30 Nisan 2025 Çarşamba

21:07   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP`TEN BAKAN TUNÇ`A: ADALET BAKANı ADETA ELINDE SATıRLA ADALETI DOĞRUYOR AMA KARS`TA DA KASAPLıK YAPıYOR   21:05   TBMM GENEL KURULU... NAMıK TAN: SIZIN MILLI DAVANıZ KıBRıS DEĞIL. SIZIN DAVANıZ CÜZDANLARıNıZ, BANKA HESAPLARıNıZ, O HESAPLARA AKAN KIRLI PARALAR   21:04   CHP`LI ZEYBEK: KANAL İSTANBUL PROJESI, SADECE ÇEVRESEL BIR FELAKET DEĞIL, AYNı ZAMANDA SOSYAL VE EKONOMIK BIR YıKıMDıR   20:34   ÖZGÜR ÖZEL EV HAPSINDEKI GAZETECI İSMAIL SAYMAZ`ı ZIYARET ETTI   20:07   TUTUKLU ÖĞRENCILER IÇIN ANKARA`DA PROTESTO…”ARKADAŞLARıMıZıN SERBEST BıRAKıLMASı IÇIN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ”   19:59   CHP`LI UZGEL`DEN İTALYA BAŞBAKANı MELONI`NIN "İTALYA`YA TÜRKIYE KAYNAKLı GÖÇ HAREKETI SıFıRA INDI" AÇıKLAMASı NEDENIYLE ERDOĞAN`A TEPKI   19:45   TGC`NIN 48`INCI GENEL KURULU`NUN ILK GÜNÜ TAMAMLANDı: MUNYAR YENIDEN ADAY   19:42   TBMM KİT KOMISYONU`NDA `NADIR TOPRAK ELEMENTLERI` GÜNDEME GELDI... "NADIR TOPRAK ELEMENTLERI REZERVINI ADETA ALTıN TEPSIDE SUNUYORSUNUZ"   18:44   CHP GENÇLIK KOLLARı İL BAŞKANLARı SILIVRI`DE... "MÜCADELEMIZDEN BIR ADıM GERI ATMAYACAĞıZ"   18:35   ŞIRKET YETKILISININ İSKİ`YE GELDIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇıKTı   18:01   TBMM GENEL KURULU... TURHAN ÇÖMEZ: "BIZ BURADA HER GÜN KAVGA EDERKEN ÇOCUKLAR ÖLÜYOR, SUÇA SÜRÜKLENIYOR, CINSEL ISTISMARA UĞRUYOR"   17:55   ÖZGÜR ÖZEL: “BIR ÜLKEDE, BIR SIYASETÇIYE SERT TUTUMUNDAN DOLAYı ‘DIKTATÖR` DENILEMIYORSA ORASı DIKTATÖRLÜKTÜR”   17:49   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı EVINDE ÖLDÜREN DOKTOR MUHAMMET MUSTAFA DUMAN TUTUKLANDı   17:33   ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI EREN ÜNER: “DEĞIL 6 SAAT, 6 SENE IŞKENCE GÖRSEM DE MÜCADELEYE SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞIM”   17:29   DENIZ YAVUZYıLMAZ`DAN HEYELAN AÇıKLAMASı: ``23 YıLDıR YÜRÜTÜLEN RANTÇı POLITIKALARLA BUGÜN YAŞADıĞıMıZ EKOLOJIK FELAKETLERIN TAŞLARı DÖŞENDI``   17:25   ŞAFAK BAŞA`NıN AVUKATı RUŞEN GÜLTEKIN: “MÜVEKKILIMIN PıHTı ATMA, KALP KRIZI GEÇIRME VE MIDE KANAMASı RISKI MEVCUTTUR”   16:43   İBB`DEN ``BEYKOZ`DAKI BIR REZIDANSTA LÜKS ARAÇLAR SAKLANDı`` IDDIASıNA YANıT: ``BU ARAÇLARıN YER ALDıĞı GARAJıN, LÜKS OTOMOBIL MERAKLıLARı TARAFıNDAN ORTAK KULLANıLAN BIR ALAN OLDUĞU BILINMEKTEDIR``   16:33   TKP`DEN 1 MAYıS AÇıKLAMASı: "GÖZALTıNA ALıNANLAR DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR"   16:19   ÖZGÜR ÖZEL: “A, B, C, Z PLANıMıZ EKREM İMAMOĞLU`NUN CUMHURBAŞKANı ADAYLıĞıDıR. NOKTA”   16:17   1 MAYıS`TA BEŞIKTAŞ, SARAÇHANE VE ŞIŞLI`DEN TAKSIM`E YÜRÜYÜŞ ÇAĞRıSı...  
 
     
   

Mersin Barosu ve Mezitli Belediyesi, Kadınlar ve Çocuklar İçin İşbirliği Protokolü İmzaladı


Mersin Barosu ile Mezitli Belediyesi arasında, sosyal hizmete, sosyal yardıma, hukuki korunmaya ihtiyaç duyan kadınlara yönelik ve çocuk istismarını, şiddetini önlemeye yönelik işbirliği protokolü imzalandı.Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan arasında imzalanan protokol çerçevesinde, sosyal hizmetlere ve hukuki korunmaya ihtiyaç duyan kadınlara ve çocuk refahı ve sorunlarına ilişkin elbirliği ile ortak çalışma yürütülecek.

 

Tarih : 29 Ocak 2022 Cumartesi 00:01   Okunma : 691

Mersin Barosu ile Mezitli Belediyesi arasında, sosyal hizmete, sosyal yardıma, hukuki korunmaya ihtiyaç duyan kadınlara yönelik ve çocuk istismarını, şiddetini önlemeye yönelik işbirliği protokolü imzalandı.Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan arasında imzalanan protokol çerçevesinde, sosyal hizmetlere ve hukuki korunmaya ihtiyaç duyan kadınlara ve çocuk refahı ve sorunlarına ilişkin elbirliği ile ortak çalışma yürütülecek.

Protokol imza töreninde; Başkan Neşet Tarhan ve Gazi Özdemir’in yanı sıra Mezitli Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş, Kültür Sosyal İşler Müdürü Özlem Aksöz, Eşitlik Birimi Sorumlusu Burcu Şanlı, Mersin Barosu adına ise Başkan Gazi Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi  Bilgehan Yaşar, Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay, Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Ezgi Şimşek yer aldı.

 "BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK BİR İŞBİRLİĞİ"

Mersin Barosu olarak uzun bir süredir Mezitli Belediyesi ile çok verimli ve yararlı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir şunları söyledi:

“Yıllardır süren birlikteliğimizi, yenilediğimiz ve kapsamını genişlettiğimiz protokol ile devam ettiriyoruz. Baromuz ve Mezitli Belediyesi arasında özellikle toplumsal farkındalığı artırmak istediğimiz kadın ve çocuk hakları ile ilgili protokolü imzaladık. Ülkemizin ve kentin en önemli sorunlarından birisi olan kadın ve çocuk istismarı ile kadına ve çocuğa yönelik şiddeti önlemek amacıyla ortak mücadele etmek için protokol imzaladık. Çok önemli ve halkımızın büyük faydalar sağlayacağı bir işbirliği oldu. Belediyemizin kadınlar ve çocuklarla ilgili çok önemli çalışmaları var. Biz de Mersin Barosu olarak bu çalışmaları bir üst seviyeye taşımak adına elimizden geleni yapacağız. Mersin’imize, Mezitli’mize ve baromuza hayırlı olsun.”

 "SİVİL TOPLUM İLE ORTAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise konuşmasında, Mezitli Belediyesi olarak tüm sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yaptıklarını, bunlardan birisinin de toplumumuzda herkesin güvencesi ve en saygın kurumlardan birisi olan Mersin Barosu ile zaman zaman ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek şunları söyledi:

 “Toplumumuzun yararına olan her projede Mersin Baromuz yanımızda yer alıyor. İlçemizde hayata geçirdiğimiz Jakaranda koruluğundan birisinde, Mersin Barosu’na mensup arkadaşlarımız kendileri fidan dikerek ağaçlandırma yaptılar. Mersin Barosu’na bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Uzun süredir devam eden işbirliğimiz çerçevesinde, kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik işbirliğimizi yeni protokolle devam ettiriyoruz. Sosyal hizmetlere ve hukuki korunmaya ihtiyaç duyan kadınlarımıza yönelik, ayrıca çocuk refahı ve sorunlarına ilişkin ortak çalışmayı el birliği ile yürütmek için protokol imzaladık. Toplumun en duyarlı olduğu bir konuda Mersin Barosu da önemli bir görev üstlenmiş oldu. Duyarlılığından dolayı Baro Başkanımız Gazi Özdemir’e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA