27 Eylül 2024 Cuma

13:52   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "VAR GÜCÜMÜZLE ÇALıŞıYORUZ"   13:25   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıLARıNı AĞıRLADı   11:41   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: "ERKEN SEÇIMIN KOŞULLARıNı YARATMAK IÇIN TOPLUMU ÖRGÜTLEMEYE IHTIYAÇ VAR"   11:09   KANDILLI RASATHANESI, DENIZ DIBI SISMOMETRELERLE DEPREM VERISI ELDE EDECEK   10:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN TARıMSAL ÜRETIME DESTEĞI DEVAM EDIYOR   10:09   YANKı BAĞCıOĞLU: ``CUMHURBAŞKANı, GENÇ SUBAYLARıMıZı HEDEF GÖSTERMEK YERINE, ONLARı ÜLKEMIZIN GELECEĞI OLARAK GÖRÜP DESTEKLEMELI``   10:05   İTHAL ILAÇ PROBLEMI ARTıYOR, BEŞ ILAÇTAN BIRI BULUNAMıYOR... ANKARA ECZACı ODASı BAŞKANı ABBASOĞLU: HASTALAR ECZANE ECZANE GEZMEK DURUMUNDA KALıYOR   10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    10:04   CHP LIDERI ÖZEL`DEN “TÜRKEVI” AÇıKLAMASı: “İKTIDARLAR GELIR GIDER, DEĞIŞIR AMA TÜRKIYE`NIN ORADAKI 50 YıLLıK EVI DEĞIŞMEZ”    09:34   ESENYURT KARDEŞ KÜLTÜRLER FESTIVALI`NIN TANıTıMı YAPıLDı… BAŞKAN ÖZER: “ŞIMDI KARDEŞLIK ZAMANı DIYEREK, BIRBIRIMIZI KUCAKLAYALıM”   01:21   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, NEW-YORK`TA KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR ILE BIR ARAYA GELDI: “KUZEY KıBRıS`ıN HAKLı DAVASı ER YA DA GEÇ HAK ETTIĞI NOKTAYA ULAŞACAK"   17:44   İMAMOĞLU`NDAN HAKKıNDAKI DAVAYLA ILGILI DEĞERLENDIRME   17:44   HÜLYA ŞELLAVCı`Yı KATLEDEN SANıK KAFFAR YEĞIN`E MÜEBBET HAPIS CEZASı VERILDI   16:12   EŞI EMRAH ALA TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN MINE NUR ALA`NıN POLISLERIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLÜMLE TEHDIT EDILDIĞI ORTAYA ÇıKTı   15:36   `CUMHURBAŞKANıNA HAKARET`TEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU`NDAN DURUŞMA SONRASı AÇıKLAMA...   15:29   CUMHURBAŞKANıNA HAKARETTEN YARGıLANAN DILRUBA KAYSERILIOĞLU HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı   15:11   İYİ PARTILI ZORLU`DAN BAKAN TEKIN`E: “30 BIN TEMIZLIK PERSONELI ALıNACAK AMA 54 BIN OKUL VAR. HER OKULA BIR GÖREVLI DÜŞMEKTE MIDIR?“   13:41   CHP HEYETINDEN TARSUS`A ZIYARET…   11:04   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ESNAFı DINLEMEYE DEVAM EDIYOR   10:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "SOSYAL KONUT SÖZÜMÜZÜ TARSUS BELEDIYESI IŞ BIRLIĞINDE YAPACAĞıZ"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MÜNİR ÖZKUL KREŞİ`NDE 23 NİSAN COŞKUSU


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Toptancı Hal Kompleksi`nde yer alan Münir Özkul Kreşi`nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı` coşkusu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlama programında, Türk bayrakları ile donatılan kreşte minikler şarkılarını söyleyip, dans gösterisi yaptı.

 

Tarih : 21 Nisan 2022 Perşembe 09:41   Okunma : 663

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Toptancı Hal Kompleksi`nde yer alan Münir Özkul Kreşi`nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı` coşkusu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlama programında, Türk bayrakları ile donatılan kreşte minikler şarkılarını söyleyip, dans gösterisi yaptı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen kutlama programı kapsamında, Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Minikleri izleyenler arasında Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve aileler de yer aldı.

Program kapsamında şiir okuyan ve ‘Fly Project-Toca Toca` şarkısı eşliğinde dans gösterisi yapan minikler, ‘10.Yıl Marşı` ve ‘Hayat Bayram Olsa` şarkıları eşliğinde de yürüyüş gerçekleştirdi. Program, anı köşesinde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“ATATÜRK`ÜN TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİĞİ BAYRAMIN 102. YILINI KUTLUYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, kutlama programı hakkında, “Bugün çocuklarımız ve velilerimizle birlikte Mustafa Kemal Atatürk`ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramın 102. yılını coşku ile kutluyoruz. Çocuklarımız dans ettiler, gönüllerince şarkılarını söylediler, eğlenerek vakit geçirdiler. Keyifli bir şekilde programımızı tamamlıyoruz” dedi.

“ÇOCUĞUMUN İLK ETKİNLİĞİ, ÇOK DUYGULANDIM”

Çocuğunun Adile Teyze Kreşi`nde eğitim gördüğünü anlatan Duygu Demir, “Çocuğumun ilk etkinliği. Çok duygulandım, ilk başta çok ağladım. Çok güzel, çok verimli geçti, çok memnun kaldık. Öğretmenlerimiz çok güzel ilgilendi. Çok mutluyum ve oğlumun ilk dediği kelime Atatürk`tü. O kadar seviyoruz. Bizim içimizde yeri her zaman farklı. Çocuklarımıza da öyle aşılıyoruz” diye konuştu.

Anne Merve Yeşilot da etkinlik için çok heyecanlı olduğunu aktarırken, “Bizim bu ikinci deneyimimiz. Daha önce de 29 Ekim`i burada kutlamıştık. Çok mutluyuz. Güzel bir etkinlik oldu çocuklarımız adına. Duygulandık. Çocuklar şiir okudular, çok güzel eğlendiler. Onlar da mutluydu, biz de mutluyduk” dedi.

“KIZIMI İZLERKEN SANKİ ONUNLA BİRLİKTE BEN DE ÇOCUK OLDUM”

Baba Osman Er de kızı Simay`ı izlemeye geldiğini belirterek, “Kızımı izlerken küçüklüğüme gittim, sanki onunla birlikte ben de çocuk oldum, güzel duygular yaşadım, eğlendim kızımla. Onlarla coşkulu olmak, 23 Nisan sevincini yaşamak harika ve çok güzel bir duygu. Teşekkür ediyorum etkinliği hazırlayan herkese, bütün öğretmenlerime. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Miniklerden Hiray Kurt ise “Bugün burada 23 Nisan`ı kutluyoruz. 23 Nisan çocukların bayramı. Etkinlikler, boyamalar yaptım. Bugün çok mutluyum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA