19 Nisan 2025 Cumartesi

14:46   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... İMAMOĞLU`NUN MESAJı: ``YOZGAT, ŞU YA DA BU PARTININ DEĞIL, CUMHURIYET`IN, DEMOKRASININ, MILLI EGEMENLIĞIN KALESIDIR"   14:43   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇILER ÖZGÜR ÖZEL`I YOZGAT`ıN GIRIŞINDE TRAKTÖRLERIYLE KARŞıLADı   14:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE SILIVRI ZINDANıNDAN ÇıKARıLMASıNı ISTIYORUZ"   14:26   CHP`NIN `‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÇIFTÇILER: ``BEN ADALET IÇIN BURADAYıM. KENDIM, ÇOCUKLARıM, GELECEKTEKI NESILLER IÇIN BEN BURADAYıM``   14:15   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÇIFTÇI ERSOY: CUMHURIYET`I KURTARMAYA GELDIK   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ERHAN ADEM: "YÜREĞI, CESARETI OLAN BU MILLETIN ÖNÜNE ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı MUTLAKA GETIRMELI"   13:55   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... MURAT EMIR: "BUGÜN BURADAN TÜM TÜRKIYE`YE BIR UMUT SAÇACAĞıZ"   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN KORUMASıNDAKI ANNE KEDI ALACA`NıN YAVRULARı IÇIN SAHIPLENDIRME SÜRECI BAŞLADı   12:58   NIĞDE`DE ÜRÜNLERI ZIRAI DONDAN ZARAR GÖREN LAHANA ÜRETICISI: "61 YAŞıNDAYıM BÖYLE ZIRAI DON GÖRMEDIM"   10:44   TESK GENEL BAŞKANı BENDEVI PALANDÖKEN: "KIRA STOPAJıNıN TAMAMEN KALDıRıLMASı GEREKIYOR"   10:41   CHP`LI TAŞCıER: “4,4 MILYON ÇOCUK ETE HASRET, 2 MILYON ÇOCUK MEYVE TÜKETEMIYOR, 1,8 MILYON ÇOCUK YENI KıYAFET ALAMıYOR”   10:04   İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "BEN CUNTA TANıMLAMASıNı EKSIK VE YETERSIZ BULURUM"   09:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, DENIZ KIRLILIĞIYLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   09:39   CHP`LI AŞKıN GENÇ`IN DINLEDIĞI ŞEHIT YAKıNı: “KAMUDA 28 YıL ÇALıŞTıM, 22 BIN LIRA EMEKLI AYLıĞı ALıYORUM… BIR EV KIRASı 15 BIN TL, NASıL YAŞAYACAĞıZ?”   09:28   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BAKAN: BIR INAT UĞRUNA TÜRKIYE`NIN 50 MILYAR DOLARıNı YAKTıLAR AMA ÇIFTÇININ ZARARı IÇIN ARAYAN SORAN YOK   23:58   ABD`NIN ŞAM BÜYÜKELÇILIĞINDEN SURIYE`YE SEYAHAT UYARıSı   23:29   CHP`LI YAVUZYıLMAZ: AK PARTI DÖNEMINDE İBB`DE, `CUMHURBAŞKANLıĞı AILE FERTLERI`NE KEYFI ARAÇ TAHSISLERI YAPıLDıĞıNı TESPIT ETTIK   22:50   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı MEHMET PEHLIVAN: İMAMOĞLU`NUN DIPLOMASı HAKKıNDA RAPOR HAZıRLAYAN YÖK ÜYELERI HAKKıMDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   22:36   MUHARREM İNCE: FIZIK ÖĞRETMENLIĞINE 61, DIN KÜLTÜRÜNE 1802 ATAMA YAPARSAN BILIMDEN UZAKLAŞıRSıN   22:20   HATAYSPOR 2  -  3  KONYASPOR  
 
     
   

Kılıçdaroğlu, Gençlere Seslendi: ’Otoriter Bir Yönetimi Demokratik Yollarla Değiştireceksiniz’


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’de gençlere, “Birinci arzum, umutsuzluğa kapılmayacaksınız. İki, Cumhuriyet tarihine çok değerli bir miras bırakacaksınız. Önünüze sandık gelecek, büyük bir heyecan ile sandığa gideceksiniz ve ilk kez oy kullanacaksınız. Ve ilk kez otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Dünya siyaset tarihine çok ama çok önemli bir mirası sizler bırakacaksınız. O nedenle bütün gençlere sesleniyorum, sandığa gideceksiniz, demokrasinin tarihini yazacaksınız” dedi.

 

Tarih : 3 Ocak 2022 Pazartesi 18:20   Okunma : 1251

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’de gençlere, “Birinci arzum, umutsuzluğa kapılmayacaksınız. İki, Cumhuriyet tarihine çok değerli bir miras bırakacaksınız. Önünüze sandık gelecek, büyük bir heyecan ile sandığa gideceksiniz ve ilk kez oy kullanacaksınız. Ve ilk kez otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Dünya siyaset tarihine çok ama çok önemli bir mirası sizler bırakacaksınız. O nedenle bütün gençlere sesleniyorum, sandığa gideceksiniz, demokrasinin tarihini yazacaksınız” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Metro Temel Atma Töreni'ne katıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Akşener'in konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, Mersinlilere seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

DEMEK Kİ HALK DEĞİŞİM, SEÇİM, DÖNÜŞÜM, ADALET İSTİYOR:

 Benim umudum sizlersiniz. Bu meydanda miting yapmamıza daha önce izin vermemişlerdi. Demek ki meydan dolabiliyor, demek ki halk değişim, seçim, dönüşüm, adalet istiyor. Adalet, hak, hukuk istiyor. Sayın Akşener, bugün yaşadığımız tabloyu gayet güzel açıkladı. Beş maaş alanlardan tutun, sınavlarda haksızlıklara değindi. Evlerde tencere kaynamadığını, büyük sorunların olduğunu ifade etti. Sizden sadece bir isteğim var, sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın. Bugün, Mersin’in kurtuluşunun yüzüncü yılı. Bugün çok önemli bir şey yapıyoruz, metronun temelini atacağız. Dolasıyla bir belediye başkanının kendi kentine yapabileceği en büyük yatırımın temelini atıyoruz.

HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK:

 Belediye başkanı arkadaşlarıma şunu söyledim. Sakın ola ki hiçbir ayrım yapmayın. Eğer bir pozitif ayrımcılık yapacaksanız, yoksul mahallelerden başlayacaksınız. Kentte yaşayanların her birisi huzur içinde yaşayacak. Ve bulunduğunuz belediyede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bunun sözünü vereceksiniz dedim. Ve belediye başkanlarımız böyle çalışıyorlar.

BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKECEĞİZ:

 Yüz yıl önce bayrağımız göndere çekildi. Yüz yıl önce Türkiye, önemli başarılara Milli Kurtuluş Savaşı ile imza attı. Siz de burada büyük bir imza attınız, bayrağımızı göndere çektiniz. Millet İttifakı olarak inşallah, sayın Genel Başkanım, biz yeni bir başarıya daha imza atacağız. Süleyman Şah Türbesi’ni tekrar topraklarımıza götüreceğiz ve bayrağımızı göndere çekeceğiz. Hepiniz bunun tanığı olacaksınız.

BU ÜLKE ZENGİN, GÜÇLÜ BİR ÜLKE:

Emeklinin, işsiz gençlerin, ev kadınlarının, herkesin derdini biliyorum. O nedenle cümleme başlarken sakın umutsuzluğa kapılmayın dedim. Bu ülke zengin, güçlü bir ülke. Bu ülkede taşı sıksa suyunu çıkaracak gençlerimiz var, yaşıyor. Ama onlar da umutsuz. Onlar da acaba yurt dışına gidersem daha iyi koşullarda çalışabilir miyim diye düşünüyorlar. Size sözüm söz, Millet İttifakı olarak, Samandağ’dan başlayıp Mersin’e kadar bütün bu havzayı Akdeniz’in en görkemli havzası haline getireceğiz. Göreceksiniz.

BU BÖLGEDE YAŞAYAN HERKESİN HUZURU YERİNDE OLACAK: Beş yıl içinde İstanbul’un nüfusu 2,5 milyon azalacak. Beş yıl içinde bu bölge Akdeniz’in en görkemli bölgesi haline gelecek. Yine göreceksiniz beş yıl içinde bu bölgede, katma değeri yüksek ürünler üretilmeye başlanacak. Bu bölge hem Afrika hem Avrupa hem Uzakdoğu hem Kafkasya’nın en güçlü merkezi haline gelecek. Bu bölgede bacalar tütecek. Bu bölgede yaşayan herkesin huzuru yerinde olacak. İşi, aşı olacak, huzur içinde yaşayacak.

BİZ YANDAŞLARA DEĞİL VATANDAŞLARA HİZMET EDECEĞİZ:

Kaynağımız var. Kaynağın nereye harcanacağını belirleyen siyasi otoritedir. Siyasi otorite diyor ki ben yandaşlara kaynak ayıracağım. Biz de diyeceğiz ki biz yandaşlara değil vatandaşlara hizmet edeceğiz, kaynağı vatandaşa ayıracağız, fabrikalara ayıracağız.

TAMAMINI KAMULAŞTIRACAĞIZ:

 Bir soygun düzenine de son vereceğiz. Hani var ya gitmediğiniz yollardan dolarla para, köprülerden geçiyorsunuz eurolarla para, hani var ya 50 yıllık garantiler… Bütün bunların tamamına Allah’ın izniyle Millet İttifakı sürecinde son vereceğiz, tamamını kamulaştıracağız. Para var efendim. Parayı halk için kullanacaksınız, bir avuç kişi için değil.

OTORİTER BİR YÖNETİMİ DEMOKRATİK YOLLARLA DEĞİŞTİRECEKSİNİZ:

Gençler, sizlere de bir sözüm var. İlk kez sandığa gidecek olan gençlere biz sözüm var. Birinci arzum, umutsuzluğa kapılmayacaksınız. İki, Cumhuriyet tarihine çok değerli bir miras bırakacaksınız. Önünüze sandık gelecek, büyük bir heyecan ile sandığa gideceksiniz ve ilk kez oy kullanacaksınız. Ve ilk kez otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Dünya siyaset tarihine çok ama çok önemli bir mirası sizler bırakacaksınız. O nedenle bütün gençlere sesleniyorum, sandığa gideceksiniz, demokrasinin tarihini yazacaksınız.

ASLA IRKÇILIK YAPMIYORUM, HERKESİN KİMLİĞİNE SAYGILIYIM:

 Hiç meraklanmayın, en geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi, davulla, zurnayla memleketlerine göndereceğiz. Bize güveneceksiniz. Bakın, söz veriyoruz. Biz de size güveneceğiz. Güven üzerine siyaset inşa edeceğiz. Asla ırkçılık yapmıyorum, herkesin kimliğine saygılıyım. Suriyeliler de kendi ülkelerinde huzur içinde, birlikte yaşasınlar. Buraya arzu ederlerse turist olarak gelebilirler. Kapılarımız açık. Gezebilirler. Onların açmaz noktaya getirdiği dış politikayı Mustafa Kemal’in söylediği, ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ın üzerine inşa edeceğiz. Suriye ile de barışacağız, Mısır ile de… Bütün komşularımız ile barışacağız. Sadece iç politikada değil dış politikada da Türkiye kurucu ayarlarına yeniden dönecek.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA