşlarımız yattı, ikramiyelerimizi aldık. Sağ olsun başkanımız toplu emekli ikramiyelerimizi emekli olduktan sonra hemen ödedi.”

DİLEKÇEMDEN BİR GÜN SONRA HESABIMA PARAM YATMIŞ

Adnan Boy: “1992 yılında Erdemli Belediyesinde işe girdim. 25 yıl bir fiil Erdemli Belediyesinde çalıştım. 25 Yılımı doldurduğum için emeklilik talebinde bulundum. Başkanımız da uygun gördüler, emeklilik işlemlerimi yaptım. Dilekçemi verdim. Verdiğimin ertesi günü haberim bile yoktu, hesabıma emekli ikramiyem, yolluğum yatmış. Başkanımız hepsini yatırmış. Allah Razı olsun.

ESKİDEN BELEDİYEYLE MAHKEMELİK OLANLARI GÖRDÜK

Daha önceki yıllarda emekli olan arkadaşlarımız 12 ayda 20 ayda alan oldu ikramiyesini taksitle alıyorlardı. Hatta mahkemelik olan oldu. Tekrardan başkanımızdan Allah razı olsun.”

Bünyamin Ergün: “1993 yılında Limonlu Belediyesinde işe başladım. Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesine geçiş yaptım. Emekli olur olmaz ikramiyemizi kesintisiz olarak aldım. Mükerrem Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz.”

KAYNAKLAR ÇARÇUR EDİLMİYOR, TASARRUF EDİLİYOR, VERGİ KAYIPLARININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada ise Erdemli Belediyesinin mali gücünün her gecen gün güçlendiği, bir taraftan yatırımların ve hizmetlerin sürdüğü ifade edilirken bir taraftan da ekonomik güçlenme için tedbirler alındığı kaydedildi. Belediyenin kaynakları çarçur etmeden yerinde kullandığının altı çizilirken, aynı zamanda da izlenen tasarruf politikası ve vergi kayıplarının da önüne geçilmesi ile birlikte bu sonuca ulaşıldığı vurgulandı. 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, adem arslan, mükerrem tollu, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA