25 Haziran 2024 Salı

16:02   CHP HEYETINDEN MARDIN`DE ACıLı AILELERE TAZIYE ZIYARETI   15:53   EMO, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNLARı İNCELEDI   15:26   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT`TEN İKTIDARıN DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıN AÇıKLAMALARıNA TEPKI   15:23   TARSUS’TA 9 MAHALLEDE YOL BAKıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:18   TOROSLAR’DA YOLLAR TERTEMIZ   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YINE BIR İLK: ‘TARSUS DAĞ KOŞUSU’   14:55   ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   14:41   İMAMOĞLU`NDAN KıLıÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞME AÇıKLAMASı   13:55   DEM PARTI, DIYARBAKıR VE MARDIN`DEKI YANGıNDA ZARAR GÖREN BÖLGELERIN AFET BÖLGESI İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   13:08   TÜRK TABIPLERI BIRLIĞI SEÇIME GIDIYOR....    13:07   BURHANETTIN BULUT: “İŞSIZLIK SIGORTASıNDAN YARARLANMA ŞARTı KOLAYLAŞTıRıLMALıDıR”   12:48   DÜNYA SAĞLıK ÖRGÜTÜ`NDEN ZAYıFLAMA İLAÇLARı UYARıSı   12:03   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARDAN ‘GADIR HUM BAYRAMı’ MESAJı   12:01   MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN, EĞITIMCILERLE YEMEKTE BULUŞACAK...    11:25   SALDA GÖLÜ KORUMA DERNEĞI: "SALDA GÖLÜ, BILIM INSANLARı IÇIN LABORATUVAR OLMALı"   10:50   MADıMAK KATLIAMı`NDA HAYATıNı KAYBEDENLER, YENIŞEHIR`DE ANıLACAK   10:47   SAADET PARTISI`NDE OLAĞANÜSTÜ KONGRE HAZıRLıKLARı...    10:34   MERKEZ BANKASı REEL KESIM GÜVEN ENDEKSI HAZIRAN AYıNDA DÜŞTÜ   09:16   DENIZ, YıLDıZ VE TOPRAK SEVIMLILIKLERI İLE TARSUS DOĞA PARKı’NıN YENI NEŞE KAYNAKLARı   16:15   DIYARBAKıR VE MARDIN ARASıNDA ÇıKAN YANGıNDA ÖLÜ SAYıSı 15`E YÜKSELDI  
 
     
   

SULTANLAR LİGİNE ÇIKAN ÇUKUROVA`NIN SULTANLARINA COŞKULU KARŞILAMA


Sultanlar Ligine çıkan Çukurova`nın Sultanları, içinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin`in de olduğu otobüsle önce şehir turu yaptı; ardıdan Menderes Spor Salonu`nda düzenlenen coşkulu törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

Tarih : 6 Nisan 2022 Çarşamba 14:27   Okunma : 574

Sultanlar Ligine çıkan Çukurova`nın Sultanları, içinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin`in de olduğu otobüsle önce şehir turu yaptı; ardıdan Menderes Spor Salonu`nda düzenlenen coşkulu törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Törene, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de katıldı.

Törenin başlangıcında Grup Mega Band sahne aldı. Konser sonrasında tüm sporcuların, teknik ve idari kadronun tanıtımı yapıldı.Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm sporcuları tek tek kutladı.

Başkan Soner Çetin yaptığı konuşmada, “Bizim yaşlarda olup da buradan yani Menderes Spor Salonundan yolu geçmeyen kişi sayısı çok azdır. Nevzat Karazincir hocamı rahmetle anıyorum, onun çalıştırdığı Çukobirlik takımında voleybola başladım. Sonra da devam ettim. Adana ve Türk voleyboluna büyük katkıları olan Fehmi Gerdan`ı da rahmetle anıyor, alkış istiyorum. Mezarında rahat uyusun, bugünleri görmeyi çok istiyordu” dedi.

Şampiyonluk sürecinde ve play off maçlarının oynandığı Bursa`da takıma destek veren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak`a, Adana Demirspor taraftarlarına ve Çukurova Belediyesi meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:

“Yeni bir anlayış, bakış açısı ve yeni bir yapılanma ile Sultanlar Liginde iyice yerleşeceğiz ve Avrupa`yı da zorlayacağız. Hepsinden önemlisi Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe gibi dünya devlerini burada ağırlayacağız ve hep beraber bu duyguyu yaşayacağız. Kadın voleybolu Türkiye`nin en başarılı olduğu takım sporudur. Kulüp takımlarımızın dünya ve Avrupa şampiyonlukları vardır. Olimpiyatlarda takım sporlarında sadece kadın voleybolcular ülkemizi temsil etmiştir. Ayrıca kadın voleybolu Atatürkçü duruşun simgesi haline gelmiştir. Bu bakımdan da önemlidir. Öte yandan Burada oynadığımız tüm maçları dolu salonlarda oynamak beni çok mutlu etti. Adana bu takımı bağrına bastı, inanıyorum ki bağrına basmaya devam edecek. Bu takım tüm Adana`nındır.”

Başkan Soner Çetin, konuşmasının ardından şampiyonluk kupasını alkışlar arasında takım oyuncuları ile birlikte kaldırdı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA